Öğretmenle sevgiliydim ve ben bunu bana zarar gelmeden ben okuldan atılmadan şikayet etmemin bir yolu var mı? Sadece ona zarar gelecek şekilde etmek istiyorum.
Cevabın nedir?
Her kim olursa olsun senin eğitimini engelleyemez. Bence o kadından önce ailenle sen konuş ve adamın seni sürekli taciz ettiğini söle ve karısına şikayet ettiğini söyle ama kadının seni suçladığını söyle. Sence baban sana mı inanır, o kadına mı? Kadın istediği kadar ilişki yaşadığınızı söylesin, sen tam tersine tacize uğradığını söyle. Elindeki yazışmaları filan yok et. O kadınla ailen konuşsun. Ailen konuştuktan sonra kadına gidip tehdit et, ailemle birlikte savcılığa gidip suç duyurusunda bulunurum ve kocanı meslekten attırırım de.
018 Yorumla- Soran+1 yıl
Kadın da var yazışmalar ama kamera görüntülerinde sadece eşini aldım kendimi değil
- Soran+1 yıl
İlk önce kadına gidip şikayet edeceğimi söylesem olmaz mı?
- Soran+1 yıl
Biraz o konuları açmış gibi duruyor benim bir iki tane var ama genelde onun konuştukları var
- +1 yıl
O zaman okuluna gitmeye devam et. Karneni al hatta seneye o kulu ziyarete git. Kadının söylediklerinin tam tersini yap. Eğer kadın blöf yaptıysa tekrar gelip seni tehdit etmeye çalışır. Eğer gerçekten gidip ailene şikayet ederse o zaman sende tacize uğradığını söyle. İstediği kadar yazışmalar olsun, sen genede savcılığa suç duyurusunda bulun, okul müdürü ile konuş, İl milli eğitime şikayet et ve elinde senin isteyerek yaptığının çok belli olmadığı bir yazışma filan varsa onları kanıt olarak göster.
- Soran+1 yıl
Adam bütün konuşmayı istese bakarlar mı yani eskiye savcılığa verse
- Soran+1 yıl
Olabilir pazartesi günü kadının yanına gidip şikayet edeceğimi söylesem olmaz mı
- +1 yıl
Eğer gidersen büyük ihtimalle seni dinlemeyip tekrar tehdit edecek. İki seçeneğin var, ya kadını takmadan okuluna devam et ve kadın seni ailene şikayet ederse sen de tacize uğradığını söyle, ya da pazartesi günü kadınla konuşmaya git ve seni tehdit ederken ses kaydına al ve eğitim özgürlüğümü engelliyor diyerek kadına dava aç.
- Soran+1 yıl
Pazartesi günü gitsem ne diyebilirim ki düzgün bir şekilde benden korkması için. Ekran görüntülerini sildiğimi sanıyor
- Soran+1 yıl
Daha etkili bir şeyler söylesem o hani inanmıyor ya kocasının yanaştığına beni suçluyor onu katarak ne söyleyebilirim kaç gündür yemeden içmeden kesildim kadın bana bacım dedi diye kendimi kötü hissediyorum annemler soruyor neyin var diye onlar yüzünden intihar bile etmeyi düşündüm
- Soran+1 yıl
Orusp* dedi diye yanlış yazmışım
- Soran+1 yıl
Bimere şikayet etsem nasıl olur
- Soran+1 yıl
Kamera açmıştı onun ekran görüntüsü var
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Yasin 18 anayasaya gore cocuk diilsin. Sen sikayet etsen hukuki ve idari sorusturma acilir. Adli sorusturmada elinde bir tutanak yok darp yok taciz tecavuz belirtisi yok. Bu durumda karsi taraf sana manevi tazminat davası acsa onlar kazanir iftira atiyor ve karalama eyleminde bulunuyor diye. Ayrica adini lekelemişte olursun cevrende. Hukuki sonuc çıkmadığı icinde idari islem yapilamaz. Onlar senin uzerine oynarsa bu defa ruhsal durumu bozuk diye sen tedavi olursun. Var mi bir sorun? Amcam MEB. de sef sorayim ona
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Elimde yazışmalar var ve kamera da görüşmelerimizden ekran görüntüsü aldım.
