Erkekler avcı ruhludur, bir şeyin peşinden gitmeyi severler. Sen biraz nazlanıp ondan sonra mutlu edersen daha fazla kıymetin artar. Erkeğe şu mesajı verirsin, ben zor biriyim ama beni kazanırsan seni mutlu ederim 😉

Erkekler avcı ruhludur, bir şeyin peşinden gitmeyi severler. Sen biraz nazlanıp ondan sonra mutlu edersen daha fazla kıymetin artar. Erkeğe şu mesajı verirsin, ben zor biriyim ama beni kazanırsan seni mutlu ederim 😉

Haklı tarafı da yok değil..
Tartışma konusu; erkeğin algısının mı bu yönde olması yoksa kadının mı bunu yönünü kullanmayı tercih edişi.. Sanki tencere kapak gibi..
Detaydaki de yanlış sayılmaz.. Dediğim gibi, algı ve tercih konusu kesinlikle..
Bir kadın ata sözü der ki:Erkeğini eve bağlamak istiyorsa bir kadın, sokakta hanimefendi, mutfakta aşçı yatakta tam bir ruhuspu olmalı. 😂 Bu yazı bu atasözünü dolaylı yoldan uzatarak anlatmış 😂
Helalinden olacak ama
Herhalde yani, senin paylaştığın yazıda helal haram belirtilmemiş ama nedense🥱 evlilik öncesi kadına da erkeğe de zina haram. Erkekler düz mantıktır zaten. Bir erkeği kaybetmek istiyorsan evlilik öncesi ilişkiye girersin ve terk edilirsin. Hiç bir erkek evlilik öncesi kendisi ile yatan kızı eş olarak almak istemez kolay kolay. Bir erkeğe evlilik öncesi istediğini verirsen o erkeği kendi elinle başkasına damat olarak uğurlarsın.
Aynen
Cevap
2Cevap
Yazıyı yazan kadın olsaydı helal olsun derdim.
Erkek yazdığı için, bu ülkede kadınların aptalca davranışlarından gına geldi artık.
Yazı çok doğru.
Çok doğru ve yerinde tespitler harika
Ne cinsellikmiş abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?