Okula giderken matematik dersinden nefret ederdim.
En sevdiğim dersler de biyoloji, kimya ve resim di.
En sevdiğim dersler de biyoloji, kimya ve resim di.
1. sınıfta okula gitmekten korkardım okula diye çıkıp başka yerlere giderdim saklanırdım sonra okul değişti taşımalı eğitime geçtik yanılmıyorsam 3. sınıfta sınıf öğretmenizmiz vardı ismi Yusuf diye hatırlıyorum tam emin değilim 23 Nisan şenliklerinde beni Hacivat Karagöz için seçmişti hiç sormakta yok yapabilir misin falan diye. Bende utangaç çekingen içine kapanık bir çocuktum tek bir satır bile okumadım bakmadım öğretmen ne kızmıştı bana çat çut tokatları gömdü suratıma o gün okulun ne kadar kötü yer olduğunu öğrendim sonra 4. sınıfta fen bilgisi dersinde arkadaşa tek bir cümle söylerken hoca fark etti bir şey sordu bende cevaplayamadım o da surata tokatları gömdü ben okuldan iyice soğudum 5. 6. ve 7. sınıfta ingilizce dersini Yeşim öğretmenim sayesinde çok sevmiştim 8. sınıfta yeni ingilizce öğretmeni geldi yeni mezun bir zıpır. Şerefsizin dersinden bir soğudum ki anlatamam nefret etim ingilizce ve okuldan. O da tokadı gömdü suratıma tabi. sonrasında okulun bir b*ka yaramadığını öğrendim. Çocuk dövmek isteyen ruh hastalarının yaptığı meslekti benim için öğretmenlik. O öğretmenlerimi araştırıyorum ev adreslerini bulayıp kesik at başı yollayacağım hepsine.
Benim genellikle devamsızlığım da olmaz, bütün derslerde de en önde otururum. ilk haftadan son haftaya kadar girerim derslere. Ama, gelgelelim bir dersten nefret ediyorsam o da malzeme bilgisidir (hocadan ötürü), resmen ayaklarım tersine gidiyor okula giderken. Halbuki en lazım olan derslerden, en iyi bilmem gereken derslerden biri. Fizik, statik ve dinamik en sevdiğim dersler.
Beden eğitimiiiii. Iyy bir de hoca son ders bile olsa yine de o üniformaları giydirmiyor muydu bize? Tam sinir bozucu
En sevmediğim ders anatomiydi, sağlık mesleğe gitmek bunu gerektirir :)
Cevap
57Cevap
Müzik dersi.Başlı başına sanat işkencesi.Yanlış anlaşılmasın sanata ve sanatçıya saygım çok.Ama bu dersde bir insan bu kadar mı flüt ile savaşırdı.Aramızda ki bağ kuvvetlenecek diye korktum hep.Onunla bir ömür geçer mi be ? Çalmak istemiyorum hocam gitar çalsam olur mu demekte yok.İyi ki o günleri atlattık
beden di çünki ben futbolun f sini bile sevmezken bizim erkekler futbol oynamak istiyoruz derlerdi hocaya hocada benim kendi halimde suskun biri olduğumu bildiği için yaman oynamazsa izin vermem derdi tabi tüm sınıfı karşına alamayınca zorla oynatılırdım :) :) :)
Önce fizik, sonra kimya, sonra resim, sonra edebiyat... Neticede hepsi. Allah bir daha yaşatmasın. Hala okul kabusları görürüm rüyamda. Uyanıp şükrederim halime.
Bütün sözel derslerden nefret ederim ve bütün sayısal derslere bayılırım. Şu an üniversite 1. sınıftayım. Fizikten AA ile geçtim ama Türkçe'den DC ile kaldım. Allah'tan ortalamayla geçiriyolar :D
Asıl ben teşekkür ederim. Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var. Bu arada yanlış yorumun altına yazmışsınız :)
matematik benim için güzel bir oyundu en nefret ettiğimse sanırım fizikti ve ingilizce , fiziğide hocadan dolayı sevmedim sanırım
matematik ve fen bilgisi en çok. matematik ve fen öğretmeni mi hiç sevmezdim. ikisinin suratını görmem yeterli olurdu suratımı asmam için.
cut.
hala öğrenciyim , lanet olsun ki dil anlatımdan nefret ediyorum ( hocadan dolayı , verseler çok farklı fanteziler kuracak kadar nefret edıyorum ) matematiği biraz olsun severim onun dışında hep uyumuşumdur derslerde
Biyoloji sevilmez mi yahu? Ben biyoloji öğretmeniyim, bütün öğrencilerime sevdirdim biyolojiyi :)
Tarih derslerini sevmezdim ezberi sevmediğimden. En sevdiğim ders de fizikti.
hiç sanmıyorum ama yine de denemeden bilemeyiz tabi.
Bütün öğretmenler sizin gibi dersi sevdireler böyle sorular olmazdı zaten. Benim lisedeki hocalarım çoğunlukla dersten soğuturlardı beni. Ama biyoloji öğretmenlerinde genel olarak bişey var. Özellikle bayanlarda. Bana lisede defter tutturabilen tek hoca biyoloji hocamdı. Çok severim kendisini. Hala da görüşürüm. 2. sene hazırlanırken dersanedeki biyoloji hocam da bayandı ve gösterdiği ilgiyi hiç bir hoca göstermemiştir sanırım. Sizin gibi hocalar seviliyolar :)
belki tanımadıkları için yapıyorlardır :P
şaka şaka :)))
yani..
Matematiği lise beri sevmiyorum. Şimdik geldik dif görüyoruz. Harflerle matematikmi olurmuş. Aslına bakacak olursan işime yaramayacak olan bütün derslerden nefret ediyorum
felsefeyi sevmezdim ama şimdi deli gibi felsefe kitapları okuyorum bu konuda gereğinden fazla düşünüp yorumluyorum. en sevdiklerime gelince matematik fizik kimyaydı.
orda duur :) matematiğe laf yok matematik gibi bir ders var mısöylermisiniz bana bir :) okuduğum bölüm matematik müh. siz lise matematiğine laf ediyosanız bu bölümde kafayı sıyırırsınız :)
Bu anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı gibi oldu cevap hepsii;D
Sayısal ağırlıklı dersler diyebilirim matematik başta gelir
tarih dersini normalde çok severim ama okudaki tarihcim yüzünden nefret etmiştim
coğrafya:)önce öğretmenınden sonrada dersden nefretettım:)
kimya-
matematik-
en nefret ettigimdir hep kafam bir turlu basmaz nedense :D
Din kültür ve ahlak bilgisi badem bıyıklı kısa paçalı din hocalarının gevşek gevşek hikayeler anlatması bezdiriyordu ...
hiçbirini pek sevmezdim ama sanat tarihini alanım olmasığı halde gördüğümden ezberlemekten nefret ederdiö
Matematik nefret ederdimm lisedeki bayan hoca bizle aynı sokakta oturuyodu sınav kagıdını ucak yapıp fırlatıyodumm benı hep anneme şikayet ederdii... Bende hep taşıdığı poşetlere yardım ederdimm :))
matematik geometri müzik favorim, biyoloji ise en nefret ettiğimdi
içinde rakam ve formül geçen tüm dersler :) yani sayısal
kimyayı nasıl seviyosunuz ya. tek nefret ettiğim dersti tüm okul hayatım boyunca
Matematik ve Kimya lise 1de kabusum olmuştu.2'de sözeli seçip ikisinden de kurtuldum.
Ezber derslerin hepsinden nefret ederdim. Edebiyat, tarih ve türevleri.
Tarih ve edebiyat hariç dersleri sevmiyordum. Hala de öyle.
Tabiki fizik en sevdigim dersti ama asiri seviyodum bildigim seyleri anlatan mahir hocadan bile nefret ettimdi
atatürk ilkeleri inkılap bilmemneyi ... öğretmen hep döverdi . kulağımı çekerdi tokat atardı .. suçsuz yere yapardı bunu ardından atatürk deyince susardık tabi .. bişey diyemezdik.
Biyoloji kimya fizik :D matematik geometri :D başka gelmedi :D aklıma :D bide tarih vardı
En nefret ettigim matematikti sevdigim ise tarih,cografya
en nefret ettgım ders matematık.. ensevdgmse felsefe dersıydı...
ingilizce :D hadi match yapalım diyen bir hocamız vardı
Edebiyattan nefret ederdim.
En iyi dersim fizikti lisede severdim.
Müzik resim beden eğitimi yav bunlar kadar boş beleş ders yoktu
matematik en sevmediğim.. biyoloji ise en sevdiğimdi
Matematik hocası bir kere yumruk atmıştı o günden sonra sevemedim o dersi
biyoloji.. zaten biyoloji meselesini hayat boyu bitek yatakta sevdim ):
1.cisi kimya iyyyyy
2.cisi felsefe tutmayin beni kusacam
matematik.
ve bu ne olursa olsun değişmez.
Doğruları öğretmedikleri için; Tarih.
Tarih dersini hic sevmezdim
Matematik ve hala da matematik...
lisey kadar müzik
lisede matematik-geometri
Beden Egitimi'yle ciddi sıkıntılarım vardı:P
Matematik dersini sevmezdim.
ben derslerin hepsindende okuldanda nefret ederdim
müzik
öğretmen bize az mı çektirdi
coğrafya dersi şüphesiz.
operations research 1 ve 2
Din dersi. Gerisine çalışmazdım bile.
dif denk, bilen bilir.
Hiç kasmadan aa almıştım. Bilen bilir.
Keşke hocanız bize gelseymiş, canını çıkardı bütün okulun. Bu arada artislik yapmaya da gerek yoktu, genel olarak ağır bir derstir dif denk sizde basit geçmişlerse bilemem tabi.
Kimya idi hiç sevemedim yaa
matematik ve ingilizce :))
Kimya ve Matematikti.
Hepsinden kısacası okuldan
matematik ,cografya ve fizik
Geometri ve matematik
Geometri. Düşüncesi bile kalbimi sıkıştırıyordu.
Geometrinin Allah Belasını :)
En nefret ettiğim bedendi.
Geometriyi hiç sevmedim sevmiyorumm..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar