Birbirimizi çok seviyoruz. Sevgilim çok efendi biri. Ama annem bu iliskinin uzun surmeyecegini benim seviyemde olmadığını söylüyor:(
Siz ne düşünüyorsunuz
Birbirimizi çok seviyoruz. Sevgilim çok efendi biri. Ama annem bu iliskinin uzun surmeyecegini benim seviyemde olmadığını söylüyor:(
Siz ne düşünüyorsunuz
Olur bence eğer birbirinizi çok seviyorsanız ve o seni çok seviyorsa bence kaybetmeyin çünkü bu devirde artık seven birini bulmak gerçekten çok çok zor duruma geldi
Kesinlikle katılıyorum. Birbirimizi çok saf derecede seviyoruz. Ama annem sevginin gelip geçici olduğunu önemli olan meslek kariyer olduğunu söylüyor. Benim yanıma anca hakim ya da savcı yakisirmis. Zamanla ben kendim istemez ayrilcakmisim :(
Her anne çocuğunun iyi birinin, gelecekli birinin yanında olmasını ister, ama bence eczalıkta iyi meslek yinede tabiki annendir iyiliğin için diyor olabilir ama sevgi bence gelip geçmez çünkü sevgisiz evlilikte çok boşanmalar oluyor hadi onu geçtim yarın öbür gün çocuk sahibi olunca çocuklarıda etkiler hakkında hayırlısı olur umarım 🙏
Evet o benim iyiligimi istiyo farkındayım. Sevgilim kendini gelistiren kültürlü biri ayrıca bana çok sadık bu zamana kadar beni hiç üzmedi çok çok seviyorum onu. O da beni çok seviyor. Annemin böyle düşünmesi beni üzdü. Senin de soylediklerine katılıyorum teşekkür ederim hayırlısı olsun ❤️
Belki zamanla her şey çözülür, olacağına varır. hiç sıkma canını rica ederim ne demek💖
Cevap
11Cevap
Eczacının seviyesi nasıl oluyor da avukattan düşük oluyor.
Bilmiyorum. Onlar kalfalık yapiyomus sözde. Ben hukukcuymusum onu yanımda eş diye gezdiremezmisim herkes bana gülermiş
Kızın aklını çelmedikleri sürece bir sorun olmaz.
Nasıl yani kızın aklını celmedikce
Yani sensin sanırım bu avukat olan senin aklını çelmedikleri sürece işte sizden olmaz sizden olmaz diye denk değilsiniz diye falan bir sorun çıkmaz.
Annem onay vermediği için ben uzuluyorum kafam karışıyor çok sevmeme rağmen. Birbirimizi çok saf derecede seviyoruz. Ama annem sevginin gelip geçici olduğunu önemli olan meslek kariyer olduğunu söylüyor. Benim yanıma anca hakim ya da savcı yakisirmis. Zamanla ben kendim istemez ayrilcakmisim 😢🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ve çelmisler bile senin aklını geçmiş olsun dostum
Şaka gibi bizdede tam tersi ben eczacıyım eşim avukat ve açık söyliyim ben çok fazla para kazanırken eşim benim yarım kadar maaş alıyor ben sorun etmiyorum sizin eczacılığı yermeniz biraz komik olmuş
Senin swviyen neymiş ki
Bal gibi olur
Onlar kalfalık yapiyomus sözde. Ben hukukcuymusum onu yanımda eş diye gezdiremezmisim herkes bana gülermiş. Mesleğim gereği benim hakim ya da savcıyla evlilik yapmam mantıklı olurmuş
Yürür de sana bağlı
Seviyesi düşük erkekler mi seviyorsun?
Eczane mi. Çalışıyor
Kendisi Akademisyen. Birbirimizi çok saf derecede seviyoruz. Ama annem sevginin gelip geçici olduğunu önemli olan meslek kariyer olduğunu söylüyor. Benim yanıma anca hakim ya da savcı yakisirmis. Zamanla ben kendim istemez ayrilcakmisim
Annen baya boş yapmış Allah kolaylık versin her şey para meslek değil karakter de önemli
Ben bugün hakim ya da zengin diye sevmediğim biriyle evlilik yaparsam ömür boyu bunun acısını çekerim. Aşk evliliği istiyorum para pul mevki asıl geçici sevgi kalıcı
Tamam bende onu diyorum Annen para göz birisi hiç haz etmem öyle kişileri zaten
cok haklı sana futbolcu eş lazım
Saçmalıkkk
Olurr
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?