İnstagramdaki sayfaların yaptıkları paylaşımları baz alarak 70 sayfa üzeri, sayfalarca saçma sapan şeyler yazmışlar. Yazdıkları saçmalıkları da üniversite ağzıyla, akademik bir dille yazınca yazdıkları saçmalıkların daha mantıklı ve akılcı olucağını düşüneceğimizi yazmışlar. Süresiz nafaka isteyenler, erkeklere taciz tecavüz iftirası atanlar hep bunlardan çıkıyor. Gerçekten feminizmin acilen yasaklanması gerekiyor. Bunun propagandası yasaklanmalı. Feminizmin manipülatif ve toksik bir ideoloji olduğunu ve zehirli olduğunu düşünüyorum. Feminizmi savunan biri tamamen erkek düşmanıdır ve erkekleri insan yerine bile koymuyordur.
Sosyal medyadaki erkek hakları paylaşımları bu kadar zoruna gittiyse bunların, neden twitterda finansal köle arayan, femdom adı altında erkeklere işkence yapan feminist tayfanın yaptıkları faşizanlığı ve kadın egemenliğini eleştirmiyorlar? Neden bunları halının altına atıyorlar? Gerçekten üniversite bomboş bir yer oldu.
Üniversitenin faydalı bir yer olduğunu düşünmüyorum artık. Zararlı, yanıltıcı ve boş bilgilerle dolu bir yer oldu. Sadece Türkiye'de de değil, bütün dünyada böyle oldu. Feministler yüzünden.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçeriğinde ne var özetle?
Erkeklik krizi derken kast ettikleri nedir?
Bir tek sen takilmişsin koskocaman sitede şuna.
İşte bu yaptığın yorum bir manipülasyon. Saptırmaya ve beni utandırmaya çalışmışsın. Yemezler yavrum yemezler. 70 sayfa yazı yazan biri takmamış da bunu eleştiren ben mi takmış oluyorum. Sen neden bunu takmıyorsun esas soru bu? Çünkü umursamıyorsun erkek sorunlarını. Bu da erkek düşmanı olduğunu ve f*minist olduğunu gösteriyor
Ne anlatıyorsun sen 🤣🤣🤣 çok güldüm ya ❤️
Konuyu okumamışsın sanırım. Akademisyen ve yüksek lisans yapan iki tane feminist bayan 70 sayfalık makale yazmaya çalışmış ve ortaya çoh hojdur ama benane bir şey çıkmış
b. kum gibi bir şey çıkmış yazdım. Sansürlenmiş
Evet öyle olmuş
O nasıl sansir ya me alaka snhshss
Bence uyandırıyolar
Al işte. Erkek düşmanı bir kız daha gelmiş. Aynen moruk. Üstünsünüz siz, süresiz nafaka ve kadın beyanı esastırı savunup, sadece karıların haklarını savunup onlara ayrıcalık istemek ve asla erkek sorunlarını umursamamak ve hatta her fırsatta erkekleri aşağılamak ve aşağıya çekmeye çalışmak uyandırmak oluyor (!). Sen sivri zekalı bir Einstein sın tamam.
Evet kudur
Al işte, kabul ettin bütün gerçekleri. Arkadaşlar görüyorsunuz değil mi? Bu yorumu okuyanlar görsün. Feminist bir kız erkek düşmanı olduğunu ve bütün foyalarını açıkça itiraf etti. İşte böyle dürüst ol en azından.