• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Bu devirde evlilik zor iş mi?

nirhamm
nirhamm Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
54
Yapay Zekaya Sor
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Güncellemeler
1 yıl
...
Bu devirde evlilik zor iş mi?
İş Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Mesele evlenmek degil ki. Ister masraf yap ister daha az masraf yap. Sonuc olarak asil mesele evliligi yurutebilmek degil mi? Ne sekilde evlenirsen evlrn o evlilikte huzur, saygi, sevgi, anlayis vs yoksa nasil, kac parayla evlendiginin ne onemi var? Gunumuzde masraf yapip evlenenlerde mutlu degil. Aza kanaat edip daha sade evlenenlerde mutlu degil.

Mesele devir, pahaliliktan öte insanımız evliligi yurutemiyor. Evliligi yillardan. beri anlayabilen bir toplum olamadik bence.

Ozellikle erkeklerimiz ne yazik ki daha sorumsuz buyutuluyor. Kimlik yasi 30 olmus ama karakter yasi 5 olan erkekleri koca, evin sorumlulugu gecimi ve baba gibi sorumluluklar yüklüyoruz. Haliyle de kaldiramiyorlar.

Erkeklerin daha cok ihtiyacim giderilsin, onume yemek gelsin vs diye daha hizmetvari, annesinin devamini saglayacak diye evlilik yapiyorlar. Turk erkeklerinim evlilikten anladigi sevisebilecekleri bir anne.

Turk kadinlari icin evlilik kimi icin aileden baskidan kurtulus (ama daha da zora dusenler olabiliyor) kadin icin evliligindaha kapsamli olmasi, kadinda evliligin yaşinin olmasi, dogurganligi geregi daha cabuk karar vermesi gereken bir seymis gibi lansedilmesi, evlenmediyse evde kalmis istenmemis, hicbir erkek yuzune bakmamis gibi bir tavirla karsilasilmasi gibi seyler daha da işi zorlastiriyor ve acele karar verdiriyor ve bircok genc kiz icin evlilik daha ön planda tutuluyor.

Gunumuzde artik kizlarin en az 25 yasina kadar okumasiyla beraber. 35 yasina kadar evlenmesi bekleniyor. Ve bu 10 yilda (belki 5 yilda olabilir. Kimi 30 ve 30 yas uzeri kadin kabul de gormuyor acikcasi toplumda) 5-10 yil gibi kisa bir surede eşini bulup, secip onunla dunya evine, omurluk bir surece girmesinin beklenmesi gerçekten cok zor ve sıkıntılı bir durum. 5 yilda ozellikle gunumuzde adam akilli bir erkek bulupta dunya evine girmek cok zor. Erkeklerin en azindan toplumda ve biyolojik yapisi geregi vakti kadina nazaran daha cok. Ama kadin bu konuda acele ettiriliyor.

Bu 5-10 yilda kadindan hem eşini, hem işini hemde cocuklari yapmasi, buyutmesi bekleniyor. Bunlarda bence dogru kararlar alma konusunda kadinlari sıkıntıya sokuyor diyebilirim.

Evlenmek zor degil. Evlenecek kisiyi bulmak ve onunla dogru duzgun bu sureci yurutmek zor iş. Hatta ulkemizde sadece evlendigin kisiyle degil ailesiyle ve akrabalariyla da bu işi yurutmek fazlasiyla zor. Yoksa evlenirsin bir sekilde.

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bilmem... Birlikte yaşamak, birine uyum sağlamak, ekonomik yaşamı idare etmek, aileler, çocuklar, okulları... Hepsi zor aslında ama insana bi deli cesareti geliyor işte

2
    3 Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      1 yıl

ne zamandir Turk aile yapisi gereklilikleri, deli cesareti gerektiriyor. Bunlar manuplasyon. Bu degerlere sahip olamayanlarin sigindigi sacma seyler. Aile kurmak gercek bir zorunluluk ve sorumluluk.

