Vedalardan oldum olası nefret etmişimdir. Maalesef hayata başladık başlayalı her verdiğimiz merhaba bir vedaya gebedir. Her gülüş bir ağlayışa her sevgi bir hasrete her aşk bir göz yaşına gebedir. Hayatta olumlu ya da olumsuz şeyler nereden baktığına göre değişse bile sonlar hep iç yakar. -Peki vedalar can sıkıcı ise, karşındakini bırakmamak için veda etmeden çıkılabilir mi. Bu doğru bir mantık mıdır? #VedalarCanSıkıcıdır#VedalaşmadanGitmek#Bıyıklı
Vedalar can sıkıcıdır! Veda etmeden gitmek mantıklı mıdır?
Ne guzel yazmissin oyle. Eger gitmek kafaya konmussa bir vedayi cok gormemek gerek. Aksi takdirde o kisi hep bekler, icinde bir yerlerde umut yesertir. Olum gibi bir sey olur ama kimse olmez falan . En azindan veda etmek acinin suresini kisaltir. Icinde bittigini kabul eder ve sonra yoluna devam edersin.
Burada Düş Sokağı Sakinlerine kulak veriyoruz "Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil..." Ben de diyorum ki; Savaşmak, pes edip gitmekten daha doğru bir iştir.
Woody kardeş, güzel bir soru sormuşsun. Evet, vedalar bence de çok can sıkıcı oluyor. Ama kimi zaman veda etmek icap ediyor. Etsen bir türlü, etmesen bir türlü anasını satayım..
İnsan ne kadar çok veda etmeden gitmek istesede insan veda etmesi gerekir.. Sonra en azından arka da bıraktıkları kişilerle veda edebildim.. hem döndüğünde insan onu güzel karşılar.
Veda etmek zorunda olmak ne kadar kötüyse veda etmeden gitmek de bir o kadar can sıkıcı 😕 Empati kur. En azından bir açıklamayı bir hoşçakalı bekliyo insan 😌
Bundan aslında hiç bir zaman emin olamaz insan. Hoşça kalmak sen gidince doldurulamaz bir boşluk açıp açmayacağın ile alakalı bir olgudur. Bu olgu teste tabi olamayacak kadar hassas ve incinmeye hazır bir olgu olduğu için gitmeden görülmesi veda etmeden anlaşılması mümkün değildir.
Bir olmak torba yasadan çıkan bir öneri olamaz ki kabul edilsin. İçi yanan iki kişinin eriyen demir misali tek kalıba doluşmasıdır. Biri diğerine hiç bir zaman demez ki bir olalım. An gelir hisler demiri eriten bir alev olur demirden kalpleri eritip birleştirir.
En İyi Cevaplar