İnstagram da bi öğretmen var sözde bayan ama öğretmediği küfür yok bide cool cool öğretiyor böyle, MEB ve MEB e bağlı tüm resmi hesaplar etiketlemey ve mesaj atmaya izin vermiyor , nasil şikayet ederim.
Sinirimi bozdu artık bide böyle robotik robotik tavırlarla ağza alınmayacak küfürleri öğretiyor bizim hükiiiiiiimet de kendine hakaret edenlerin peşine düşmüş yazık
O atanmadi diye biliyorum, ergenler bunlari seviyor diye icerik uretiyor ben de bir İngilizceciyim ama bilmiyorum cocuklara ogretilmesi pek saglikli gelmiyor. Yabanci bir ülkede yasayan argo vs ogrenmeli olurda biri bir sey der tartisma olur diye..
@Deliciosussssssxn 100 şikayetten 60ına dönmüyorlarsa bile dönmüyorlar diyemezsin. devlet yalancımı niye dönmesin. dönmüyorsa olay ciddi değildir. yalnız bu zekayla yinede iyi ilerlemişsin
Sen benim zekamı sorgulayacak kapasitede bile değilsin karşındaki insanla konuşmayı bile bilmiyorsun ök üz bundan bile tartışma çıkaracak kadar geri zklısın tanıdıklardan biliyorum önemli olanca şeylere bile dönülmedi neler neler yazıldı boş yapıp kendini de beni de yorma sk tr git
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Atanamamış yazmışlar. Atanamamış birini sikayet etsen de bur şey olacağını zannetmiyorum. Katılma, takip etme.
Cimere yaz en kısa yol
Onla mı uğraşayım.
1 tanecik mail yazmaya mı eriniyorsun?
Mail ile mi oluyor nznenz
https://www.cimer.gov.tr/
baya buraya adı tc ni girip yazıyorsun ilgili kurum ilgileniyor
Çok teşekkür ederim gerçekten sağol
Cimere yaz ilgilenirler
Cimer
Uğraşamam
Nesly mi
He ya
Sinirimi bozdu artık bide böyle robotik robotik tavırlarla ağza alınmayacak küfürleri öğretiyor bizim hükiiiiiiimet de kendine hakaret edenlerin peşine düşmüş yazık
O atanmadi diye biliyorum, ergenler bunlari seviyor diye icerik uretiyor ben de bir İngilizceciyim ama bilmiyorum cocuklara ogretilmesi pek saglikli gelmiyor. Yabanci bir ülkede yasayan argo vs ogrenmeli olurda biri bir sey der tartisma olur diye..
Hayır faydalı bişey öğrettiği de yok iki gönderisinden biri küfür
Aynen oyle
Gercekten rahatsiz edici
Bende mesajla yazdım sen niye millete ha bire küfür öğreniyorsun... saydirdim bu ingilizce de ne demek dedim. jznwnz
Nsbsjhehwd sakin ol kizz
O da kufure sarmis demek ki 😂
Hayır bide robot gibi şişkin dudağına sohhhhhhtuuuuum diyesin ülke zaten kafayı yemiş cahillerle dolu bu da ogrene ogrene küfür öğrenmiş wnnznenx
Atanamayana işlem yapar mı dövvvvvvvvvlet
Bence yapmaz devlette calismiyor henuz ise baslamadi o yuzden ozgur istediği içeriği yapmakla devlete degilde baska sekilde sikayet edebilrsin argo diye
Çok teşekkür ederim kuzum benim
Adam karısını vuruyor da 138 lira ceza yiyor bu ülkede küfürden ne olacak sanki jxjdxn
Ne demek canimm
Aynen adaletten açığımız var..
Herkes tükürsün bu adalete de kapansın o açık
orada mısın kuzu
Burdayim kuşum
Yerim ağzını tamam hallettim nxnwnxnwx
cimere başvuru yapın
Cimer yaz
instagram da kullanıcı adı nedir
Engllish with nesly
cimere yaz
Oranın kendine hayrı yok bence
@Deliciosussssssxn babaannene falan şikayet edecek halin yok ya? gideceksin polise öyle şikayet edeceksin o zaman başka çare yok
U kala uk ala konuşma benle oraya neler şikayet edildi dönülmüyor b oş yapma git soru sahibine söyle senden mi öğrenicem
@Deliciosussssssxn 100 şikayetten 60ına dönmüyorlarsa bile dönmüyorlar diyemezsin. devlet yalancımı niye dönmesin. dönmüyorsa olay ciddi değildir. yalnız bu zekayla yinede iyi ilerlemişsin
Sen benim zekamı sorgulayacak kapasitede bile değilsin karşındaki insanla konuşmayı bile bilmiyorsun ök üz bundan bile tartışma çıkaracak kadar geri zklısın tanıdıklardan biliyorum önemli olanca şeylere bile dönülmedi neler neler yazıldı boş yapıp kendini de beni de yorma sk tr git
@Deliciosussssssxn karı sen ne anlatıyon aq
Tamam artık susun yete
Sal k mısın sen 40 dk önce bitmiş konuşmaya sonra yazıyorsun bu KS nin zeka düşüklüğü beni delirtecek
Yav kes canım
Cimere et