3. Kez mezuna kalmak?

Arkadaşlar merhaba, ben bu sene istediğim sonuç gelmezse tekrardan mezuna kalmayı düşünüyorum. Bu da 3. Kez mezuna kalmak anlamına geliyor. İlk senemde iş derdine çok düştüm, kafam allak bullak oldu zaten temelimde maalesef yoktu bu yüzden çok iyi bir sonuç gelmedi. Bu sene hem işe gittim hem de ders çalıştım. Tam zamanlı iş olduğu için beni biraz zorladı fakat temelimi güzel bir şekilde attım. Geçen seneden çok çok daha iyiyim ve bunu görebiliyorum. Sadece bu sene talihsiz durumlar yaşadım ve bunlar beni epeyce etkiledi... Bunların etkisiyle çalışmama biraz ara vermek zorunda kaldım. Kendine güvenim tam fakat kıytırık bir bölüme gidip kendimi süründürmek de istemiyorum. Seneye bırakmak çok mu utanç verici, çok mu saçma onu da kestiremiyorum. İyi bir bölümde iyi bir yerde okuyup kendimi geliştirmek bir yandan, dilimi olabildiğince geliştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum... İnsanların baskısı çok fazla, çok fazla göz var üstümde. Bunlar beni bunalttı. Sizin fikirlerinizi merak ettim, lütfen bana bir şeyler söyleyin.

3. Kez mezuna kalmak?