Son 3 ay kendimde degilim işten ayrildim ailemle kotuyum yalniz hissediyorum kimse kalmadi aksama kadar bankta oturuyorum geçer mi?

3 yıldır çalıştığım şirkette, işime ve çalışma arkadaşlarıma son derece değer vererek çalıştım. Ancak, son zamanlarda yaşadığım bazı olaylar nedeniyle tükenmişlik sendromu yaşadığımı fark ettim. Bu durumun başlıca nedenleri arasında, aklımla oynanması, evli patronumu uzaktan sevmem, ailemin arkamdan konuşması ve iş yerinde değer verdiğim kişilerin dedikoduları yer almaktadır. Bu durum, ani öfke patlamaları yaşamama ve aileme ve iş yerime karşı olumsuz davranışlar sergilememe neden oldu. 3 gün önce, mesai saati içinde ani bir kararla iş yerinden ayrıldım. Patronum beni aradığında, sıkıldığımı söyledim. Patronum benden çok memnundu ve hatta bana karşı ilgisi de vardı. Ancak, benim ona karşı ilgimi fark ettiğinde benden uzak durmaya ve mesafe koymaya başladı. En sonunda, dün işten ayrılma kararımı verdim. Evrakların gelmesi 3 gün sürecek ve 3 gün sonra tekrar şirkete gideceğim. Ancak, evde de durmuyorum ve akşamları bir yerde oturuyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum.

Son 3 ay kendimde degilim işten ayrildim ailemle kotuyum yalniz hissediyorum kimse kalmadi aksama kadar bankta oturuyorum geçer mi?