Sözleşmeli erliğe giriş hikayem ve bunalımım?

Benim hikayem biraz garip. Zengin bir Ailenin çocuğuyum. Ama bu zenginlik çocukluğumun iyi geçmesine vesile olmadı yetim büyüdüm. Annemi babamı aratmayan büyüklerim vardı zenginlik içinde büyüdüm çoğu insana göre ilkokul ortaokul lisede gazetecilik okudum ve bunuda başarılıkla bitirdim. Yks de ilk 100 bine girdim ve gelecek vaat eden iyi bir üniversitede eğitim görmeye başladım aylık 12 bin alıyordum ailemden üni hayatı işte hayatım baya iyiydi ama ızdırap çekiyordum. İstediğim yerde değildim. Gönlümde askerlik yatıyordu astsubaylık denemiştim ama elenmiştim. Birdaha denemek bana uzak geliyordu ve aklıma sözleşmeli erlik gelmişti. Benim gibi biri için sözleşmeli er uzak gibi görünsede değildi. Bir farkım yoktu devrelerimden daha çok param olması ve iyi bir eğitim almam birşeyi değiştirmiyordu sonuçta aynı mevzide nöbet tutuyorduk. Üniversiteyi bıraktım. Memleketime döndüm ardından Ankara 'ya gidip herşeyi geçtim eğitimleri tamamladım ve olmak istediğim yere geldim rütbe makam fark etmeksizin. Ama bunu yapmak için çok şeyden vazgeçtim. Şimdi Büyük bir ızdırap içinde bunalıyorum şahit olduklarım yaşımdan fazla. Şimdi ne yapmayalım sevdiğim kadında dahil olmak üzere sevdiklerimi kaybediyorum? İsyanmı etmeli ne yapmalı? Kaç kere hasta oldum unuttum bile kaç kere mevzilerde dondum saymadım kaç kere arazida neler olmadı şimdi geri dönmek istiyorum ama dönemiyorum. Sevdiğim kadında beni terk etti çok zor durumdayım gerçekten ne yapmalıyım?
Sözleşmeli erliğe giriş hikayem ve bunalımım?