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      1 yıl

@BirGaripGörünmezAdam manipülasyon değil hayatın gerçeği. maalesef günümüz ekonomik ve sosyal koşullarında evlilik zor. zor olması benim için güzel olduğu gerçeğini gölgelemiyor. evliliği seviyorum ama ben evlilik hayatının zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. istemeyen, yapamayan evlenmesin. sorumluluk olduğunda hemfikirim.

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      1 yıl

yanlis anlasildim. manuplasyonu yapan siz degilsiniz. evlenmeyenler. bence o sorumlulugu kaldirmadan ayriliyorlar. tamamen seks odakli evlilige dondu.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

asgarinin 4 katını kazanıyorum. tek başımayım. araba taksidi ödüyorum. ailemle yaşıyorum. her gün dışardayım, biraz keyfi araba sürerim, sağda solda biraz çay kahve içerim. yediğim yemekte atıştırmalıktır. başka bir şey yaptığım yok ve ay sonu cebimde para kalmıyor. yani evlensem birincisi evi ayırmam gerekir, yani kira derdi başlar, ikincisi araba taksidi, üçüncüsü evin eşyalarını düzdün ettin onun borçları, özgürlük zaten elden gidiyor para yokken şu anki yaptıklarımı zaten yapamam, kıza hiç sunamam, e öyle evlilikte kadının da çenesi bir kere düştü mü hayat zehir oluyor. hani kadında çalışsın desem, çalışan pek çok kadınla konuştum, birliktelik kurdum, ama onların da gözü yükseklerde. kendimizi beğendiremedik yani. cepte tutulduğumu hissedince soğudum terk ettim. avukat hakim istiyor, hemşire doktor istiyor, doktorun maaşına yetişmekte zor haliyle onlarda doktor istiyor, düz memur ya da öğretmen olanın havasından geçilmiyor. benim gibi yazılımcı olan kadında, kendisiyle aynı kazanan adama saygı duymuyor. elektrik elektronik mühendisi kızla aynı durumu yaşadım. saydığım her ilişki daha öncesinde yaşanmış ilişkiler. bana aşağıdan bakacak birisi olsa olsa çalışmayan kız olur. onunla da hayatta ortak bir şeyler paylaşamam. kafalar uyuşmaz. asgari ücretli çalışanlarda genelde ayaklarımın üstünde durucam muhtaç olmayacağım kafasında, restleşen tipler ama gel gör ki başkasına kölelik yapıyorlar. tam ofsayt :D napıcaz bilemiyorum

5
    0 Yorumla
  • eleguneferidun
    eleguneferidun Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

yorumlarda genel olarak birini bulma noktasında takılı kalmış insanlar.. oysa birini bulduktan sonrasıdır evlenmek.. evlilik birini bulma süreci ile aynı değildir.. bu konunun diğer başlığıdır.. işte daha bu ayrımı anlayamayamış bi toplumuz. ilişkilerde kadın ve erkeğin birbirini anlamasını, ortada buluşmasını, sonra da evlenmesi gerçekten bi başarı. bu süreçleri yaşamamış bekar biri evliliği başarı olarak görmeyebilir.. küçümseyebilir ama az bişey değildir bu..

gelelim sorunun cevabına.. bu devirde sadece evlilik değil yaşamak nefes almak her şey zor.. bu açıdan bakılırsa bi yoldaşınız varsa senin modun düştüğünde onun sana destek vermesi onun modu düştüğünde senin ona destek vermen.. bu ciddi bi ihtiyaç ve zor da olsa göze alınacak bi değer.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

58

Cevap

70

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı.

Evet bu devirde evlilik imkansız gibi bir şeydir maalesef.. hem para yok hem de aşkı bilen gerçekten birbirini seven güvenilecek insan yok.. bu yüzden de yalnız kalmak belki de daha güzeldir herkes için.

