Psikolojimi alt üst eden ayrılık hikayem?

Bi kadını sevdim çok sevdim bu sevgi karşılıksız değildi onun ilkiydim ben 23 e yeni girdim o ise 19 yaşında. Zamanın varsa oku ve yardımcı ol bana. İlişkimiz çok güzel gidiyordu taa ki o güne kadar ben iddia oynadım borcumdan dolayi o da hiç sevmez uyardı daha once oynama dedi tamam dedim ama çok mecbur kaldım öyle söyleyeyim.
O gün tartıştık ve ayrıldı benden daha öncede ayrılık oldu ama en fazla 1 gece sürüyordu neyse o gün konuştuk ikinci defa yks sınavı için hazırlanıyor ve aşırı derecede baskıcı bir ailesi var ikinci defa kazanamazsan bekleyen birileri var veririm gidersin demiş o da çok kötü olmuş haliyle bana söyledi bunu böyleyken böyle bu son şansım bizim olmamız için başarmam gerekiyor sinava kadar 4 ay beni beklersen yeniden oturur konuşuruz devam edebiliriz dedi yapma etme desemde dinlemedi ayrıldı ve her yerden engelledi dil döktüm eve gelen ihtarnameyi gönderdim bak mecbur kaldım dedim dinlemedi aradan haftalar geçti tabi ben ulaşmaya çalışıyorum arkadaşına yazıyorum nerde nasıl hayatında biri mi var falan soruyorum en azından öğrenip bileyim diye neyse konuştuk eninde sonunda hatalarımı söyledi sen uyurken ben intihara kalkıştım ve senin bundan haberin bile yoktu dedi nerden bilebilirdim haliyle iddia oynama dedim oynadın dedi sen çok güzel bir insansın ve hata sana yakışmıyor ben yakıştıramıyorum çünkü sana hatayı dedi kırıcı çok söz etmişti uzaklaştırmak içinmiydi sogutamazsin böyle dedim soguturum ama karakterimin dışına çıkmam dedi neyse o gün konuştuk çok kırıldığını çok zor zamanlar yaşadığını psikoljisinin de pek iyi olmadığını hatta babasıyla öldüresiye kavga etmişler konuştuk engelledi günler geçti ben tabi peşindeyim hala aşığız ya hani duramıyorum yerimde canımdan can kopuyor çok çabalıyorum yine konuştuk çok güzel konuşuyordu benimle eskisi gibiydi sanki arkadaşına mesaj attığımı nasıl olduğunu sorduğumu ogrenip bana söylemesini istediğimi ve dershanesini sorduğumu söyledim ve bunu ona söylememesi gerektiğini söyledim arkadaşına
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapacak kimse yok mu ya