Hukukçu kız ile kurye erkek ilişkisi hakkında düşünceleriniz neler?

9 aylık bir ilişkim var. Ben hukuk 3. Sınıfım sevgilim ise trendyolda kurye. Ben ve ailem eğitime, okumaya çok önem veririz. Sevgilime bunu diyorum, oku et mesleğin olsun memur ol diyorum anlamıyor. Ben okumam sevmiyorum diyor. Maaleseff aşk karın doyurmuyor ama. Onu çok seviyorum faket ailem asla kabul etmez. Babam okumayana, memur olmayana kız vermem demişti. Sonuçta o da kızının geleceğini düşünüyor. Sevgilimin durumunu öğrenirse asla izin vermez. Ayrıca kardeşi abisi de okumamış. Ailesi nasıl sesini çıkarmıyor anlamıyorum. Ailede herkes çalışıyor ama evlerinde bir tane ekmek bile yok. Eleştiri olarak demiyorum ama bunlar nasıl aile anlamadım. Çocukları çok hasta ama özel hastanede test parası cart curt diye doktora bile götürmüyorlar çocuğu. Özele gitmeyin devlete gidin diyorum yok özel daha iyi diyor. Diyelim vermez ama velev ki babam beni verdi. Bu aile ile nasıl anlaşacağım ben? Hiçbiri okumamış. Eğitimin e sini bilmiyorlar. Sevgilim zekiyim diyor ama cahil cahil konuşuyor. Basit herhangi bir kelimenin anlamını bilmiyor. O ne bu ne diyip duruyor. Ayrıca hep para konuşuyor. Tanıştığımız ilk günden beri şu kadar borcum var diyor. Ben de üzülüyorum bir şey yapmak istiyorum ve yapamayınca daha çok üzülüyorum. Beni çok bunaltıyor. İki lafından biri para, iş, para iş. En son işte oku yoksa seninle olmam çünkü babam vermez dedim gaza gelsin diye ama umrunda değil

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca akrabalarım falan da kendi alanından, dalından, anlayışlı, temiz, saygılı birini bulursun diyorlar. Böyle dediklerinde valla çok üzülüyorum
Hukukçu kız ile kurye erkek ilişkisi hakkında düşünceleriniz neler?