1
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik her zaman zor. 26 yaşında evlendim. O zamana kadar saçımda bir beyaz yoktu. Sabah 7.30 da bisiklet ile işe gider, aksam 17.30 da evde olurdum. Bir duş alır, kokumu sıkar ve her zaman gittiğim lokantada aksam yemegimi yerdim. Sonra 1 saat dolaşır ve eve dönerdim. Eve dönerken 2.5 lt cola, yanında Doritos dippas. Açardım dvd den güzel bir film izlerdim. Cumartesi pazar günlerini saymaya gerek bile yok. İstediğim saat kahvaltı, istediğim zaman gezme. Bekarlık gerçekten sultanlıkmış bee
    😀😀 @nirhamm

2
    2 Yorumla
    • nirhamm
      nirhamm
      1 yıl

Bekarlık hepsinden güzel evlilikte mutlu olan pek kimse yok gibi sayısı az

Yorumla
    • Believer34
      Believer34
      1 yıl

Evleniyorsan da kesinlikle çocuk olmayacak. Aileler ile fazla görüşülmeyecek. O zaman belki sıkıntı olmaz.

Yorumla
  • Boss_Lady86
    Boss_Lady86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Ben evliliye ve çocuk doğurmaya kendi adıma şitdetle karşıyım... Bu sadece benim fikrim.. Bir hayatım var ve yanlış bir evlilik yaparsam, birde hayırsız bir evlat dünyaya getirirsem bu benim sonum olur.. Tüm emeklerim her şey boşa gider. Neden durduk yere risk alim... Yanlış ta olsa, Bu benim için kendi adıma, kendi doğrum.

2
    3 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Haklılık payın var ve sana katılıyorum ancak ömür da yapayalnız geçmiyor. İki ucu b. oklu bir değnek gibi bu iş. Neresinden tutarsan tut sıkıntı

Yorumla
    • Boss_Lady86
      Boss_Lady86
      1 yıl

Ben Ömrümü yalnız geçirmiyorum.. Sadece evliliğe ve çocuk dogurmaya kendi adıma karşıyım... Ama yalnız değilim ve hiç olmadım😉

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Hmm anladım 😊

Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.

Bu devirde evliliği insanlar kendileri zorlaştırıyor.
    Kızların okadar bitmek bilmeyen istekleri.
    Erkeklerin bunları karşılayacak imkanlarının olmaması.
    Bunun sonucunda kadınların ve erkeklerin yoldan çıkma yarışları.
    Düğün şart değil, balayı şart değil, lüzumsuz harcamalar şart değil.
    Resmi nikah ve dini nikah olsa güzel olur.
    Evin kirasını odeyecek ve gecinilecek bir maaş olsa yeterli evlilik için.
    Daha sonra önemli olan huzur ve anlayıştır.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Açık ilişkiyi ve cockold legalleştiği için erkekler artık kadınlara sağlayıcılık sunmuyor ya da az sunuyor... Bu yüzden kimle slkıstıyse onunla evlensin şartına dönüyor kadınalr için... Geceyi geçirdiğiniz adam günlük don değiştirir gibi beden değiştirdiği için de 3 ün 1 ini alıyorsunuz evlilik açısından...

Kısacası siz dıçarsanız erkekte sıvar sonucuna varıyor günümüz de ki ilişkilerin özeti.

1
    2 Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

Kadınlsr erkekleri güzel kardeşim konumunda bırakıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkek zaten çağlar önceden güzel kardeşimdi ama kadınlar bu kadar hayat kadını mesleğini ileri götürmemişti daha önce dünyada... Artık bir kadının hayat kadını ya da hayat kadını olduğunu bel simidinde ki dövmeden ya da ön bacağına yaptırdığı dövmeden anlıyabiliyorsun yürüyen H. kadını olduğunu. Önceden genel evdi bunun mekanı şimdi her yer.

Yorumla
  • kitapsever122
    kitapsever122 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Zor çünkü maddi anlamda erkekler kendine güvenmiyor ki haklı buluyorum eskisi gibi ev alıp tek başına evi yönetemiyorsun. Haliyle erkekler evlilik yerine evlenmeden sevgililik hayatı gibi evlilik hayatı yaşayıp çocuksuz hayatına devam ediyor. Hükumet sağolsun. Tabi herkes adına konuşmak saçma olur

2
    9 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Herkes yapayalnız yaşayacak bu gidişle

Yorumla
    • kitapsever122
      kitapsever122
      1 yıl

Aslında iki tarafta birbirine guvenir ise evlilik kolay olur sadece iki tarafta çok aç gözlü

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Hem aç gözlü hemde artık herkes çift karakterli. Herkesin ikinci bir yüzü var

Yorumla
    • kitapsever122
      kitapsever122
      1 yıl

Açıkçası benim yok ben neysem oyum. Başkasını bilemem

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Valla öyle söyleyenlerinde ikinci bir yüzü oluyor. Bugün bir yola çıkarsın onunla, Bi bakmışsın yarı yolda bırakmış seni. Artık kimseye güven kalmadı.

Yorumla
    • kitapsever122
      kitapsever122
      1 yıl

Dediğim gibi herkes gibi değilim başkasını bilmem. Duygular önemli benim için gerçekleri derim zaten.

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Anlıyorum. Umarım hayat seni değiştirmez

Yorumla
    • kitapsever122
      kitapsever122
      1 yıl

Teşekkürler sizleri de.

Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Sağol 🙏

Yorumla
  • alttantire19
    alttantire19 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.

Evlenecek doğru kişiyi bulması bi dert milletin gönlünü hoş tutcaz die milyonlar harcamak bi dert evlendikten sora yıllarca o düğünün borcunu ödemek bi dert sora geçim derdi apayrı bi dert oyüzden ben düğüne karşıyım nikahı basıp balayına gideceksin

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Zor kanks. Bu yüzden bir Türk ile evlenebileceğimi düşünmüyorum. Kuru bir nikah takısız müziksiz günün sonu sevdiğin arkadaşlarla bir eğlence mekanında yemk yenir dans edilir olur biter benim için...

1
    0 Yorumla
  • McBlingPrincess97
    McBlingPrincess97 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Hem maddi hem de manevî yönden zor. Eskiden erkek tarafından korkardım şimdi direk erkeğin karaktersizliginden korkar oldum ondan evlenmem.

3
    35 Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

Rabbim gönlüne göre birini nasip etsin belki duydukların seni etkilemiş olabilir onlarda bizden değil merak etme

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 yıl

Allah razı olsun inşallah

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Ben de kız tarafından ve bitmek bilmeyen isteklerden çekiniyorum.

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 yıl

@yedirenk7 ben kız tarafının bitmeyen istekleri olup da o kıza tapmayan erkek görmedim

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

Delik işte nelere kadir

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

@Asddddtrr Tapmak mı, ben nişan attım.

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 yıl

@yedirenk7 Aaa ben şok

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Bu bir gerçek, nikaha bir ay kala yaptım bunu.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Tanıdığım birinin oğlu ise nikaha bir saat kala nikahtan döndü.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Yani dünya o kadar toz pembe değil. Bazı kadınlar ben ne istersem olur diyor ve hudut nedir bilmiyor. Erkeklerin çoğu belki de tamamı alttan alıyor ama sınır aşılırsa film oracıkta kopuyor.

Yorumla
    • McBlingPrincess97
      McBlingPrincess97
      1 yıl

İşte alttan alıyor erkekler çok isteyeni. Bir su isteyeni de müsrif görüp ayrılıyorlar.

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

@yedirenk7 delik yüzünden bunlar hep

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Onu bunu bilemiyorum ama gerçek şu ki bardak dolunca insan patlıyor.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Nişanın son zamanlarında nikah tarihinin yaklaşmasını istememeye başlamıştım. Zaman içinde net oldum ki ben evlenirsem bir ay sonra boşanma davası açarım bu kadına dedim. Boşanma davası açacağıma net bir şekilde emin olunca "bu iş bitti" dedim. O olaydan sonra bir hafta boyunca beyin damarlarımın rahatladığını hissettim. Yaşadığımı fark ettim. O nişan, evlilik stresi başka birşeymiş ve iğrenç bir olaymış. Bir daha evlenmeye niyet etmedim ve kafam çok rahat.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Ne zaman aklıma evlilik gelse "yok, yok, yok" deyip kapatıyorum ve belki kısmetleri tepiyorum ama ben şikayetçi değilim.

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

@yedirenk7 hayırlısı değilmiş aynı şeyi bende yaşadım hep rahatsız hissettim ilerledikçe ruhum sıkılıyordu hatta akrabalarıyla tartıştım ne söyledikleri belli değildi

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

@yedirenk7 beklentileri haddi aşıyor nedense karışanlar vs

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

@Asddddtrr Kız tarafının karışanları bitmez. Nişana 41 tane çiçekle gitmiştik. Kızımızın teyzesi nişandan sonra "kıza yaşı kadar çiçek alınır, seni yaşlı göstermiş" demiş. Sonra bu laf bana iletildi. Şimdi otursun kına yaksın o zeka problemi olan kadın.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Aynı kadın babam için "nişan kurdelesini o niye kesti" demiş. Bu lafları nişanlım bana iletti. Ben de ona "sen ne cevap verdin" diye sordum. Böyle yapıla yapıla sonunda nişanı attım. O kız evlenemedi. Ben de evlenmekten vazgeçtim.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Nişanı atılmış bir kadına hiç iyi gözle bakılmıyor. Erkeğe bir şey olmuyor, ama kadın için bu durum çok kötü bir durum. İstenmemiş, vazgeçilmiş bir kadın oluyorsun.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Kızın babasının babama söylediği "kızı zengin yere vermek lazımmış" lafı da cabası... Huzur olmadıktan sonra sarayda yaşansa ne olur? Şimdi kızına zengin koca bulsun babası...

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Bir arkadaş ise nikahtan bir saat önce evlenmekten vazgeçmiş. Babasına demişki "ben gidiyorum, sakın bana karışmayın, gelen misafirleri geri gönderin" Babası hem gelen misafirleri geri göndermiş hem de kız tarafına vazgeçildiğini söylemek zorunda kalmış.

Sonra o arkadaş başka bir kızla evlenmiş.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Türkiye'de kadınların çoğu maalesef geçimsiz ve lafın sözün nereye gittiğini bilmeden konuşuyorlar. Nişan atmalık, evlenilmemesi gereken çok kadın var bu ülkede.

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

@yedirenk7 istekleri farklı evliliği çoğu baskıdan dolayı yaşı geldiği için yapıyor müstesnalar hariç tabiki yani kısacası istediğimle yatayım karışmasın mantığı

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

@Asddddtrr Evliliğin bu kadar zorlanması mevzusunun bizim toplumumuza özgü olduğunu düşünüyorum. Eşyaya hiç ehemmiyet vermeyen, maddiyata hiç önem vermeyen toplumlarda bu tür sorunlar olduğunu düşünmüyorum.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Mesela Yunanistan'da adamlar para biriktirmeyi bile bilmiyorlarmış, düğün dernek gibi konularda çok sadelermiş, takı takmak gibi şeyler yokmuş, ailelerin karışması gibi bir şey yokmuş, son model eşya alacağım diye bir şey yokmuş. Bir sürü düğün seremonisi yapılacak diye bir şey yokmuş. Adamlar çoğunlukla eski tip araba kullanıyormuş, evlerinin sıvaları bile dökülüyormuş; ama stressiz veya az stresle yaşıyorlarmış.

