+1 yılInstagram herkesin severek kullandığı dijital bir albüm. İnsanlar her anını burada paylaşarak eskiden oluşturulan albümlerin yerini almış durumda. Tabi bu mecrada sadece insanlar anlarını oluşturmuyor. Sen gibi girişimciler de Instagram üzerinden ticaret yapıyorlar. Özellikle ev hanımları takı, örgü, mum yapma gibi hobi işlerini, ev yemekleri, pasta börek gibi mutfak işlerini Instagram üzerinden satıyorlar. Annenin hesabı için takı dükkanı isimleri önerilerimi sıralayayım.
Yaratıcı Takıcı Markası, Dükkanı, Sayfası İsimleri Nelerdir?

Takıcı Belki de Instagram'da en çok yapılan iş koludur takıcılık. Aklıma gelen takı sayfası isimleri /siteleri önerilerimi sıralayayım:
- Takı Dükkanım
- Takıcım
- Tak Takıştır
- Takı Shop
- Takı Yeri
- Takıştır
- Takı Toka
- Takı Dünyası
- Takı Kenti
- Takı Market
- Takıyorum
- Takı Sepeti
- Takı Tak
- Zarif Takı
- Şık Takı
- Takı Evi
- Renkli Takı
- Hanımeli Takı
- Nemesis Takı
- Kleopatra Takı
- Parıldayan Takı
- Rengarenk Takı
- Takı Cenneti
- Takı Dünyam
- Takı Dükkanı
- Tasarım Takı
- Özel Takı
- Özel Tasarım Takı
- El Yapımı Takı
- Elişi Takı
- Kokoş Takı
- Tiki Takı
- İncik Boncukçu
- Yeni Takı
- Retro Takı
Baya yaratıcı takı dükkanı isimlerim bunlar. Bu konuda hiç de mütevazi olamayacağım. :D Bir sürü takı marka isimleri önerdim. Birini umarım beğenirsin.

el yapımı takı Instagram'da satış yapmak için de birkaç öneri sunayım. Öncelikle satış yapacağınız profili tamamen doldurun. İletişim bilgileriniz eksiksiz olsun. Takıların üretim süreci, satış süreci, kargolama süreci ve satış sonrası süreciniz şeffaf olsun. Müşterilerle iletişim diliniz oldukça nazik, açıklayıcı olsun her daim. Bunlar yaptığınız işin gelişmesini sağlayacaktır.
Takıcı isimleri yanında satış tüyosu da verdim. Umarım bol bol satışlarınız olur, buradan isim seçerseniz bana da hediye bir bileklik gönderirsin artık. :D Buradaki içerikte de parmaktaki yüzüklerin anlamları anlatılmış, göz atmanı öneririm. :)30 Yorumla
En İyi Cevaplar
mesela annenin ismi Ayse diyelim Ayse Hanimin Kisiye Ozel Taki Tasarimlari olabilir isim uzun ama kisiye ozel taki isteyenler sizi cabuk bulur isim cok onemli basit olsada musteri ceker mesela tutupda ingilizce ismler koyarsaniz havali olsun diye sadece sizi onerenlerin haberi olur ben olsam onu yapardim daha cok dikkat ceker ve profil resminiz cok cok onemli onuda simdi varsa guzel tasarimlariniz onlarin fotolarini cekip birlestirin gorunur sekilde oyle koyun ama en guzelleri olsun aha cok musteri cekersiniz :)
15 Yorumla- +1 yıl
Etiketlerimizde #kisiyeozeltakilar i kulanicaz xaten4 soruyu 8 gun once sordum malesef ismi cokta koyduk sizin fikrinizde guzelmis tabi tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Tesekkur ederim :))
+1 yıl'Avuç İçi Tasarım' olabilirdi. Seçmişsiniz ama ben yine de cevap vermek istedim :)
61 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiz :))
Bende isimden ziyade yaptıgınız iş eticaret oldugu için direk seo'ya uygun yanı googleda ya da baska yerde hedef kitleniz olan müşteri ne yazarak ararsa örnek özel takılar gibi o şekilde isim almanız size daha faydalı olacaktır. Muhtemelen özel takılar vs aranan kelimeler dolmuştur. Çünkü bu tarz kelimeler alınınca reklam yapmaya gerek olmadan aylık arayan kitle var o yönden bedava reklam yapmıs oluyorlar. Ama sende tabi tarz yaratarak (yaratmak Allaha mahsus bu arada) marka , imaj yaparak müşterilerini çekebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılTakı ağacı :)
316 Yorumla- +1 yıl
Bu da güzel tesekkurler :))
- +1 yıl
İnstagram takicisi :)
- +1 yıl
Baska fikirlerin varsa alirim bir dal :D
- +1 yıl
Geliyor yavaş yavaş :D
- +1 yıl
Eee @baltazar35'e bir armağan yok mu? İsim babası olmuş ona bir takı yollarsınız artık...
