Dişçi erkeği hastalar döverse ki malum ülke bu halde yani. Hukukçu eşi hakkini arayip tazminat davasi vs. Derken maddi olarak cok iyi geçinebilirler o konuda gönlün ferah olsun
Güvenle ne alakası var ki bunun. Ayrıca sadece merak ettiğim için sordum, ben mesleğiyle yargılamam kimseyi sadece hukuk biraz daha ağır bir bölüm olduğu için kıyas yapmak istedim.
Güven derken kendine güvenmek anlamında , karsı taraftan böyle gözüküyor sanki hafif bir tumsekte tokezlicekmis gibi hiç kendinden eminlik yok oysaki kendine güvenen insan gemileri karadan yürütür sen havuzda boğulmuş gibisin
Hayır zaten bende sizinle aynı fikirdeyim meslekle aşk yaşamıyoruz sonuçta. Sadece hukukun sorumluluğu biraz daha ağır olduğu için nasıl bir ilişki olacağını merak ettim fikir almak istedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşk varsa anlaşırlarsa yürür
Meslekle ilişki yürütmeye çalışanların daha çok büyümesi gerek.
Dişçi erkeği hastalar döverse ki malum ülke bu halde yani. Hukukçu eşi hakkini arayip tazminat davasi vs. Derken maddi olarak cok iyi geçinebilirler o konuda gönlün ferah olsun
Asistan kız aralarına girmezse doktorun aklını çelmezse yürür🤔😂
Hukukçu kız dişlerini söker öyle bir şey yaparsa erkek:)
Söksüün😂 hakkıdır:))
Seven insanın aklına kimse kolay giremez bence.
Espriydi benimki ya😂 gerçekten seven sadık kalmasını bilir
yürümez ayrıca efekt koymayla olmaz o dişçi benim olcak canım
Yürür niye yürümesin bir birinizi sevdikten sonra
Çok haklısınız teşekkür ederim
Aptal olma sen Bihter Ziyagil sin
hayır. dr ve hemşire ilişkisi yürür
Yürür tabiki
Teşekkür ederim
Ne demek rica ederim
Yürür.
Teşekkür ederim
Sen yurutemezsin
Neden böyle bir şey söylediniz şimdi?
Karşı tarafı bilmiyorum ama sende güven yok ilişkiyi yurutucek
Güvenle ne alakası var ki bunun. Ayrıca sadece merak ettiğim için sordum, ben mesleğiyle yargılamam kimseyi sadece hukuk biraz daha ağır bir bölüm olduğu için kıyas yapmak istedim.
Güven derken kendine güvenmek anlamında , karsı taraftan böyle gözüküyor sanki hafif bir tumsekte tokezlicekmis gibi hiç kendinden eminlik yok oysaki kendine güvenen insan gemileri karadan yürütür sen havuzda boğulmuş gibisin
Hayır zaten bende sizinle aynı fikirdeyim meslekle aşk yaşamıyoruz sonuçta. Sadece hukukun sorumluluğu biraz daha ağır olduğu için nasıl bir ilişki olacağını merak ettim fikir almak istedim.
Tam tersi arkadaslarim var cok mutlular
Hukukçu erkek dişçi kız şeklindemi, hukuk dişe göre daha ağır bir meslek bu yüzden sormak istedim.
Evet o. sekilde. evliler ve mutlular. Tabiki hukuk agir birsz
Benim dediğim hali biraz farklı oluyor ama, bence aşkın meslekle alakası yok.
Bence de oyle. Meslekler onemli. olmamali
Hayır yürümez
Neden acaba?
Yürür