Maddiyata önem veren gelenekçi toplumlara bir bak, hep stres hep stres... Evliliği engelleyen, asıl zorlaştıran şey maddiyat değil, hayata bakış açısındaki farklar. Paraya ehemmiyet vermeyen biriyle evlenmek nasip olursa maddiyat meselesi evliliğe engel değilmiş dersiniz, ama maddiyatçı biriyle evlenmeye kalkarsanız evlilik zor olur. Zaten Türk toplumunun çoğu maddiyatçıdır, sonradan görmedir, gösteriş yapmayı sever. İşte sorunlar bunlar.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Bu arada Yunanistan'a turist olarak da olsa gittim, adamlar paraya hiç ehemmiyet vermiyor. Ekonomik çok iyi değiller ama stressiz yaşıyorlar neredeyse.

Bizde ise bolca stres var. Evliliğe kadar yansıyan maddiyatçı anlayışı olan bir toplumuz. Mesele burada işte.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Kısacası evliliği zorlaştıran asıl mesele maddiyat değil, hayata hangi gözle baktığımız önemli ve tarafların bakış açıları benzer mi farklı mı sorusundan hareketle hayata ve evliliğe dair bakış açısındaki farklar asıl sorun.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Mesela ben bundan sonra salon nişanı, salon kınası, salon düğünü, sıfırdan komple eşya almak, yeni baştan ev düzmek, bilmem kaç gram bir sürü bilezik almak, bunların hiçbirini yapmam.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

İlaveten gelinlik dahi almam. Herkes kendi kıyafetini kendisi alır.

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

@yedirenk7 doğru

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

@yedirenk7 çok örnek var etrafta stres yüzünden adam 30 yaşinda kalp krizinden öldü bir kaç ay olmuştu evleneli karışan boş konuşanlar haddi olmayanların bile karıştığı bir millet olduk sözde müslümanlar gösteriş riya zorlaştırmak yanlış

Yorumla
    • Asddddtrr
      Asddddtrr
      1 yıl

@yedirenk7 evlilikler sevgi üzerine değil mantık boş da kalmayayım diye gizlice buluşanlar aldatanlar kimin çocuğu kimden belli değil ruhunda kuzum olan açgözlü olan evlenmesin. evliliğin adı bunların yüzünden lekeleniyor

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

@Asddddtrr Türk insanı gösterişi sever, aç gözlüdür ve bir kısım insan sonradan görmedir. Halbuki bunların hiçbirine gerek yok. Zaten bir gün ölüp gideceğiz. Bu dünyanın bir gerçeği.

Adamın mis gibi sağlam kullandığı eşyaları var diyelim. Yok onlar değişecek sıfır eşya olacak. Basit bir nikah ve belki bir dar katılımlı bir yemekle evlilik olacak diyelim. Olmaz, salon düğünü isterim, yemekli olsun, müzik şöyle olsun, gelinalma arabası böyle olsun, üç tane bilezik takılmazsa arabadan inmem. Kınayı şurada yapacağız, nişanı burada yapacağız, bilezikler hasır olacak, gerdanlık seti olmazsa olmaz, kuaför masraflarını erkek ödeyecek vs. Kocam, annesiyle babasıyla konuşmasın gibi garip istekler... Bunlar garip durumlar... Bunlara gerek yok. Mehir hakkını kadına verirsin, bunda da önceden anlaşırsın, olur biter. Diğer masrafların çoğu fuzuli...

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      1 yıl

Mesele maddiyat değil, mesele milletin aç gözlü olması...

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evlilikte her nesilde her devirde zor ki sorun ve sorumlulukları çok olan bir müessese günümüz de değişen şartlar insanlar ve ekonomik durumları da ele alırsak en zor dönemi bu dönem diyebilirim

1
    0 Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik her devirde zor da bu devir kendine ait ayrı bir zorluk taşıyor. Ekonominin zorluğu ve insanların ahlaken bozulması evliliği mahvetti

2
    3 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Son cümle yetiyor zaten herşeyi özetlemeye

Yorumla
    • kxnan
      kxnan
      1 yıl

eksiksiz katılıyorum

Yorumla
    • kxnan
      kxnan
      1 yıl

ekonominin zorlu değil kadınların şımarık olması her ödüğünü istemesı komsusunsnda görse onu ister televizyonda görse bunu ister nerde negörürse onu ister yuh artık yani yuh

Yorumla
  • MiraKural
    MiraKural Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Aslında evlilik zor değil insanlar zorlaştırıyor her şey kusursuz olsun istiyor kız tarafı işin b@kunu çıkarıyorlar 😂😂😂😂

2
    0 Yorumla
  • cod222222
    cod222222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 96%
    1 yıl

Ben iyi ki evlenmisim valla 2021 de zar zor pandemiden. Şimdi masrafı bile insanı psikolojik hasta eder

1
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.

insan devri değiştiği için zor ekonomik zorluklar hep vardı zaten

1
    0 Yorumla
  • YesMama
    YesMama Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Zor değil evlenir evlenir. Ama nasıl bir evlilik orası muamma Düzgün bir evlilik imkansız gibi

1
    2 Yorumla
    • -MAYK
      -MAYK
      1 yıl

Çok güzel söyledin peki neden imkansız gibi? Buna neler sebep oluyor?

Yorumla
    • YesMama
      YesMama
      1 yıl

Bilmiyorum pek düşünmüyorum da

Yorumla
  • kxnan
    kxnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 38%
    1 yıl

Evet malefef hem zor hemde zorlastıriyorlar hemde artikninsanlara birşeyler olmuş

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Maalesef öyle hem evlilik zor hem ondan sonrası da zor.. Bu zaman da aklı olan bekar yaşar.

1
    0 Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.

Gereksiz, eğer çocuk istenmiyorsa hiç gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • GözümmKIIZarıyor
    GözümmKIIZarıyor Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Bu üye hiç bir yoruma cevap vermiyorken herkes neden yorum yapma yarışına giriyor 😂

1
    0 Yorumla
  • EngEteM
    EngEteM Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Aşırı zor iş. Güveneceksin de sonra deli gibi para harcayacaksın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Evlilik zamansal bir şey mi bilmiyorum ama evlenmiş olmak için emin olmadan yapılan evlilikler sıkıntı özellikle bu zamanda

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Zor ne demek, imkansız
    Hic evlenmeyin gerek yok zaten.

2
    0 Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Düşündüğün şeye bak , buradan evlenmek istiyorum diye bir başlık açsan yüzlerce kişi hazırım diye yorum & cevap yazar. Sende senin için en iyi geleni seçersin. 😉😄

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Zordan öte gereksiz, köle olmak isteyen kadınlar evlenin. Boşanmak ayrı daha zor hiç gereksiz

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Sen öyle. dediğin için öyle oluyo. Her hafta başkasıyla gerdeğe girmek için bahane üretiyosundur?

0
    0 Yorumla
  • noliessensible
    noliessensible Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    1 yıl

Anlaşacağın güveneceğin çok arzuladığın birini buldun varsayalım kenarda 1 milyon olmalıbki ev açasın.

0
    0 Yorumla
  • hadiyinla
    hadiyinla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 77%
    1 yıl

Kişiye göre değişiyor bence o iş. Kimi için zor kimi için kolay. Kimi için çok güzel kimi için de pişmanlık 😊

0
    0 Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sağlıklı olanla evlilik huzurdur.

Maddi açıdan bakacak olursak evlilik zordur.

Manevi açıdan da güzeldir heralde. Sevmek sevilmek

0
    0 Yorumla
  • Sonasık24
    Sonasık24 Takip Et
    Master Yaş: 33
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Evet bu devirde evlilik saçmalıktan başka bişey değil.

1
    0 Yorumla
  • muraterenist43
    muraterenist43 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 90%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı.

Bu devirde evlilik zor değil çok zor bir iş

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

evlilere sormak lazım.

su anda oncesi makamdayım ben:D

0
    0 Yorumla
  • CAGRI16
    CAGRI16 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 61%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı.

Hemde ger anlama zor insanlar tahammulsuz hosgoru kalmamis hayat sartlari agir

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Zor olan evlilik değil.
    Onu yapabileceğiniz insanı bulabilmek zor.

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.

Evlilik değilde evlenecek doğru insanı bulmak zor iş

0
    0 Yorumla
  • UndRaa
    UndRaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 84%
    1 yıl

Zor hemide nasıl zor maddiyat tane değil manevi zor

0
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.

Evlilik mi zordu , seni yoran kişi ya da kişiler mi

0
    0 Yorumla
  • soline
    soline Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 81%
    1 yıl

Maddiyat olarak da zor bu devirde manevî daha da zor

0
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    1 yıl

Basit kurallara uyarsanız çok kolay aynı iş hayatı gibi.

0
    0 Yorumla
  • Bαყαɳʂҽϝƙαƚ
    Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Çok zor hem maddi olarak hem de güvenilecek insan azaldı.

0
    0 Yorumla
  • 6İsimsiz
    6İsimsiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Zor olan kısım doğru evlenebilecek kişiyi bulmak bence.

0
    0 Yorumla
  • Sinsiiikızz
    Sinsiiikızz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Kesinlikle çok zor. Kadınların bitmeyen istekleri, erkeklerin bitmeyen şerefsizlikleri... Açıkçası ben "kuşku duymadan sevmenin serinliğini" hissedebileceğimi düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla
  • nonstop
    nonstop Takip Et
    Guru Yaş: 52
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.

Hemde çok zor. Doğru insanı bulmak bir yana evlenmenin masrafını karşılamak bile zor.

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

evet zor gerçekten

1
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

asiri zor ya bitmez masrafi

1
    0 Yorumla
  • lalun
    lalun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 yıl

Gerçekten zor iş. hem düzgün birini bulmak hem de geçinmek çok zor iş. Tabi en büyük etken de ekonomik durum bence.

1
    0 Yorumla
  • sadgirloflana
    sadgirloflana Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Her zaman zordu. Şimdi daha da zor

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Evlenmek çok kolay sürdürebilmek aşırı zor

1
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

zor degil ama ciftlere ve beklentilere bagli.

1
    0 Yorumla
  • anoniww
    anoniww Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

paran varsa evlenirsin evlilik masrafı uçmuş gidiyor zor iş yani

0
    0 Yorumla
  • cicimxs
    cicimxs Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31 , eic 45%
    1 yıl

Zor ve gereksiz

2
    0 Yorumla
  • F-5Ferman
    F-5Ferman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    1 yıl

Olmaması gereken bir kurum

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Evliyim maddi zorluk yoksa, uyum varsa zor değil

0
    0 Yorumla
  • komila1
    komila1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Evliyim henüz zorluğunu görmedim

0
    0 Yorumla
  • OlorinTheWhite
    OlorinTheWhite Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 67%
    1 yıl

Evet her bakımdan zot

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 50%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Evlenilecek kişiyi bulmak kadar zor.

0
    0 Yorumla
  • Zehra-gül
    Zehra-gül Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.

Zor ama yinede evlilik ostiyorum

0
    0 Yorumla
  • KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Çok çok zor dünya bozulmuş

0
    0 Yorumla
  • Nana124
    Nana124 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik zor degildir evlenecek kisi bulmak zor

0
    0 Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

G-t ister g-t KZMZNSNSNSN

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Evlilik hep zor

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bu devirde evlilik zor iş mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu devirde evlilik zor mu? 34 cevap verildi
Bu dönemde evlilik zor mu? 10 cevap verildi
Evlilik zor iş vesselam? 11 cevap verildi
Bu devirde evlilik çok zor değil mi sizce? 20 cevap verildi
Neden bu devirde evlilik çok zor? 29 cevap verildi
Bu devirde evlenmek zor mu? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