- +1 yıl
Tesekkur ederim düşündüğüm için @Sevgi_Dunya :) gel kardeşim scorpionu mahvedeyim @A_F_K :))
- +1 yıl
Dusundugun :)
- +1 yıl
Hahahaa :)))
- +1 yıl
@Sevgi_Dunya olmadiginida nereden çıkarttın :)) kendisine soyledim zaten :)
- +1 yıl
@SiyahKanat cim çok tesekkur ediyorum tekrar :) hediyeni almis kadar oldum :))
- +1 yıl
Bence iyi değil. Bir programcı olarak görüşümbiraz daha araştırma yapmanız araştırma yaparken veya alış veriş yaparken isimi önemli olduğunu ve kısa isimlerin çok tutulduğunu görürsünüz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Her şirketin küçük büyük isim olduğu gibi logosu ve müşteri sözü olmalı biri yazmış hatta camda komik bir logo takı takıştır kendine yakıştır güzel bir yazı türüyle bu sizi digerlerinden ayıran şeyler olur sıradan değil sıradışı olun sosyal sayfaları camada yazın.
10 Yorumlaslogan da şu olsun : Yoksa siz hala taktırmadınız mı :D
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel :Dd
takınchok. com =) (bu arada özbek dilinden alınmadır )
30 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/k1EVNW.jpg bunu alan adını satın alabilirsin ;)
10 Yorumla
+1 yılTaktakistir yap ve kesinlikle bir web siteniz de olsun e ticareti oradan yurutun satis yaptiginiz kisilerle kesinlikle whatsapptan gorusme yapun ve konusmayi instagrama atin inandirici olsun.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kupeye cok onem verin :-) sevgililer icin takim konseptler yapin mesela erkek kupesi bayan kupesi takim erkeğin kupesinin icinde kız ismi yazan fiyatlari da uçuk olmazsa fena isler adi onem tasimaz baana mesaj atarsin adini olurmu :-)
03 Yorumla- +1 yıl
https://instagram.com/takiagaci/ guncellemeye eklemistim ama kaldirmislar sanırım buyrun fikrleriniz icinde tesekkurler :)
- +1 yıl
Ozellikle o dedigim kupeyi kesinlikle yapmalisiniz ne zaman baslar satışlar :-)
- +1 yıl
1 2 hafta ocinde en gec :))
+1 yılTakıtopyA olsun :) Takı ütopyası. Yeni tasarımlar falan çağrıştırdı bende :)
11 Yorumla- +1 yıl
Yaratıcı :)
Bu sorunun guncellemesinde instagram linki vardi hatta takiagaci yapmistin noldu o guncellemeye :))
01 Yorumla- +1 yıl
Gelmis tekrar geri :D bir ara yoktu evet
Bence ibr domain ve hosting alip internet sitesi uzetinden satabilirsiniz, instagram ismide domain ismi ile aynı olabilir :)
00 YorumlaBir yerde Takışık diye bir büjiterici vardı. Hoş bir isim aslında.
02 Yorumla- +1 yıl
Bir cok yerde var instagramdada kullaniliyor o yuzden istemedim :) tesekkurler
En kolayından veriyim
Takı Sepeti. com
Takı Melekleri. com
Takı Seramik. com :D:D:D:D:
Takı Satar. com
başka gelmedi vallaha00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılHepinizeTakiyorum yapsaydın keşke :): İlgi çekerdi. Kolay gelsin. Başarılar.
