- Siz olsanız iş arkadaşlarınıza hiçbir şey demeden aniden işten çıkar mıydinız?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çıkarım , çıktım da.. iş arkadaşı sadece işte arkadaş. iş arkadaşından dışarıda arkadaş olmaz. kişisel görüşüm 🤷♂️
Tamam da işten çıkacağını en azından arkadaşlarına haber vermesi gerekmez mi?
Arkadaş olmasak da neden işten çıkacağını söyleyip öyle çıksa daha iyi olmaz mıydı?
bu çıkan kişinin iş arkadaşlarını ne kadar değersiz gördüğü anlamına da gelir. eğer haber vermediyse
Dün mağazaya müdür geldi. Telefonlarla ilgili bütün personelere uyarı yaptı. " Telefonunuzu mesai saatlerinde üstünüzde tasiyacaksaniz işten şu an çıkın demiş ben müdür bunu söylediğinde çalıştığım için duymadım. Bu çıkan arkadaş bana müdürün telefonla ilgili uyarısını söyledi. Ben de çok abartıyorlar işten çıkarım benim için hava hoş dedim. O da benim için öyle değil dedi. Dün müdür varken işten çıkmayıp bugün telefonla arayıp işten çıkması saçma geldi
yani morali bozuktur onun için de söylememiştir haber vermemiştir vedalaşmamıştır şimdi işin içinde olmadığım için sadece yorumlama ile yetiniyorum. cep telefonu bir çok sektörde yasak. malum bkunu çıkardıkları için.
İşten çıktığını telefonla arayıp mağaza yardımcısına söylemiş. En azından mağazaya gelmesi gerekmez miydi
demek ki varmış Bir sıkıntısı gelmeye gerek bile duymamış
mağaza işi zordur mesai arkadaşlarına iş arkadaşlarına güvenemezsin en yakın bildiğin arkandan kuyunu kazar ispiyonculuk yapar
Dün hiçbir şey olmamışken bugün telefonla arayıp istifa etti. Ne olmuş olabilir ki dünden bugüne ne değişti
Ben hiç öyle biri değilim sadece yanlış bir durum varsa söylerim ama bugüne kadar hiç kimseyi ispiyonlamadim. Magaza iki kadın çalışan vardı. O arkadaşım da gidince tek kadın kaldım
ben sana öylesin demedim öyle insanlar her zaman vardır bu gibi iş yerlerinde kiminle arkadaş dost olacağını iyi bileceksin herkese her şeyi anlatmıcan
Ben zaten bu yüzden kimseyle samimi olup herseyimi anlatmıyorum mesela bu çıkan arkadaşa hiç kişisel hayatımı anlamamıştım. Birisine bir şey der diye. Kimseye kişisel hayatımla ilgili sohbet etmediğimden dolayı herkes bana sessizsin diyor
sessiz kal, ama uyanık ol😉
Hiç uyanık biri değilim
Herkes bana pasif olmaz gözün açık olsun diyor
değişir , olursun zamanla
nerde çalışıyosun
Bir zincir markette çalışıyorum
yaw söyle 🤷♂️senimi bulucam😀
BİM de çalışıyorum
bu yüzden arada elemanları yer değiştiriyolar şubeler arası
kolay değildir yani
Yanlis degil ama hosta degil
samimi olunanlarla vedalaşılmalı