Al karısı, lohusa kadınlara gider ve onların ciğerlerini çekermişdogru mu lohusalara gittigini biliyorum ama bu ciger meselesi saçma geldi ben bu durumu bir akrabamiz hamileyken yaşamışım şimdilerde olayı anlattıgımda al karısı diyorlar var mı bu konuyla ilgili yaşadıklarinız ya da düşünceleriniz nelerdir?
Bir zahmet 9 ay taşıdığın şeyi vücüdundan çıkarmışsın. Hormonlar darma duman. Ayrıca süt üretiyorsun. Bunun aldığı enerji de var. Çok normal böyle şeyler.. Yok karabasanmış yok cinmiş yok al karısıymış. Aman ya: D Neden hiç gelişmiş ülkere gelmiyor bunlar merak ediyorum.
dublex bahceli bir evimjz vardi yengemde lohusaydu yeni dogum yaomisti yengemin anneside ölmus haberim yoktu sonra ben assa iniyordum tektik bizim ayni bahcade 2 dublex evimiz vardi bahcede karilar oturuyordu bende yengemleydim sonra inerken bir kadin iste yengemi sordu nerde dedi ben annesiyim buyur teyze yukarda sen cik dedim kimse yokken sonra assa indim niye indin diye sordular annesi yaninda dememle kadinlarin bana bagrip cabuk yukari cikin demesi bir oldu sonra ciktik kimse yoktu yengem uyuyor gbiydi bebek agliyordu ciglik cigliga bebekler geldiklerini hissederlermiş sonra odadan bir yarasa cikti gitti evler eski hani sivastaydim oyle cikti gitti sonra kuran falan okuduk olmus annesi kiliginda geldi iste
O an bir allah dostunun suretini dusunmek itimadin varsa tabi 100/99 kurtarir. isin ehli olmayan durum iyilesene kadar oyle kimselerle gorusmesin. Gecis yapar. basima geldi yazdigim nedenle ucuz kurtulutum baya tirstim yani. Istisnalar vardir iman kuvvetli olsada kapilan
Bir kardesimiz kapilmis. Durum agirdi perisan gozler insan gibi bakmiyordu yani. Yardim ediyim hocaya felan goturdum maddi manevi ilgileniyim dedim. Isi bilen biri gorevini yaptin uzaklas dedi. Bn ilgiyr devam ettim. O dusunce ciddi ciddi benide sarmaya basladi. Karinlikta veya pislik bir yerden gecerken ( genelde pis yerlerde olurlar) kapilmama ramak kaldi. Ucudanda olsa mahmut efendiye bagliyim o seni birazmaz dusuncesiyle yendim. Allah kimsenin basina vermesin
En İyi Cevaplar