Sizce okul hocamı şikayet etmelimiyim?

Merhaba ben lise okuyorum ve son sınıfım bizim matematik hocamız değişti son senemizde maalesef olayı en basından anlatıcam okursanız sevinirim. Ben bu senenin başlarında matematik dinliyordum notum 75 di geçen sene bu sene hoca ile ters düştüm ve dinlemeyi bıraktım uyudum hep derslerde çünkü derslere hocanın peşinden girsek bile hemen yok yazıyordu bi gün canıma tak etti hocanın hemen arkasından peşpeşe girdik “Çık dersten yok yazdım seni” bende karşılık olarak “ne demek yok yazdınız hemen peşinizden girdim yazamazsınız” dedim hoca bağıra çağıra üzerime yürüdü beni alıp müdür yardımcısına götürdü bu olay bitti bir dah derslerşne girmedim. Ama gel gelelim ki bu aya bu ay Bu hoca yüzünden toplam alakasız 3 tutanak yedim “cama top atmak” “okula sivil gelmek” ve “son ders cebimde telefon olduğu için” Bunlara okeyim hiç bir sorun yok. Ama bugün arkadaşımın yerine nöbetçi olma hocanın gözüne batmış ve diğer sınıflarda da 1 tane daha tutanak yerse okuldan atılır demiş benim için ve benim sıramın hemen yanında guaj boya ile yazılmış ismim var 1 aydır orada duruyor şaka gibi 1 ay hiç bir yerine batmadı ve 1 tutanak daha yersem okuldan atılcağımı bildiği için müdüre gidip fotoğrafını gösterdi son ders nöbetci olduğumuda şikayet etti. Açıkca beni okuldan attırmaya çalışıyor sizce ben bu durumu şikayetci olmalı mıyım. Not: Bütün Liseliler hocadan şikayetçi bende bunu resmiyete döküp milli eğitim bakanlığına şikayet etmeyi düşünüyorum beni okuldan attırmaya çalışıyor diye sizce ne yapmalıyım

Sizce okul hocamı şikayet etmelimiyim?