+1 yılSınıfın en yaramaz ama en çok sevilen çocuğuydum, kulakları çınlasın öğretmenim çok severdi ama kıyamazdı bana, ceza olarak her ders başka bir çocuk ile otururdum 😂
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTelefon getirmek yasak.. Nefret ederdim..
Birgün telefon götürdüm okula çıkışa yakın nasıl olduysa telefonun sesini açmışım oysa sessizdeydi.. 😂 Sonra derste telefon bir çalıyor.. Servisten arkadaş aramış.. 😅Öğretmen kimin o telefon hemen çıkarsın dedi çıkarmadım.. Sonra arama yapılacak denildi.. 😂😂 Arkadaşlardan birini müdür yardımcısını çağırmak için gönderdi ve arama oldu.. Ben bir fırsatını bulup telefonu kapattım.. Botumun içine koydum arama yapılıp tahtaya çıktım.. Ben hariç çoğu arkadaşın telefonu alındı.. 🤣🤣 Bende teneffüste o arayan servisten arkadaşa verdim telefonu.. 😂😂Telefonu alınan arkadaşlar teneffüste bile peşimi bırakmadı nöbetçi öğretmene şikayet ettiler telefon var diye ama öğretmen inanmadı üzerimde de bulamadı.. Sevilen bir öğrenciydim.. Ay ne günlerdi ya.. 😂🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Yalnız sınıfta nerde gıcık arızalı kişiler varsa onların telefonu gitti.. 🤣🤣 Aynen şimdi bile hatırlayınca kahkaha attım.. 🤣🤣
+1 yılYarın sınav var iyi hazırlanın cümlesi ve tam bahçede oyuna dalmışken çalan ders zili 😃
11 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yıl''Sınav yapıyoruz''
13 Yorumla- +1 yıl
Ahdhahs 😂
- +1 yıl
Teşekkürler ✨🙃
- +1 yıl
Rica ederim 😊✨
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu cümleyi duymak gerçekten şevk kırıcı olabiliyor, değil mi? Özellikle genç yaşlarda, sınıf içindeki etkileşimler ve öğretmenlerin yaklaşımları öğrencileri derinden etkiler. 🤔 Sana bu tür tecrübeleri olumlu bir şekilde nasıl atlatabileceğinle ilgili küçük bir tavsiye vermek isterim: Bu tür anlarda empati kurarak, karşı tarafın da niyetini anlamaya çalış. Bazen öğretmenler de doğru bir şekilde iletişim kurmakta zorlanabilir. Yaratıcılığını ve mizahını kaybetmeden, kendine güvenerek yoluna devam et. 🎓
Kariyer yolculuğunda bu tür küçük engelleri aşman, seni daha da güçlendirecek. Unutma, herkesin özel ve biricik bir hikayesi var. İlerlemeni engelleyen değil, seni motive eden cümleleri aklında tut. 📚17 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBarış 0 aldın :D birde öğretmen sözlü yapacağı zaman ilk beni seçerse sinir olurdum
20 Yorumla
+1 yılsınıfa öğrenci olarak girerken "ne diyo bu hoca yaaa" derdim ama öğretmen olarak girince işler değişti, artık "öğretmenler haklıymış ya" diyorum djkddb çünkü gerçekten dayanması zor, saygısız öğrenci çok ha bir de "çocuklaarr maşallah sohbet güzel herhalde" demek, "komikse söyleyin biz de gülelim" vs demek çok keyif veren bir şeymiş 😂😂 öğrenciler içten içe kızıp söylense de iyi ki öğretmenim ya 💖
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkürleerrr 🙏🏻🌸
- Eğitim & Kariyer konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılAkrabalar tarafından "dersler nasıl gidiyor" sorusu. Hep sorulan klasik sorudur. Her seferinde "iyi" cevabını alıp bir sonraki görüşmelerde tekrar tekrar laf olsun diye aynı sorunun sorulması çok anlamsız ve saçma geliyor. O yüzden hiçbir öğrenciye derslerin nasıl gidiyor sorusunu sormam 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Çünkü aynı soruyu 500 defa duymuştur. 501 olmak istemiyorum 😂
- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende disleksi vardı önceden ve o zaman türkiyede çok bilinmez di bu hastalık sanırım. Bütün hocalarım gerize*alı muamelesi yaptı hepsi bir soru sorduğumda anladın demi, ikinci kez anlatayım, sen tahtaya en son çık ki sana birden fazla anlatayım, dur sen bekle, anlardın mı... diyerek geçti nefret ediyorum anladın mı sorusundan duymak istemiyorum artık hep kendimi sorunlu ve geri hsisettim
12 YorumlaEmir kipiyle konuşulan cümleler ama sert cümleler ile olan emir cümleleri okulda bazı öğretmenlerin kafası cidden bozuk onların emekliye ayrılması gerekiyor 😅
11 YorumlaHaklı olmama rağmen hocanın bana "sus/konuşma" falan demesi. Haklı olmasam anlardım fakat haklıyken sana süs diyorlar yaa. Sinirim bozuluyor
13 Yorumla
+1 yıl"Duymanıza gerek olsa sesli söylerdik hocam" der bozardım her seferinde. O günlere döndüm de, hocaların her lafına sinir olurduk çünkü berbat bi okuldu. Ay sinir oldum gece gece -_-
11 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 954 cevap paylaştı. Kavga etmeyin bir suçlu varsa cezayı disiplin kurulu verir derlerdi ama suçluya asla ceza vermezlerdi. O gün bugündür kendi işimizi kendimiz hallediyoruz.
11 Yorumla“Arka dörtlüüü, ben kime diyorum konuşmayın diye!!”
21 YorumlaAslan deyince seviniyorsun ama hayvan deyince kızıyorsun. İkisi de hayvan değil mi, derdi öğretmenler. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yıllarca
12 YorumlaBende sinirlenirdim buna, insanın "ulan *bne seninle alakalı olsa sana da anlatırız." diyesi geliyordu.
11 Yorumla
+1 yılNefret değil de öğretmenimiz"kopya çekmek serbest ama ben yakalarsam fana olur" derdi. Sorunu okuyunca aklıma geldi çok güzel okul yıllarım oldu😇
11 Yorumla
+1 yılHer cümlenin sonuna "S*lak mısın" cümlesi getirirlerdi herkes bu şekilde konuşurdu bu cümleden nefret ediyorum gerçekten
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle valla sjjsjs
- Eğitim & Kariyer konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yıl"Ağzında ne var senin?" Ya sanane hoca ne varsa var telefon yiyecek halimiz yok ya çıldırmalık.
22 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Islak mendilin var mı? Vermesem kendim kullandığımda görürler, verince de başkaları da istiyordu 😒
24 Yorumla"Derste konuşmayın" lafiydi nolmus azcik konustuysak aaa 😂
11 Yorumla"yarın sınav var" lafını duymaktan hoşlanmıyordum. Hâlâ da hoşlanmıyorum. 😂
11 Yorumla
+1 yıl"Ödevlerin hepsi bitmiş olsun" du evet sanki fullesek sınıf atlayacaz 🙄 Ama Allah'tan kontrol eden arkadaş detaylı bakmazdi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke okusaydım da sizin duymaktan nefret etiğiniz o cümleyi ben hep duysaydım😭
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHıncımızı artık çocukları zorla okutarak çıkarmak 🤷🏼♀️😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen toplu bir cocuktum o zamanlar bir dizi vardı orada beton vardı beton derdiler
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz daha ses yaparsanız hepinizi disipline veririm diye.
10 Yorumla
+1 yılGömleğini içeri sok sakallarını kes kravatını düzelt
10 Yorumla
+1 yılçok gülüyosun derlerdi enerjiğim işte ne güzel pozitifliğimi kıskanırlardıııı
13 Yorumla- +1 yıl
dimi yaa bak bi gün 11. sınıftayım şey olmuştu ders fizik dünyanın en sıkıcı fizikçisi ders nalatıyor son dersteyiz
sıkılmışız biz tabi en yakın arkadaşımla bi de en önce konuşup gülüp duruyoruz ama gülmekten gözümüzden yaş falan geliyo hoca 39 dakika sabretti son 1 dk siz artık ayrılın çok cıvıttınız dedi sonra zil çalmıştı hocanın son 1 dk bunu demesine gülmüştük bi de
Zeki ama çalışmıyoy derdi örtmenlerim abiş
23 YorumlaÖrtmenim ödevleri kontrol edecekmisiniz.
22 Yorumla
+1 yılNeden okula gelmedin 😂🤣
Bak sırf öğretmen soracak diye diğer gün de gitmek istemiyordum 😂032 Yorumla- +1 yıl
He komple bıraktım içim rahat 😌🤌😂😂😂😂
- +1 yıl
Aman boş ver ben şimdiki insanlara bakıyorum hiç pişman değilim bütün gereksizler okula gidiyor
- +1 yıl
Ailemle bu saatten sonra uğraşamam
- +1 yıl
Abim olabilirsin sen 😂🤣
Aynı kafaya sahip isek 🤣 - +1 yıl
Baş belası bir kardeşin var 🤌🤣
- +1 yıl
Beynini kemirecem 🤣
- +1 yıl
Gitmiyom ne edecen 😂
- +1 yıl
Ağlarım baban seni döver 😂
- +1 yıl
Polisi ararım 🤣
- +1 yıl
Valla baban affetse kanun bırakmaz seni 😂
- +1 yıl
Hadi ya 😱🤣
- +1 yıl
😂😂😂
Olsan ne yazar 😎 - +1 yıl
Kırıldım deme 🤌☺️
- +1 yıl
Özür dilerim 😑
- +1 yıl
Bi daha olmayacak söz ☺️
- +1 yıl
Olmayacak 😌
+1 yılÖdevler yapıldı mı 😂
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılÇıkarın kağıdı kalemi yazılı yapicam ,😂
11 Yorumla
+1 yılKonunun bitmesine çok az kaldı gençler ama konu bitmiyor AKSKSKSLLS
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı.
m +1 yıl"Kızım hadi yemek hazır!" diye konuşan annemin sesiyle oyunun en heyecanlı yerinde durması. 😒
00 Yorumla
+1 yılÖdevi burada yapma. Sanane 0rospu çocuğu yani İŞLDFİSŞFDS
00 Yorumla
+1 yılNerdeydin 😏 cehennemin dibinde.
20 Yorumla
+1 yılOğlum ! Kızım!! Evladim önüne bak..
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam ödev vermiştiniz.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla acayip ayar oluyodum ya
Sessiz ol
Cok konuşurdum20 Yorumla
+1 yılBunları öğrenmeniz lazım. Sınavda çıkacak
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 309 cevap paylaştı. Yüksek sesle öğrencilere bağırmalar..
10 Yorumla
+1 yıl“Sen neden yazmıyorsun?” Olabilir.
10 YorumlaOku adam ol tarlada çalışma
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 370 cevap paylaştı. Çocuklar hadi sınıflara
10 YorumlaBaban ne iş yapıyor
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılKendini de unutsaydın.
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Ödevini yaptın mı? Bir kez bile yapmadım.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı. Bu sene böyle olacak sadece
10 Yorumla
+1 yılKonuşma konuşma konuşmaaaaa bu kelimeydi
10 YorumlaKalk okul saati geldi🥺
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse istemiyorsa listeden seçiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarnen nasıl kelimesi
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKendi aranızda konuşmayın ben anlatır giderim
00 Yorumla
+1 yılGece besikmi salladiniz
00 Yorumla
+1 yılSen de gelmeseydin
10 YorumlaYarın sınav var 🙄
10 Yorumla
+1 yılNiye geç kaldın
10 Yorumla
+1 yılHatırladığım bir şey yok
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılZil çaldı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini de unutsaydın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılf*ck
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Kızım sen saf mısın?"
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken kalk
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılev ödevi : )
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne