Guzel birsey.. yalniz ben bunun videosunu izledim ve erkek once ayakta evlenme teklifi ediyorken kiz; diz cok diz cok yoksa kabul etmem deyip, kabede Allah'in onunde deilde kizin onunde diz cokmesini istemesi bence cok yanlis..
kendime göre mekkede güzel bir otelde falan teklif edebilirsin bir mahsuru yok ama kabe ortamında ilahi aşkın yaşandığı yaşanması gerektiği Allahın evinde bu tip şeylerin yapılmasına sıcak bakamıyorum pek
Oyle :) Ustelik dinimize sevgililer kabeye gitmeleri yanlis deilmi? Zaten sevgili yapmak dogru değil dinimizde. Sen kalkmis onla kabeye gidiyorsun. Ustelik diz cok yoksa kabul etmem demesine diz cokuyorsun.. Dinimiz sac kapamaktan ibaret deildir. Cahilce hareketler ama bence erkegin niyeti iyidi kutsal yerde evlilik teklifi edip kutsamis mi his edcekti ne edcekti bilemedim ama diz cokmesini istemesi kizin.. cok yanlis..
Modern islam anlayıșı altında nikahlıs> olmayan birisiyle gidip evlilik teklif etmesi. Rezaletin.. Kepazeliğin.. Din kisveddesi altına sığınılmıș hali.
Evet anormal bence ama illa ki gösteriş vs diye ya da dini alanları amacına uygun kullanmamak şeklinde düşünmemek gerekiyor çünkü mutlu görünüyorlar ve kimseye herhangi bir zarar vermiyorlar. Kimsenin ibadetine engel olduklarını sanmıyorum, detaylara takılarak yaşanmaz. Bana göre anormal olan onlara normalse bize laf düşmez
doğrular herkese göre aynı derecededir diye düşünüyorum buna caiz diyecek ortak bir görüşte birleşecek alim olmaz diye düşünüyorum benim takıldığım buradaki laubali tavırlar ve gururla paylaşılması
Dünyada o kadar tecavüz, cinayet, yolsuzluklar, haksızlıklar, savaşlar ve daha birçok acımasız olaylar yaşanırken kimseye bir zararı olmayan iki insanın tavırlarını konuşmak o kadar yersiz ki. O yüzden bu fotoğraf karesinde üzerinde durulacak bir şey yok, hayat göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor. Takılmak için ayrıntılar aramayalım. İyi günler
dine pek sıcak duymayan biri olabilirsin tam bilemiyorum fakat kabede bulunma ordaki vazifelerin mahiyetini bilmeyecek ne niyetle tam da orada bulunduklarını idrak edemeyecek derecede olduklarını gördüğüm için beni bir müslüman olarak rahatsız etti. tam da orada kenarda bir köşede kimseyi rahatsız etmeyecekler diye sadece bir nikah da kıysınlar o halde diyelim. bahsini söz ettiğin konularla bu sorunun hiçbir alakası yoktur onlar ayrı sıkıntı bu ayrı sıkıntıdır görüşlerin için teşekkürler sana da iyi günler
En İyi Cevaplar