Kızım 1. sınıfa gidiyor sınıfına suriyeli öğrenci getirmişler. Sınıfın büyüklüğünü de biliyorum. Boş sıralar var. Öğretmen tutturmuş bi uyum da uyum. Zorla beraber oturtturuyor. Konuştum. Birbirlerine alışmaları lazım. Karışmayın falan dedi. Suriyelilerle arkadaşlık yapmasını istemiyorum. Bu zorlama neye anlamadım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Küçücük çocukların arasında böyle ayrımcılık yapmak hoş değil. tamam hiçbirimiz sevmiyoruz ama başka bir ülkede olduğunuzu ve sizin çocuğunuza aynısının yapıldığını düşünürseniz bence iyi olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Irkçılık yaptığından belki sana dava açılır felan dikkatli ol danışarak hareket et olmuyorsa alternatif yöntemlere başvur. Sonuçta suriyelilere önem daha çok. Ayrı sınıf felan varsa alırsın. Kadere kalmış biraz iş gibi umarım düzeltirsiniz.
00 YorumlaÖğretmene şöyle ses kaydi alıyorum ve kesinlikle istemiyorum diye yoksa işi önce şikayet sonra mahkemeye taşırım de zorlayamaz hele de bunlar gibi vatansizlar için asla zorlayamaz
00 Yorumla- +1 yıl
Sen ne zaman ırkçılığı bırakırsan, ne zaman provakasyon yapmazsan o zaman, amerokada zencilere yapılanlar gibi yapmayın! Masumlarıda var suriyelilerin. Komiksin...
00 Yorumla Kızını uzaklaştırabilirler. Onların daha çok hakkı var bazı konularda.
00 Yorumla- +1 yıl
Ben de tartıştım bu konuyu öğretmenle. 2. sınıfa giden oğlum var. Zorla bi uyum programı tutturmuşlar. Türk çocuğu niye araplarla arkadaş olsun arkadaş
022 Yorumla- +1 yıl
Yunan cocuğu gelse, aynı tepkiyi vermezsin. 🤣
- +1 yıl
Yunan çocuğunun büyükleri gelip burada karımıza kızımıza sarkmıyor. Git arap seviciliğini başkasına yap dürzü
- +1 yıl
Kusura bakma, arapları ya da herhangi bir ırkı aşşağılama hakkın yok! Haddini bilerek konuş. Yunanların İzmir işgalindeki tecavüzlerini unutuyorsun galiba?
- +1 yıl
İmranlar Köyü'nde, ırzlarına geçmek üzere bütün kadınları bir eve topladılar; kendilerini korumaya çalışanları lime lime doğradılar. Sen onları savunmaya devam et. 😄
- +1 yıl
Hadi lan ordan. Git esenyurtu, başakşehiri bi gez sonra konuş. Adamlar kendi özerkliklerini ilan edecek. Ülke işgal edilmiş hala boş laf. Kafa kesecem diye dolaşıyor herifler. En iyisinin canı cehenneme
- +1 yıl
Elinde delil olmadan konuşmak kolay, bana delilini göster. İşgal edilmişsek ukrayna gibi olurduk hani nerede onların askerleri? Medeniyetsizlik iliğinize işlemiş.
- +1 yıl
Kaç tane devremi suriye bataklığında şehit verdim ulan ben. Mülteci köpekler burada gününü gün ederken suriyede 2 ay naaşları bulunamayan bi oğuz kaan usta vardı hatırladın mı? Mehmet muratdağı vardı hatırladın mı? Şimdi git hümanistliğini başkasına tasla
- +1 yıl
Bende şehit verdim, benim ailemin yarısı şehit! Haddini bil. Sen pkk ile bir olan muhalefetini git bir sorguya çek.
- +1 yıl
Ulan muhalefetten olduğumu kim söyledi. İşgal ediliyoruz işgal. Kız kardeşim kadın doğum doktoru. Doğurttuğu kadınların 10 da 9 u mülteci. 20 sene sonra türk kalmayacak memlekette. Hala uyuyun.
- +1 yıl
Kardeşim, bunu çanakkalede'de dediler!
- +1 yıl
Hep algı operasyonları bu, araştırmaya nedersin? Nereden biliyorsun türk kalmayacağını? Türklerin resmi sitelerine bakmıyorsan bari yabancılara bak. 🤣
- +1 yıl
3 tane kişi film yapmış diye ona inanıyorsunuz! Rambo filmlerine benziyorsunuz. 🤣
- +1 yıl
Ne filmi ulan. Hatay reyhanlıya gittin mi hiç? İstanbul esenyurt, tarlabaşı, sultanahmet, eminönü? Metrobüslerde türkçe konuşan yok. Her istila tankla tüfekle olmaz. Asimilasyon diye bir şey var. Türk çocuklarını araplara alıştırmak da asimilasyondur. Atatürkün hitap ettiği , Türk istiklalinin evladı sen değilsin galiba. Boşuna konuşuyoruz
- +1 yıl
Türkiyedeki istiklal mahkelemelerini nasıl unuttun! Irkçı.
- +1 yıl
Irkçıyım ulan ne var. Sizin gibi kör olmaktansa vatan elden gitmesin diye Irkçıyım
- +1 yıl
En çok türkleri siz öldürdünüz! Savundugun pkk, bir sürü türk öldürdü. Kürt öldürdü. Daha fazla açmayalım istersen. Senin soyun nereye dayanıyor? Belkide sende suriyelisindir. 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben suriyeliyi savunmuyorum, yanlış fikrine kızıyorum! Saruscular size ne kadar para veriyor?
- +1 yıl
Ağzını topla Babandır pkk lı. Türk askeriyim ben. Ömrüm pkkyla , senin gibi vatansız itlerle savaşmakla geçti. Suriyeye de gittim. Şırnağa da, hakkariye de.
- +1 yıl
Meral akşenerde selanikli, kemal Kılıçdaroğlu'da kahireden gelmiş soyu, seçtiğiniz adamların çoğunun soyu ermeni. Siz mi türkcüsünüz? Mavi gözlü sarışınları koruyun.
- +1 yıl
Sen bana askerligi mi öğretiyorsun! Benim ailem asker diyorum.
- +1 yıl
Bir zaman kürt kardeşlerimize bunu diyordunuz nasıl unuttunuz?
- +1 yıl
Ailen asker de bakıyorum sana vatan sevgisini öğretememişler. Adamlar kendi vatanını savunamamışlar senin gibi canım da burada onları savunuyor. Boş konuşuyorsun
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ya ne kadar ırkçı bir insansın küçücük çocuğun ne günahı var bırak otursunlar kızını mı yiycek
00 Yorumla Şikayet edin öğretmeni. Umarım zafer partisi kazanır. Ülkemizdekiler gider.
00 Yorumla- +1 yıl
Edin. Oğlumun bi suriyeliyle arkadaşlık kurmasını ben de istemem şahsen. Yazın cimere
00 Yorumla - +1 yıl
Ne diye şikayet edecen
00 Yorumla - +1 yıl
Nekadar ırkçı birisin.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Şikayet edin, kaldıracaktır.
00 Yorumla - +1 yıl
Beyınsız ve mal ama sen
00 Yorumla - +1 yıl
Edemezsin
00 Yorumla - +1 yıl
Evett