- Soran+1 yıl
Bunlar da işe yaramaz mı?
- Cevap sahibi+1 yıl
O yazismalar yapildiginda kac yasindaydin burada cocuk istismari var mi ona bakilir? Ama onlari kayit altina almanda suc. Ozel hayatin gizliliği esastir. Bir ikincisi zorlama var mi bunu ispat edebilcegin delil var mi?
- Soran+1 yıl
Zorlama var ama bunu ispat edebileceğim delil yok sorun orada zorlama sonrada olduğu için delilim yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Ozelden yazar misin detayli aciklayim sonrasina sen karar ver
- Soran+1 yıl
Tamam gizliden çık
- Cevap sahibi+1 yıl
Ciktim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 590 cevap paylaştı. sanki senin yaptığını anlamıycaksın. kanıtla gitmediğin sürece bir şey olmaz sözlü uyarı alır sadece. kanıtla gidersen senin olduğun anlaşılır. bence boşver
019 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim son senem
- Soran+1 yıl
Okulun son günü söylesem etkili olur mu
- Soran+1 yıl
Ya karne alınacak işte
- Soran+1 yıl
Haftaya
- Soran+1 yıl
Kamera da görüştük öpüştük falan ekran görüntüsü var hepsinin bimere şikayet etsem bana bir şey olur mu
- Soran+1 yıl
Ne gibi sorunlar eski sevgilim ve onu şikayet etmek istiyorum sonuçta okuldan biriyle sevgili olması yasak
- Soran+1 yıl
Bimere şikayet etsem
- Soran+1 yıl
Anladım. Bana zarar gelmeden nereye şikayet edebilirim
- Soran+1 yıl
Eşine söyledim ama bana inanmadı ne söylesem ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye kocası orada diye
- Soran+1 yıl
Bir şey yapmalıyım
- Soran+1 yıl
Yeni reşit oldum. Kadına söyledim ilişkimiz olduğunu öğrensin diye kadına dedim ki o yanaştı bana yine inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin yolda giderken bile görmeyeceğim adın bile geçmeyecek senin ben duyarsam adını kötü olur seneye de gelmeyeceksin dedi okulu ziyarete ben buna kayıtsız kalmak istemiyorum
- +1 yıl
bel ki hata sende bilemem. o yuzden tavsiye vermek ve o kisinin gunahini almak istemem
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hata bende değil istersen diğer yorumları oku
- +1 yıl
Vajinan var diye haklı senmisin konuyu tek taraflı düşünme hemen kimi kime şikayet ediyorsun
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Adam hem evli hem benimle sevgiliydi
- +1 yıl
Olabilir o karısı ve onun arasındaki problem okulla ilgili bir durum yok
- Soran+1 yıl
Lisede öğrenciyim ben aynı okuldayız
- Soran+1 yıl
Lise sona gidiyorum
- +1 yıl
Okuldan atılmasını bekliyorsan kolay kolay böyle bir şey olmaz
- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
seninde basin yanar
- +1 yıl
Basit bir şey degil çünkü senin ve onun tüm yazışmaları konuşmalar kanıtlar herşey oraya çıkası gerekir
eşine söylediysem yeterli diğerinden birşey olacağını sanmiyorum
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Eşine söyledim ama ben ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye
- Soran+1 yıl
Neden
- Soran+1 yıl
Çıkarı yok neden beni tehdit ediyor okula gidemezsin diye kocası o okulda diye bildiğin bana yasak koydu
Ya ne kadar iğrenç insanlar oldunuz? Hem öğretmeninle sevgili oluyosun, hem de sadece ona zarar vermek istiyosun. Sen çok mu masumsun?
