Üniversite stajı yapıyorum devlet kurumunda. Okulum Allah'ın dağında. Yurtta yok. Apartlar 4 kişilik yere kişi başı 3500 olmuş. Merkezden tutayım desem yol parası 1500-2000₺. Başka ev bakayım dedim. Babam biraz tutucu ve geçen sene ki evde kalmamı istiyor, beni dinlemiyor dedim. (onlarda babanin eline bakıyorsun napcam kızim idare etcen dediler) işte sırf o nedenden dolayı değil, Babam emekli ama ona yük olmak istemediğim için, bir de çok pahalı olduğu için yakın bir şehire yatay geçiş vermek istedim.
Pek arkadaşım da yok bu konuları konuşacak. Oradaki memurlara sordum. Yapayım mı falan diye. Yukarı yazdıklarımı söyledim işte. Onlarda yarım dönem uzar yapma zaten 1 senen kalmış dediler. (2 yıllık okuyorum)
Napcam falan hiç bilmiyorum. Kafam ona takılıyor dedlm. Bir kaç kez. Ablanın biri de KYK bursu falan al. Kredi al dedi durumun yoksa dedi. Bende durumumuz var ama görüyorsun öğrenci iken zor oluyor falan dedim. O da o anlamda söylemedim. Kendi paran olur geçinirsin dalan dedi.
Sizce bunlar beni kötü görmüşler mıdır? Yanlış mı yaptım anlatmakla?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin derdin ne onu anlamadım. kotu almazlarsa nerde okuyorsun sen
Yani beni kötü görmüşler mıdır? Yani işte durumu yok falan diye.
Hayir ya sen konuşmuşsun derdini söylemişsin bunda kötü bisy yok
Ne bileyim 2-3 kere söyledim ya. Dertlendiğim için bu kız bizden bir şeyler umuyor mu ki para açısından acaba diye düşünmüşler mıdır diye yorumladım
Para verdiler mi
Hayır canım. Sadece dinlediler. Ama sence sıkmış miyimdir onları?
Hayirrr ya yapin böyle anlamışlardır nerde staj yapiyorsun
Döneminin neden uzucagini söylediler ki
Birinci sınıf dersleri ile diğer okulların aldığı dersler farklı. Alttan ders alacağım bu yüzden
Baktın mi
Yoooo yanlış değil , dertleşmişsin
Ya ne bileyim? Sürekli bahsedince öyle mi zannettiler mı ki diye düşündüm.
Sürekli de bahsetme ama