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler :Dd
- +1 yıl
Rica ederim :):
BenceBir Kadın Çekmek İstiyorsan Satış İçin oranın Adı
Waoow olmalı12 Yorumla- +1 yıl
Olabilirr tesekkurler :)
Aksesuar tasarım. Sloganıda sadece sizin için :) sipariş usulü çaşıkaksnz sanırım.
20 Yorumla
+1 yılTaktakıştır, takyakıştır geldi aklıma :)
49 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir fikir teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :) Yaşadığın şehirde deniz varsa, denizin kıyıya vurduğu taşları boyayıp, fosforlayıp biblo haline getirebilir ve bunları satabilirsiniz ayrıca. Maliyet sıfır, kar çok iyi :)
- +1 yıl
Tesekkur ederimm cok guzel bir fikirmis :)
- +1 yıl
Rica ederim, hayırlı kazançlar :)
- +1 yıl
Cokk tesekkurler guzel dileklerin için :))
- +1 yıl
3. Teşekkür oldu, kırılacaksın incelikten :D Altı üstü 2 lafladık bu kasar teşekkür etme ya :D
- +1 yıl
Olsun severim ben tesekkur etmeyi :D tesekkur ederim agsg :Pp
- +1 yıl
Ahah :D Ben teşekkür ederim efendim :D
- +1 yıl
Hiiimmmm
+1 yılhayal-et olabilirmi açılımında siz sadece hayal edin gerisini bize bırakın biz orda ulucaz dersiniz
00 Yorumla
+1 yılAnkiTakiTasarim.. (Anki analı kızlının kısası) :) zorladim anca bu cikti
20 Yorumlajewel word- mücevher dünyası ya da jewelry worl takı dünyası
00 Yorumla
+1 yılTakımasuko tamam bu şakaydı ama "artemistakı" olabilir
00 YorumlaTak takıştır ya da isimlerinizi baş ilk iki harfi
01 Yorumla- +1 yıl
https://instagram.com/takiagaci/ tesekkur ederim yorum icin sizide bekleriz :))
+1 yılTakarız takı ahahha :D
şaka tabiki görtak olabilir :D00 Yorumlatakıstân olsun.. olmazsa i 'yi şapkalı yaparsınız:)
02 YorumlaTak takıştır :) ilk aklıma geleni yazdm 3 5 saniye düşündüm ama başka bişi gelirse yine yazarım
00 Yorumlasendetak. com
taksana. com.
takgitsin.
taksak.
vs vs :p :)))00 Yorumla
+1 yılDikiştakış
Rosequartz ( gül kuvarsı ) değerli bir taştır kendisi10 Yorumlawww.taktakistir.com olabilir yani Tak Takıştır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel yapım oluyor mu? İletişim nasıl kurabilirim instagram hesabım yok mail adresiniz var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Özelden mesaj atarsanız vereyim mail adresimi :)
+1 yılBence ismi evet ismii buldum Gel burada takıl, veya Hayallerinin peşine takıl nasi oldu?
