Ilk defa uniye gidiyorum. Ben yasli hocalar bekliyordum ama genclerde var galiba. Arastirma gorevlileri genc oluyor galiba ya da dr ogretim uyeleri pek cozemedim simdilik.
Bu hafta okulum basladi. Pazartesi gitmedim. Sali, carsamba persembe gittim. Baktim pek gelen yok, ust siniflar genelde gelmemis. Ek yerlestirme daha yapılmamış. Galiba ilk haftalarda sıkıntı olmuyor diye bugunde gitmemeye karar verdim.(mantikli miydi bilmiyorum ama yaptim iste)
Gelip uni hayatini anlatan, dersiyle ilgili bilgi veren, kitap ya da fotokopi vs soyleyen hocalar oldu. Genc olanlari vardi. Ben hepsini yasli bekliyordum.
İçlerinden 2 tane genc erkek hoca derste genelde bana baktılar. Bir tanesi adin ne dedi soyledim. Nerelesin, nereden geldin dedi. Soyledim. Birine benziyorsun xxx taniyor musun dedi. Yok dedim. Ders cikisinda lavoboya giderken (daha arkadas vs edinemedim. Tektim) hoca önde, ben arkadaydim.
Bir ara arkasina bakti. Sonra durdu. Beni bekliyormus meger. Ben yaklasinca konusmaya basladi. Ismimi soyleyerek Xxx bana bir sıkıntın vs olursa her zaman gelebilirsin yanima.
Anlamadigin bir sey olur, merak ettigin, üniversiteyle ya da dersle ilgili merak ettiklerin olur, kulüpler olur, erasmus olur ne merak ediyorsan yardimci olurum, odamin yeri şurasi diyerek tarif etti ve tekrar adini soyadini soyledi.
Bende tesekkur ederim hocam, kafama takilan olursa sorarım dedim. Tamamdir, ilk zamanlar ogrenciler salar,1. sinifta ünversite hayatinin tadini çıkarmaya bakarlar ama tavsiyem oyle yapma, yani tadini da cikar ama derslerini ihmal etme not ortalamani yuksek tutmaya bak, ilerde. bazi noktalarda fikrin degisirse not ortalamana ihtiyac duyacaksin. Iyi dersler, gorusuruz dedi. Bende size de iyi dersler dedim. Ayrildik.
Sizce bana yürüdü mu? Tek bana soyledi cunku bunlari. Sinafa da soyleyebilirdi bence. Neden beni bekleyip, boyle seyler soyledi, iletisim kurdu anlamadim. O sinifta benden baska ogrencilerde var yani sonucta. Ben mi yanlis yorumluyorum acaba?
Baska arkadaslarimdan bizim bolumde ogrenciyle iliskisi olan hocamiz vardi falan dediler ben bunu anlatinca.
Ben hepsi yasli oluyor saniyordum. Ama bazılarıyla aramizdaki yas farki cok az. Üniversite boyle bir yermiymis ya. Oyle acik, teshir eden biri falan da degilim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Araştırma görevlileri genelde öğrencilere daha bi arkadaşça davranır daha samimilerdir pek bi mana çıkarmaya gerek yok bence
Eger oyleyse sorun yok. Ne bileyim turlu turlu insanlar var. Diplomali, iyi gorunenlerde kotu olabiliyor. Ona gore yol cizeyim, hocayla mesafe koruyayim vs diye dusundum. Zaten kimseyle ozellikle karsi cinsle cok muhatap olmadan egitim hayatimi bitirmek istiyorum. Ailemden uzaktayim. Biraz da kendimi guvende hissetmiyorum. Ilk kez ailemden ayrildim. Biraz temkinli yaklasiyorum ister istemez.
Ekmek kapısı olarak gören çok akademisyen oluyor maalesef
O fırsatı verirsen erkek milleti değerlendirmek ister tabi
Abi kadin firsat verir kafasindan cikin ya. Erkekler cok masum ya sanki. Sacma sapan yorumlar yapiyorsunuz
Kardeşim erkek tabi ki hatalı, ben burada senin icin konusuyorum yoksa erkegi savunmak icin değil ama neyse senin gibi birini bosuna savundum ne halin varsa gör
Niye gizliye gectin? Erkek hatali da madem niye erkek kendini kollamiyor da firsat olunca yapmaya kalkiyor. Hep kendini geri cekmek zorunda olan taraf kadin mi olmak zorunda. Sizde geri de durmayi öğrenebilseniz keske. Yaptigin yorum o kadar sacma ki. Arkadasim narinde mi firsat vermisti mesela? Ya da su siralar yeni haberi cikan 2 yasindaki sila bebek tevacuze ugramis. O da mi firsat vermisti ki erkek kisisi bu hamleyi degerlendirdi? O kadar igrenc zihniyetiniz var ki. Gercekten her gecen gun daha da igreniyorum. Surekli kadin kuyruk sallar, firsat verirse olur kafasindan cikin artik. Sizde kendinize sahip cikin biraz. Surekli yesil isik yakarak dolasmayi kesin. Ben erkegim yes isik yakarim, yasi kac oljrsa olsun firsat varsa zevkime bakarim gibi igrenc seyleri birakin artik.
Sen ne canım bır kız çıktın, birincisi pisman oldum destekledigime ikincisi icindeki pisligi kusacak yer arıyordun hemen kustun olayı zihniyete getirdin, katıksız slk seni ben sana erkek haklı demedim onun bn mq ama sana dedimki fırsat verme cunku not icin her bokunyapan tayfa var bunu fırsat bilen akademisyen fırsat kollar. Hemen aldın yok narin yok baska birşeye götürdün sanki sorunlu benmişim gibi, kaybol bidaha yazma asalak
Ilk yazdigin yoruma dikkatli bak. Yazdigin seyi gozun gorsun, kulagin duysun. Firsat verirsen erkekte bu firsati degerlendirir yazan ben miyim? Adam akilli yaz o zaman. Hoclara dikkat et, kimin ne oldugu belli olmaz, not icin yapabilirler vs diye en bastan yaz o zaman. Bu yazdigini erkekler bile benim anladigim sekilde anlar. Hem ne yazdigini bilmiyorsun hemde uste cikmaya calisiyorsun. Ben tepki gösterince de hem gizliye gecmissin, asil profilden yazmaya yuregin cesaretin yetmemis, ben tepki gosterince kivirmaya cevirmeye calisiyorsun kendince. Ilk yazdigin kafayla sinraki yazdiklarin ayni kafa bile degil. Tepki almak istemiyorsan ne diyecegine dikkat edeceksin, adam akilli cumle kuracaksin. Ulkede tonla kadinla, kiz cocuklariyla ilgili bir seyler oluyor. Her sey bir tarafa cekilmeye cok musait. Senin ilk basta ne demek istediginde gayet net belli hic bosuna çevirmeye calisma. Bir de uste cikmaya çalışıp hakaret falan ediyorsun. Adam akilli konus, ne demek istedigini yaz. Hayata karista, po**o etkilerini azalt biraz. Her seyi fantezi ve cinsel olarak gorur olmussunuz. Ben surda bir soru soruyorum. Normal mi vs diye. Eger degilse belki hocayi sikayet edecegim, belki mesafeli davranacagim. Uni hayatini bildiğimden, ilk kez bir ortama girdigimden isleyisini bilmedigimden soru sormuşum. Senin yazdigin cevaba bak. Yuru git. Fantazelerini baska yere bosalt. Her kadinin firsat verdigi sacmaligini da aklından cikar. Isine gelmediginde hakaret disinda iletisim kurmayi ogren. Amip misin sen? Surekli sekil degistiriyorsun, ne dedigini degistiriyorsun. Soruma gelip bana yazan sensin, bir de kaybol diye emir veriyorsun. Sen git sorumdan.
Benim kimseden cekindigim yok asıl sen cekiniyorsun ki gizliden paylaşım yapıyorsun. Ayrıca yzatmak istemiyorum enerjini bosa tüketemem daha fazla. Lütfen yorumumu siler misin? Canın sıkıldıkca bana saldırma
Yorum silmeyide bilmiyor galiba şimdi bunun yüzünden ayrı bir saldırı planı düzenlersin sen. Lütfen yorum silmeyi öğren ve yorumumu sil. Gereksiz enerji tüketmek istemiyorum.
Yorumunu silmeyecegim. Digerleri de görsün ne yazdigini, ne demek istedigini. Hala bu kafalarin var oldugunu, bu yorumlari en basta hemcinslerim gorsun. Simdi gidebilirsin sorumdan
Çömez birisin anladımda bu kadar saf olmana sasırdım allah kurtarsın ne diyim
Abi comez olmam, birinin namusuna laf atmak, karsi cinsi firsat veren olarak degerlendirmekten emin ol daha iyi, daha gururlu, daha ahlakli bir sey.
Ne halin varsa gör, ergen tribiyle ugrasamam
Bence de gitmelisin. Bana cevap vermeye zekan yetmez. Gordugum kadariyla da yetmiyor zaten. Iyi gunler
Haddini asıyorsun. Yeni yetme öğrenci oldugunu söyledim bende 10 senelik tecrübeyle üniversite çöplüğünü kısmi olarak belirttim diye kendi kendine triplere girip yok zeka yok su bu diye bütün bilinçaltındaki pislikleri döküp üstüne ergen ergen laf sokma cabasına giriyorsun. Senin daha önemli işlerin yok mu? Bütün gününü boslukları kendi doldurdugun sacmalıklarla mı geçireceksin? İnsan gibi yorumu sil diyorum cekindigim icin değl ama sen triplere giriyorsun. Kızım senşn üniversitede değil reality show programları sunmam lazım burada ne işin var? Bak canımı sıkıp durma sil su yorumu işine bak
Bu diyaloglar çok normal yürüdüğünü düşünmüyorum.
Bilemezsin ne sırlar var saklıdır
Tebessümün aşıkların hakkıdır
Güvenme ve sıcak davranma. Evet öğrenci ile ilişki yaşayanları bile var. Sevgilin var mı vs diye sorsa evet de, mesafe koy
Saçmalama kuzum
Detayi okudun mu sizce bana yurumus mu?
Hayır olur mu öyle şey aşk olsun :P
Evlenen bile var
Tam tersi daha cok oluyor
Cok rastladim teklif aldim
Yok oyle bir sey ya
Çok mu güzelsin?