Konuştuğum kişi hafta sonu çalışmıyor oradan aklıma geldi
Hafta içi geç gidiyorum işe ama akşam 8buçuk gibi anca evde olurum. Yani ben geldiğimde adam işten gelip akşam yemeğini yemiş olur.
Hiçbir zaman kahvaltı yapamayız birlikte dedi geçen gün😀
Konuştuğum kişi hafta sonu çalışmıyor oradan aklıma geldi
Hafta içi geç gidiyorum işe ama akşam 8buçuk gibi anca evde olurum. Yani ben geldiğimde adam işten gelip akşam yemeğini yemiş olur.
Hiçbir zaman kahvaltı yapamayız birlikte dedi geçen gün😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya dert mi bu allasen 😅daha çok özlenir daha özel olur o kısıtlı zaman bence
Bilmem öyle bi konuşma geçmişti aramızda. Ama evlilikte sorumluluklar var. O kısıtlı zamanlarda ev işi yaparım gibi😅 bu evlilik zor bir şeye benziyor
E tabi evlilik zor acısıyla tatlısıyla, sadece tatlısını istiyorsan onun adı evlilik olmuyor shdhhshs
Kadın için daha zor. Erkek için rahatlık😀
Kadın için niye zor
İş hayatı var. Ev işi kadına bakıyor erkek yardım etse bile. Her gün yemeği bulaşığı temizliği ütüsü sonra erkekle ilgilen. Sonra çocuk varsa ona da zaman ayır. Akşam gelmişsin hangi birine yetebilirsen artık
İşte o zaman evlilik değil takılmaca daha mantıklı, lazım olduğunda birleşme
Takılma falan benlik değil
Derdini değil sefasını sürmelik bir ilişki, bela değil huzur getiren
Calisma sende. Otur ev işi yap evle ilgilen. Kocan isten gelince onu guzel guzel karsila.
Kocamdan harçlık mı alayım. İleride emekli olmayayım mı
Kocan maasi alinca sana versin sen ona harclik ver. Erkek calisip para getirmek zorundadir. Birikimi yapan kadindir. Kendini bilen Kadin genelde tutumlu olur. Gözün disar da olmasin cunku kmse kimseyi cekemez birileri hep bazi seyleri elde etmek icin ugrasir. Sen kendi ailene yuvana bakacksin. Birsey yapacaksan ailenle yapacaksin. O sekil de daha mutlu olur insan. 😉
Ben zaten tutumlu bir insanım orada sorun yok. Ama artık erkekler de kadınlar çalışsın istiyor sanki
Kadinin iyi bir meslegi var ise evet calissin ama bir meslegi yok ise bence hic gerek yok.
Anladım. yani bir de artık erkek tek başına evi geçinderebiliyor mu geçindiremiyor mu bu da önemli. Esksi gibi değil devir
Herkes luks yasamanin pesin de herkrs en iyi yemenin en iyi seyleri giymenin pesinde. Tamam insan olarak bunlara elbette bizim de hakkimiz var ama bazi seyleri asamiyorsun. O yuzden bi yerde calisiyorsan sigortali oldugu kadarina yetineceksin fazlasina gozunu dikersen cokersin. Ticaret yapmiyorsan maasli olarak calisiyosan yapacak birsey yok. Ayagini yorganina gore uzatacaksin.
Evi yoksa maaşı yüksek değilse ne yapacak. Kira bedelleri maaşları aşmış
Dediklerimin lüksle ilgisi yok
Yok dayı o zaman evlenmezdim.
Ozman ayarlama yaparsın iş yerinle
O söz konusu değil de. Belki iş değişikliği olur
İşin ne ki
Yani şu an detay veremem çok fazla ama eğitim sektörü diyelim
Zorluk da olabilir avantaj da birbirinizi ozlersiniz
Ne iş yapıyorsun