00 Yorumlaİsim önerisi yapmicam ama.
Website açacaksanız yardımcı olabilirim.01 Yorumla- +1 yıl
O bir sonra ki aşama teşekkür ederim :)
Çılgın mücevherat buvvv :P dur dusunecem dalga geciyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
Düşün bakalim :D
- +1 yıl
Ahaha olmuyor aynen :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah birgün yolumuz düşer
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalim umarim :))
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılTakatuka takıları ya da yda dur takatuka aksesuar woooww takıcımı acsam ismi buldum 🙈
00 YorumlaMAHREZ olsuun bence. benim anadilim arapcadr arapcada işlenmiş el işi anlamına gelir
10 Yorumlatakitokam. com olarabilir site...
İnstgram bakmadım var mı yok mu diye Takı&Tokam da hesap olabilir00 YorumlaBiraz geç mi oldu sen ne diyorsun 1 ay bekleyen bile var
01 Yorumla- +1 yıl
Dogrudur :D ama bizimki biraz aceydi o yuzden gec oldu dedim :D
+1 yılTakıyorum cok uygun bence... takı-yorum gibi...
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilirr tesekkurr :))
taktakıshtır. com. taktakı. com, takarlartakı. com, takmatakı. com, takı-lın. com
00 YorumlaReklamına yardım edim şöyle olabilir :D EN güzel takıları biz üretiriz. ELHAMDÜLİLLAH :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsmi koymussun simdi sira sloganda : "siz hic bizimkini taktiniz mi?" :)))
04 Yorumla- +1 yıl
Ahshshs olmadi bu pek :Dd
Cevap sahibi+1 yılAmac dikkat cekmekse, instagram fotograflarinin altina sadece bunu yazarak reklam yaptigini dusun, demet akalinin bir fotografindan 1000 takipci garanti :))
- +1 yıl
Ahaha tesekkur ederim dusunucem :D
Cevap sahibi+1 yılEn azindan goren mutlaka gelir takipcin olmasi da urunlerine kalmis :))
+1 yılTakı Dünyası. Takı Diyarı. Takatukacı. Felan filan. p
00 Yorumla
+1 yılTakisitesi. com , evet biliyorum çok yaratıcıyım :))
00 YorumlaTaktakistir. com
metalinzerafeti
takimania
task
Takikat00 Yorumla
+1 yılTak takıştır kendine yakıştır :D
120 Yorumla
+1 yılMerhaba istagramda beni takip edebilirsiniz en sik taki bu hesapta @takidali_gül lütfen takip hoşçakalın
00 Yorumla
+1 yılBol satışlar o halde...
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim burada bir takici var ismi TAKIYORUM :)
11 Yorumla- +1 yıl
Biricik olsun istedik bizim ismimiz :)) tesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.geltakayimsana.com ;) iymi
00 YorumlaTakızamani. com ya da takıevi. com veya takıdükkanı. com olabilir...
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılAy sen ne diyosooonn :))
Siyahkanat koyun03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
geleyim bakalım ben de ipten yapıyorum :) çok güzel oluyorlar örnek çalabiliyo muyuz? :D
- +1 yıl
Neden olmasin :D
eşsiz takı olabilir :)
02 Yorumla- +1 yıl
daha fikir verecektim :) açmışsınız hayırlı olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler sag olun :))
Kac karakter olacak en fazla
03 Yorumla- +1 yıl
Cok uzun olmasin ki kalici olsun insanlarin aklinda sen fikirlerini bir soyle bakalim :)
- +1 yıl
Güzell fikirler teşekkür ederimm :))
+1 yılumarim basarili olursunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Umarimm :)) sizide bekleriz :)
İnşTakıram sldaşsldkasşdlkasşdlksd
10 Yorumla
+1 yılTakıFoni
15 Yorumla- +1 yıl
Guzel fikir :)
- +1 yıl
TakıNTI :)
- +1 yıl
Bu da güzel :))
- +1 yıl
Neyi seçtin? :)
- +1 yıl
Daha karar vermedim :D
+1 yılTakibe aldım artık bakacaz
00 YorumlaTakikolik:) takimood vs vs
00 Yorumlatakıyoruz
Takmak bizim işimiz :D00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. takı. com veya takı. com. tr
00 Yorumla
+1 yıltakantakana. com bence
01 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat