Evlilik zor iş vesselam?

evleneli 3 ay oldu severek evlendik. zor bir evlilik oldu bizimkisi aileler açısından ama sonunda evlendik. eşimin ailesi evlilik sürecinde bana çok çektirdi. çok fazla yanlışları oldu. kına gecesi kavgayla geçti mesela o günle ilgili hiçbişey hatırlamak istemiyorum. soruma gelelim vesselam. bir tane baldızım var. eşimi her konuda dolduran. eşimi sürekli fitlemeye çalışan. bu baldız sürekli eşimden para ister. bende eşimin ailesinden nefret ederim ama saygıdada hiç bir kusurum yoktur.2 dünya biraraya gelse sevdiremezler bana onları. gelgelelim eşim ailesi haksızda olsa ailesini savunuyor sürekli ablasını savunuyor. eşim çok saf. onu parası için kullanan ablasının gerçek yüzünü görmek istemiyor. ablasının ve ailesinin evliliğimizde tek bir kibrit çöpü katkısı olmadı. aksine babası evlenmeden önce kız evden gitmeden parasını yiyelim diye 10 milyar kredi çektirip öyle evlendirdi. ama gelgelelim bunların eşimden para istemesi bitmiyor. sürekli bişeyler istiyorlar. ablası olacak insan eşimi bana karşı dolduruyor. örneğin; izne gelince annesi gilde yatma direk bize gel. maaş kartını kocana niye verdin sen salakmısın tarzı konuşmalar. buna rağmen eşim sürekli onları savunuyor. defalarca uyardım bak haklıya haklı haksıza haksız de diye. ama aynı tas aynı hamam. böyle devam ederse ailesine olan nefretim ve onun bu inadı yüzünden boşamak zorunda kalacam. haklı oldugun hiç bir konuda geri adım atmayan bir insanım. sevmediğim bişeyi kimse sevdiremez ve birazda kindar bir insanım sizce ne yapmalıyım?
Evlilik zor iş vesselam?