Arkadaşlar bir ön yazı hazırladım cv'ime, öfff anasını satıyım yok böyle bişi ama 2 ve 3. görüş olmak isterim. Sizce çok mu iddialı?

Arkadaşlar bir ön yazı hazırladım cv'ime, öfff anasını satıyım yok böyle bişi ama 2 ve 3. görüş olmak isterim. Sizce çok mu iddialı?

Ön yazılar iş başvurularında çok önemli olduğu için dikkatlice hazırlanmalıdır. İddialı olmak önemlidir ancak aşırı iddialı olmak da başvurunun olumlu karşılanmasını engelleyebilir. Ön yazınızı aşağıdaki gibi daha dengeli bir şekilde düzenleyebilirsiniz:
---
Sayın İnsan Kaynakları Yetkilisi,
20 yaşında, Türkiye'nin köklü şirketlerinden birinde kurumsal kariyerime başlama fırsatı buldum. Bu deneyim, gelecekteki kariyer hedeflerimi şekillendirmemde ve liderlik yeteneklerimi geliştirmemde önemli bir rol oynadı.
Şirketimde gerçekleştirdiğim projeler ve staj sürecim, gelecekteki başarılarıma güçlü bir referans teşkil etmektedir. Bu deneyimler sayesinde sektördeki en iyi uygulamaları öğrenme ve kendimi sürekli geliştirme fırsatı buldum.
Sizlerle çalışma fırsatını değerlendirmek ve şirketinizdeki başarılı bir kariyer için adaylığımı sunmak istiyorum. Liderlik ve otoriterlik alanındaki hedeflerime ulaşmam için heyecanla yeni fırsatlar arıyorum.
Saygılarımla,
[Adınız]
---
Bu şekilde daha dengeli ve yeteneklerinizi vurgulayan bir dil kullanarak özgeçmişinizle uyumlu bir ön yazı hazırlamış olursunuz. Başvurunuzda başarılar dilerim!
Cevap
1Cevap
Normal bence..
Gayet iyi hatta daha da abart nedeni sen pazarlamadan kimse ihtiyacı olmayan birşeyi almaz
Aslında abartı olan bir durum yok :) sadece gerçekten gerçekleştirdiğim şeyler bunlar..
Hayır cidden abart yani dalga falan geçmedim
İyiii
Teşşşekkürrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?