00 Yorumlane bokuma evli herifle sevgili oldun acaba
012 Yorumla- Soran+1 yıl
İlk başta bilmiyordum sonradan öğrendim yeni gelmişti okula Dersime girmiyor ama aynı okuldayız eşine söyledim ama ben ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye
- Soran+1 yıl
Neden yazışmaları var
- Soran+1 yıl
Kamera açtık kamera da ekran görüntüsü var
- Soran+1 yıl
Hoca yanaştıysa ben ne yapayım
Neden peki? Ve aranızda kaç yaş var?
03 Yorumla- Soran+1 yıl
13 yaş var. Adam evli ve benimle sevgiliydi. Ben bunu eşine söyledim. Şimdi de okuldan atılsın istiyorum nasıl yapacağım
- +1 yıl
Merak ettiğim sevgili denilen şey iki kişinin de rızasıyla olur. Bu adam seni taciz mi ediyor yoksa sen kabul edipte mi sevgili oldun? Madem sevgilisiniz neden okuldan attırmak istiyorsun? Eğer sana zarar veriyorsa ses kaydı, delil oluştur müdüre götür okuldan atmazlarsa okulda dahi şikayetçi olacağını söyle
- +1 yıl
ne diye edeceksin beni kulandı diyemi
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Eşine söyledim ama ben ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye kocası orada diye yoksa seni ailene söylerim dedi ben bir şey bulmalıyım şikayet etmeliyim bu adamı
- +1 yıl
şikayet etmek kolayda büyük hadiseler çıkar dayanabilcekmisin olaylara emniyeti var onlarında sorumlu olduğu kişiler var randevu alırsın konuşursun
- Soran+1 yıl
Kadın bana dedi ki seneye de okulu ziyarete bile gelmeyeceksin dedi
- Soran+1 yıl
Ben bana zarar gelmeden bu işi halletmek istiyorum
- +1 yıl
onu demesi değil senin yapacağın eyelemi konuşuyoruz ciddi bir konu okul ise ilçe-müdrülğünden tut-il müdürlüğü kadar yolu var onu diyenin tersi döner
- Soran+1 yıl
Bana zarar gelsin istemiyorum sadece onun başı yansın istiyorum nasıl yapabilirim bunu
- +1 yıl
güzel diyorsunda dediğin yenilir yutulur bir idaa değil küçük yaşat bir çocuğun eğitimci tarafındna kulanıldığını söylüyorsun bununda sırf ona zarar geslin diye bir şey yokki ilk soracakları zaten şimdiye kadar niye ses çıkarmadın diyecekler onu işinden açığa alınması eniyet soruşturması başlar bunujn d aolması için senin adli muayneye kadar gider delil ispat söyletiye göre iş yapmaz
- Soran+1 yıl
Kızlığımu bozmadı sadece ağzıma falan verdi yapamam dedim zorladı
- +1 yıl
töbe töbe kızım sen en iyi yol ailene konuyu açman savcılığa başvurmandır başak akıl yolu yoktur
- Soran+1 yıl
Aileme açamam. Okula gitsem pazartesi günü adama söylesem yapacağım şeyleri olur mu
- +1 yıl
Sana dokundu mu? Yaşın kaç?
012 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet dokundu yeni 18 e girdim
- +1 yıl
Kanıtlatabilir misin?
- Soran+1 yıl
Kızlığımı bozmadı ama bana zorla yapamam dediğim halde oral s*ks yaptırdı
- +1 yıl
O öğretmenin canını okurlar.
- Soran+1 yıl
Ama sevgilimdi beni suçluyor eşi de kendisi de
- Soran+1 yıl
Ben gittim eşine şikayet ettim adamı kadın bana inanmadı ne söylesem ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye kocası orada diye yoksa seni ailene söylerim dedi okula gidersen iki hocaya söylesem seni okuldan atarlar diye tehdit etti beni seneye de okulu ziyarete bile gelmeyeceksin dedi kadın ben buna kayıtsız kalmak istemiyorum bir şeyler yapmalıyım yardımcı olun lütfen
- +1 yıl
Herşekilde sen kazanırsın. Sakın boyun eğme. Seni igdal ettiğinde yaşın 18 den küçükse o adamın kurtuluşu yok. Karısıda farkında. Sakın boyun eğme. Karısınıda şikayet et. Eğitim hayatını engellediği için şikayetçi ol. Tehditte vat. Suç unsuru artmış.. hiç kurtuluşları yok
- Soran+1 yıl
Ama kadın kendi mesajlarını sildi telefonumu alıp
- Soran+1 yıl
Onun yok başka arkadaş da dedi ki buradan git pazartesi konuş ses kaydına al dedi
- Soran+1 yıl
Kadını
- 7 ay
merhaba, ne yaptın çok merak ettim, şikayetçi oldun mu? bu konular umarım sana ders olmuştur. yapmak istemediğin hiç bir şeyi yapma, cinsel olarak diyorum, ama bir erkekle de aynı ortamda yanlız bulunmamalısın ve bu öğretmenin de olmamalı. Bu konular için işi bilen birileriyle konuşmak iyidir mesela MEB iletişim kurabilirdin, avukatla görüşebilirdin gibi, geçmş olsun, ders olsun, bir öğretmenin rıza ile dahi öğrencisiyle ilişkisi suçtur, ayrıca evli ve yaş olarak da bilinçli ve sen öğrencisin. Bu arada karısıyla konuşman da çok saçma olmuş, yanlış olmuş, umarım büyüdükçe olgunlaşırsın. Bir şey daha Oral seksten de hastalık kapabilirsin aman ha uzak dur, cinsel ilişki her türlü sakıncalı.
- +1 yıl
Gerçek mı inanmıyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sadece o zarar gormez yasi 17 dimj senin?
030 Yorumla- Soran+1 yıl
Lise sona gidiyorum daha yeni 18 oldum
- Cevap sahibi+1 yıl
Girdin mi bak yanlis bilme kac dogumlusun ay yil soyle bir. Adam hapse gider inan
- Soran+1 yıl
20 Ocak 99
- Soran+1 yıl
Doğumluyum
- Cevap sahibi+1 yıl
Tamam 18 sim
- Soran+1 yıl
Sorun olmaz benim açımdan değil mi
- Cevap sahibi+1 yıl
Ama olay yasandiginda 17 din olur bence yapma bisey geldi gecdi de devam et hayatina bosver
- Soran+1 yıl
Eşi beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye kocası orada diye yoksa seni ailene söylerim dedi
- Soran+1 yıl
Ben buna bir çözüm bulmalıyım
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence kapat olayi bitsin sende zarar gorursun o da yapma canim beni dinle
- Soran+1 yıl
Eşi beni tehdit etti ama onu dinlemek istemiyorum eğer gidersem okula aileme söylecekmiş
- Cevap sahibi+1 yıl
bir bok yiyemez. sende soyle ben sikayet edersem de kocan iceri girer benden uzak olum de
- Soran+1 yıl
İşte öyle demiyor kadın gittim tek kocasının benimle ilişkisi olduğunu bana yazdığını söyleyeyim dedim kadın beni suçladı halbuki adam bana yanaştı diyorum senin ailen öğrenir okula gidersen sakın gitme ona gözükme dışarıda görmeyeceğim adın geçmeyecek okulunda iki hocaya söylesem seni okuldan atarlar diye tehdit etti beni ben buna kayıtsız kalmak istemiyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Eger sana bunu yaparsa sende yap sen git okulun
- Soran+1 yıl
Seneye de okulu ziyarete bile gelmeyeceksin dedi kadın bana
- Soran+1 yıl
Şimdi bana bir şey olmadan ben ne yapabilirim
- Cevap sahibi+1 yıl
Hic bisey yapamaz yaparsa sende gider savciliga sikayet ederim de
- Soran+1 yıl
Kadının yanına gidip şikayet edeceğimi söylemeli miyim peki
- Cevap sahibi+1 yıl
Gitme kocasina de git konus yoksa bana zarar verilirse bende veirim de bu son konusmamiz bir daha bana kimse yaklasmasin de
- Soran+1 yıl
Adam benim dinlemiyor gidersem eşine söylecekmiş karşıma bir daha çıkma diye yazdı bana kötü olur senin için dedi
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya bosver git sen okula umursama kendileri de yanar
- Soran+1 yıl
Aileme söylemekle tehdit ediyor kadın beni
- Cevap sahibi+1 yıl
Sende saciya giderim diye et
- Soran+1 yıl
Tamam kadınla pazartesi günü konuşmaya gideyim söyleyim mi peki bunu ona
- Cevap sahibi+1 yıl
Soyle bu olay kapanmaz benim basim sokintiya girerse sizinde girer de
- Soran+1 yıl
Tamam ama tehdit ediyorum diye beni ailemle söylerler diye korkuyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Bu olay kapansin de israr edrrse beni soylerseniz bende soylerim bir cahillik oldu bitti de olayi kapatalim de
- Soran+1 yıl
Tamam teşekkür ederim yorum için teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
- Cevap sahibi+1 yıl
Soruyu begeniyorum simdi tkp ok
- Soran+1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Aranızda ilişki oldu mu
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Evine çağırdı beni öpüştük sonra kamera da görüştük ekran görüntüsü aldım bende
- +1 yıl
Kamerada görüştüğünüzde çıplak mıydınız
- Soran+1 yıl
Hayır değildik ama bende ipli vardı o da yatıyordu hatta kadının yanında bile gizli gizli açtı kadın buna rağmen beni suçluyor
- Soran+1 yıl
Bana sordu hoşuna mı gitti böyle gizli gizli dedi adam
- +1 yıl
Ben de öğretmenim mezun olma asamasindayim hiç korkma bir şey yapamazlar istersen özelde konusalim
- +1 yıl
Kolay kolay edemezsim
019 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sana bulasir sevgili oldugun anlasilir
- Soran+1 yıl
Bunu kadın zaten biliyor ama kadın beni tehdit ediyor kocamı sen ayarttın diyor ben nasıl ayarttım anlamıyorum adamın gözü üstümden ayrılmıyor ben ayarttım oluyor
- Soran+1 yıl
Istersen diğer yorumları oku daha iyi anlarsın
- +1 yıl
Karisi biliyor yani
- Soran+1 yıl
Evet ben söyledim ilişkimiz vardı dedim kadın beni suçladı sen ayarttın diye. Bana o okula gitmeyeceksin diye kocası orada diye yoksa seni ailene söylerim dedi okula gidersen. Seneye de okulu ziyarete bile gelmeyeceksin dedi kadın ben buna kayıtsız kalmak istemiyorum bir şeyler yapmalıyım. Yolda yürürken bile görmeyeceğim adın bile geçmeyecek senin dedi kadın.
- Soran+1 yıl
Bildiğin karısı onu aldatmasına rağmen onu savunuyor
- Soran+1 yıl
Kadına hayret ediyorum kendini aldatan adamı savunuyor
- +1 yıl
İliskiniz ne boyuttaydi pki
- Soran+1 yıl
Öpüştük falan beni evine çağırdı adam kendisi başlattı herşeyi ciddiyim
- +1 yıl
Sadece opusme mi oldu evinde
- Soran+1 yıl
Sürtünerek ilişki yaşadık
- +1 yıl
Ozelden yazma sansin var mi daha raht anlasiriz
- Soran+1 yıl
Mesaj kutunuzu açar mısınız
- +1 yıl
Acik
- Soran+1 yıl
Değil
- +1 yıl
Actim
- +1 yıl
Actimm
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Neden sevgilyken iyiydi de ayrılınca kötü mü oldu
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır. Beni üzdü. Bende o üzülsün istedim.
- +1 yıl
Herkes üzülür ama bu onu meslekten attırmaya degecekmi, yazık değilmi
- Soran+1 yıl
Evli biri ve benimle ilişkisi vardı eşine söyledim ama bana inanmadı ne söylesem ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye kocası orada diye yoksa seni ailene söylerim dedi okula gidersen. Seneye de okulu ziyarete bile gelmeyeceksin dedi kadın. Yolda yürürken bile görmeyeceğim adın bile geçmeyecek senin dedi ben bunun altında kalamam kadın bana demediğini bırakmadı beni suçladı halbuki adam bana yanaştı diyorum inanmıyor
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ne yaptı ki sana ona göre yol gösterelim
045 Yorumla- Soran+1 yıl
İlişkimiz vardı bende bunu eşine söyledim ve kadın ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye kocası orada diye okula gitmemi yasakladı yoksa ailene söylerim dedi okula gidersen. Seneye de okulu ziyarete bile gelmeyeceksin dedi. Yolda giderken bile görmeyeceğim adın bile geçmeyecek senin dedi okulda iki hocaya söylesem seni okuldan atarlar diye tehdit etti beni.
- Soran+1 yıl
Suç bende değil adamda adamın yanaştı bana
- Soran+1 yıl
Kadın bunu anlamıyor
- Soran+1 yıl
Bana sen ayarttın diyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Hiç korkma somut kanıtın var mı elinde hocayla yazışma felan
- Soran+1 yıl
Evet var kamera da görüştük ekran görüntüsü aldım kadın da gösterdim bunu
- Cevap sahibi+1 yıl
Git ona de beni rahat bırakın sende kocanda akıllı olun de yoksa savcılığa giderim kocanı işten attırırm de bunu derken tüm ciddiyetini kullan pısırık olma sen her türlü haklısın tammı sıkma canını
- Soran+1 yıl
Kadın anlamıyor ki seni ailene söylerim diyor seneye okulu ziyarete bile gelmeyeceksin diyor
- Soran+1 yıl
Sen ayarttın diyor ben nasıl ayarttım anlamıyorum adamın gözü üstümden ayrılmıyor ben ayarttım oluyor
- Cevap sahibi+1 yıl
İlk ilişkiniz nasıl oldu ne yaptı adam sana ilk ama
- Cevap sahibi+1 yıl
Anlatırmısn olayı ilk buluşmayı
- Soran+1 yıl
Normal öpüştük falan başka fazla bir şey olmadı
- Cevap sahibi+1 yıl
Sadece dudaktan öpüşme mi bukadar mı
- Soran+1 yıl
Hayır bana zorla bir şey yaptırdı
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne yaptırdı söyle işten cinsel ilişkiyw girdinz mi söyle ki ona göre yardımcı olalım
- Soran+1 yıl
Kızlığımı falan bozmadı sürtünerek ilişki yaşadık
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen bunu adama mesaj at karına söyle rahat durun de yoksa aileme anlaturım görüntülerde var de böyle ciddi ciddi korkar kardeşim köpek
- Cevap sahibi+1 yıl
Desene soydu seni çırıl çıplak
- Soran+1 yıl
Kadın beni kendisi tehdit ediyor ailene söylerim diye zaten baban hasta diyor hasta babanı dinlemem yaparım diyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen hocanı böyle tehdit et diyorum ben aileme söyleyecem ne olursa olsun de siz rahat durursanız olayı kapatrsanz sıkıntı olmsz unutalım de yoksa gerekli yerlere şikayet ederim de
- Cevap sahibi+1 yıl
Hatta mesaj yoluyla yap bunu kadınada at
- Cevap sahibi+1 yıl
Seni tehdit etsin bırak msjlaşmalarını sakla büyük kanıt olur
- Soran+1 yıl
O zaman kadın beni tehdit etti diye şikayet eder.
- Soran+1 yıl
Kadın telefonu elimden alıp kendi mesajlarını sildi tehdit ettiği mesajları
- Cevap sahibi+1 yıl
O kadını bana yollasana güzelce nikeyim g. tten önden
- Cevap sahibi+1 yıl
Kocasının önünde nikecen o karıyı
- Cevap sahibi+1 yıl
Şer. siz kadın adi pislik
- Soran+1 yıl
Bana diyor ki hala beni seviyor bende onu seviyorum sen ayarttın diyor ben diyorum ben hiç bir şey yapmadım hala kocamdan uzak dur ona mesaj atma diyor ben atmıyorum o atıyor diyorum inanmıyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Pis hadi işine kocana sahip çık desene ya sen bu karıyı bana yolla onun canı başka bişey istiyo
- Soran+1 yıl
Bu sefer ben burada paylaştım diye şikayet eder kadın
- Cevap sahibi+1 yıl
Bilmez ki paylaştğnı neyse sen bilirsin de korkma bişey yapamaz
- Cevap sahibi+1 yıl
Seni hiç zorladı mı yapman için?
- Soran+1 yıl
Evet evinde zorladı oral s*ks yapmam için yapamam dedim zorladı
- Cevap sahibi+1 yıl
Ee sende yaptın tabi zorlayınca
- Cevap sahibi+1 yıl
Evine nasıl gittin ne diye
- Soran+1 yıl
Sana evimi göstermek istiyorum gel dedi bende gittim
- Cevap sahibi+1 yıl
Eşi nerdeydi
- Soran+1 yıl
Çalışıyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Sana yalananı söyledğnde istemyrm deseydin
- Cevap sahibi+1 yıl
Yalamanı*
- Soran+1 yıl
Dedim
- Soran+1 yıl
Omzumdan tuttu yere oturttu
- Cevap sahibi+1 yıl
Bak hiç korkma okulunada git eğer seni tehdit etmeye devam ederse sende onları tehdit et duruşunu göster onlara geri adım atma savcılığa gider herşeyi anlatırım de kocan beni zorla alıkoydu felan dersin msjları silme seni tehdit eden msjları felan kanıt kalsın elinde
- Soran+1 yıl
Tamam teşekkür ederim yorum için teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim bir halt yapamazlar korkma
yazık
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Neye kime
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
müdüre söyle sana bısey olmaz. tecavüz etti dersin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Mesajlar falan var bende ama işte soruşturma başlarsa bütün her şey çıkar ortaya bende giderim
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
ailen öğrenir seninde canım
00 Yorumla - +1 yıl
Boşver uğraşma
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden
- +1 yıl
nasil yani
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Öğretmenle ilişkim vardı bende bunu eşine söyledim ve kadın bana ne gösterdiysem inanmadı beni tehdit etti okula gitmeyeceksin diye kocası kocası orada diye okula gitmemi yasakladı yoksa ailene söylerim dedi okula gidersen iki hocaya söylesem seni okuldan atarlar diye tehdit etti beni seneye de okulu ziyarete bile gelmeyeceksin dedi kadın ben buna kayıtsız kalmak istemiyorum bir şeyler yapmalıyım
- +1 yıl
cinsel iliskiye girdin mi
- Soran+1 yıl
Evine çağırdı beni bende gittim orada öpüştük sonra bana zorla bir şey yaptırdı
- +1 yıl
zorla ne yaptirabilir ki
- +1 yıl
sen kacinci sinifsin ogretmenin kac yasinda
- Soran+1 yıl
Lise sonum ben o da 33 yaşında
- Soran+1 yıl
Eşi onu kandırdın diyor bana ayarttın dedi
- +1 yıl
sana zorla ne yaptirdi
- Soran+1 yıl
Ağzıma verdi yapamam dedim zorladı
- +1 yıl
isteyerek yapmisin bence
Sanmam
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yaslar kac
03 Yorumla- Soran+1 yıl
13 yaş var aramızda
- Cevap sahibi+1 yıl
cokmus nasil surdu bu iliski
- Soran+1 yıl
Öpüştük kamera da falan görüştük ekran görüntüsü aldım ben bir çok şeyi şikayet etsem soruşturma başlasa eski mesajları okusalar bende gider miyim bana bir şey olur mu
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar