Bi kadını sevdim çok sevdim bu sevgi karşılıksız değildi onun ilkiydim ben 23 e yeni girdim o ise 19 yaşında. Zamanın varsa oku ve yardımcı ol bana. İlişkimiz çok güzel gidiyordu taa ki o güne kadar ben iddia oynadım borcumdan dolayi o da hiç sevmez uyardı daha once oynama dedi tamam dedim ama çok mecbur kaldım öyle söyleyeyim. O gün tartıştık ve ayrıldı benden daha öncede ayrılık oldu ama en fazla 1 gece sürüyordu neyse o gün konuştuk ikinci defa yks sınavı için hazırlanıyor ve aşırı derecede baskıcı bir ailesi var ikinci defa kazanamazsan bekleyen birileri var veririm gidersin demiş o da çok kötü olmuş haliyle bana söyledi bunu böyleyken böyle bu son şansım bizim olmamız için başarmam gerekiyor sinava kadar 4 ay beni beklersen yeniden oturur konuşuruz devam edebiliriz dedi yapma etme desemde dinlemedi ayrıldı ve her yerden engelledi dil döktüm eve gelen ihtarnameyi gönderdim bak mecbur kaldım dedim dinlemedi aradan haftalar geçti tabi ben ulaşmaya çalışıyorum arkadaşına yazıyorum nerde nasıl hayatında biri mi var falan soruyorum en azından öğrenip bileyim diye neyse konuştuk eninde sonunda hatalarımı söyledi sen uyurken ben intihara kalkıştım ve senin bundan haberin bile yoktu dedi nerden bilebilirdim haliyle iddia oynama dedim oynadın dedi sen çok güzel bir insansın ve hata sana yakışmıyor ben yakıştıramıyorum çünkü sana hatayı dedi kırıcı çok söz etmişti uzaklaştırmak içinmiydi sogutamazsin böyle dedim soguturum ama karakterimin dışına çıkmam dedi neyse o gün konuştuk çok kırıldığını çok zor zamanlar yaşadığını psikoljisinin de pek iyi olmadığını hatta babasıyla öldüresiye kavga etmişler konuştuk engelledi günler geçti ben tabi peşindeyim hala aşığız ya hani duramıyorum yerimde canımdan can kopuyor çok çabalıyorum yine konuştuk çok güzel konuşuyordu benimle eskisi gibiydi sanki arkadaşına mesaj attığımı nasıl olduğunu sorduğumu ogrenip bana söylemesini istediğimi ve dershanesini sorduğumu söyledim ve bunu ona söylememesi gerektiğini söyledim arkadaşına
Kardeşim ben bilerek böyle davranmış gibi hissettim okuyunca. Bi süre akışına bırak. O da kendini, kafasını, kalbini dinlesin. Biraz toparlasın. Sonra oturun herşeyi açıkça konuşun, anlatın paylaşın. Ve ortak Bi karar verin.
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet kasten böyle davranmış gibi sanki kendinden uzaklaştırmak için yapıyor gibi zaten bana sana karşı rol yapmaktan yoruldum kötü davranırken demişti ama iletişime geçmiyor dünden beri benimle engelledi her yerden
En azından şu sınavı atlatana kadar müsaade et ona. Hem ders çalışmasını ve anlamasını etkileme. Hem de o sınav stresinden Bi kurtulmuş olsun. Ailesinin söyledikleri belli zaten. O ekstra bi yük kızın omuzlarında. Bi de sen yük olma gönlüne. Kaldıramaz bunca yükü yorulur. Annen ya da babandan ona bu minvalde Bi mesaj at. Bi konuşalım sonra sınava kadar seni rahat bırakıcam, ondan sonra konuşur ikimiz için en doğru kararı veririz de. Emin ol bu düşüncen ve inceliğin onun gözünde değerini bi kaç kat artırır. Ki sence de seven bir insan böyle Bi durumda ona böyle Bi kolaylık sağlamaz mı?
Ben kabul ettim sınav olana kadar konuşmayalım ben tamamım seni bir ömür bile beklerim dedim sonra tamam dedi oturup konuşalım dedi görüşelim söz verelim birbirimize dedi sonra sabah Bi uyandı ben uzun mesaj attım gecesinden o gün fotoğrafımızı attım keşke o ana dönsek özledim diyerekten parladı birden ben böyle yapınca sanki küfür etmişim gibi benim hissettiğim kendine baglamamak istiyor çünkü kendime guvenmiyorum sınav konusunda demişti bana bekleyeyim mi yazmasını ben yazmadım çünkü çok ağır konuştu istemediğimi anlaman için başkasıyla mi karşına çıkayım falan dedi çok kırıcı konuştu
Bak çok güzel Bi detay verdin. Sınav konusunda kendine güvenmediğini söylemiş. Sınavda başaramazsa da olacaklar belli. Belki de bu yüzden seni şimdiden uzaklaştırıp o sorunları yaşamanı istemedi. Ama atladığı Bi nokta var. İstemediği hiçbişeyi kimse zorla yaptıramaz. Polisi var, aile bakanlığı var. Ki böyle konularda hepsi de çok titiz oluyo. Bunları onla konuşmak lazım. İstemediği bişeye zorlanırsa neler yapabilir, nelere başvurabilir anlatmak lazım. Ki az da olsa özgüveni yerine gelsin.
Bence o arkadaşına yaz, ona konuşmak istediğini ve Bi karar vermek istediğini söylesin. Arasın seni, konuşun. Bu konuştuklarımız hakkında içinden geldiği gibi konuş anlat. Ama sakince, güzel ve anlayışlı Bi dille konuş olur mu kardeşim? 😊
E tamam işte. SMS at. Bişeler anlatmak konuşmak istediğini söyle. Ama açıkça konuş. Bizim en büyük sorunlarımızdan biri sorunları açıkça konuşmamak. Konuşmayınca anlayamıyoruz, anlamayınca anlaşamıyoruz.
Ne sacma bi hikaye bu ya. Abi iddiaayla zengin olacagini mi dusunuyosun harbiden bu 1. Sen niye kizin arkadasina yaziyosun ne olursa olsun bunu yutacak cok az kiz var bu 2. (Nedeninin hicbir onemi yok aldatilmis hissediyor o su an). Kizin ders calismasi lazim niye habire darliyosun bu 3. Bos islerle ugrasacagina git de is bul ancak oyle kizi kurtarir evlenirsin bu da 4
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
1. Si kızın arkadaşına yazdım çünkü her yerden engelledi günlerce yanıt alamadım çektiğim acı o kadar büyüktü ki ölmek istedim mecbur kaldım ona ulaşmak için. 2. si boş işlerle uğraşmıyorum boş olabilir evet ben oynamayı bile bilmem arkadaşım oynadı benim yerime medet ummadık başkasının fikrine uydum 3. sü ise zaten çalışıyorum o gün borcu kapatmazsam icralık olacaktım aylığıma daha vardı maddi durumu kötü biri değilim ama zaman olmayınca borç için zorunda kaldım arkadaşıyla olan bütün konuşmalarımı attım ona kardeşim diyerek hitap ettim arkadaşına sırf yanlis anlaşılma olmasın diye arkadaşı tarafından son söylediği birak derslerime odaklanayim oldu bana benim anlam veremediğim bir gün oturup konusalim derken ikinci günü engellemek ne alaka
Hicbi sey yapmayacaksin kiz uniye gidecek arkada takinti istemiyo belli ki. Sen engelleme isterse yazar. Daha da ustelersen tacize girer - bu arada arkadasina yazilmaz nedeni ne olursa olsun - senin de psikologa gorunmen lazim baglanma sorunlarin var
Çözmüşsün bağlanma sorunundan ziyade aşık oldum ona ve ilk aşık olduğuma emin olduğum kadin 15 gündür engeli kaldırıp yazıyor yani seviyor da beni gerçekten hiç mi dönme ihtimali yok
Asik olmussun da saglikli bi ask degil bu. Erken donemde coz bu sorununu ilerde artiyo cunku ayni sorunu yasadim o yuzden diyorum bir noktadan sonra iliskiye zarar veriyor. Engeli kaldirip yaziyosa o da vazgecemiyor demektir. Sinava kadar bekle su an bi sey yapamazsin
Tamam kanka ilişkinin içinde yaşadığım icin zaman zaman kör olabiliyorum o heyecanla mantığımı kullanamıyorum sana istek attım gelişme olursa sana danışmak isterim kabul edermisin anonimbiri19
Hepsini başından sonuna kadar okudum. Anlaman gereken bir şey var dostum. Kız seni sevmiyor ve başkasını seviyor. Acı fakat gerçek. Daha fazla zorlama. Zorla güzellik olmaz. Sen de başka birini bul ve hayatına devam et.
Bu hikayeden sonra biz 2 gün önce barıştık sana karşı rol yapmaktan yoruldum deyip sevdiğini söyledi yaşadığı ailevi zorluklardan bahsedip çok kötü zamana denk geldin dedi onunla dost olmaya bile vardım sırf o iyi olsun diye sonra bugün sana umut veremem dedi çok uzunda yaşayabilirim çok kısada dedi intihara meyilli Biri psikolojimi ciddi anlamda yitirdim
Bir yolunu bulun konusun ama sakin olun sessiz olun onu anladığını hissettir ona sonra konusun birbirinize biraz zaman verin sular biraz sakinlessin sonra halledin herşeyi
Şunu söyleyeyim sana onunla konuşmak için sokakta 3 saat bekledim karşına cıkmayacagim diyor günlerdir ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum ne uyku uyuyabiliyorum aşırı derecede tutarsız dün seviyorum dedi bugün sevmiyorum dedi neden böylesin dediğimde o an seviyordum simdi sevmiyorum diyor gelmiyor hiç Bi türlü aramıyor da beni sadece mesaj başka hiç bisey yok.
Ona zaman ver ve şunu bil yemek yemezsen bifşey değişmeyecek uyumazsam bir şey değişmeyecek uyuyamıyorsan gözlerini dinlendir tamam mı eğer vücudun yorulursun ruhunda yorulur yapma bunu ona zaman ver biraz ona son kez senin için endişeleniyorum keşke... falan yaz anladın sen orayı sonrasında kendine iyi bak iyi hissettiğinde konusmak istediğinde yaz lütfen yaz yapmak zorunda değilsin bir fikir
20 gun oldu kurban olayım yaşarken ölüyorum sanki bugün öğlen 2 de internetini kapattı telefonunu da kapattı bidaha açmadı hiç Bi yerden ulaşamıyorum telefonu bile kullanmıyor
Bana bekle desin sınava kadar bekle desin yine beklerim ama git istemiyorum diyor kendinden soğutmaya çalışıyor hareketleriyle yapmaya çalıştığını Anlıyorum onun ama pes etmiyor kendinden ığrendirmeye bile çalıştı
Tamam anladım şu an amacı şöyle amacı derken dediğin gibi seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor büyük ihtimalle ya kafasını veremiyor sana odaklanıyor seni bir engel olarak görüyor olabilir
Evet geçenlerde git artık derslerime vereyim kendimi dedi bekle diyemiyor bana kendimden emin değilim başaramayabilirim diyor sürekli kendinden şüphe ediyor sanki o sınavı kazanamazsa biz olmayacakmişiz gibi
Bak büyük ihtimalle ailesiyle sorunları var ordada yazmıştın sanki genellikle başaramamış düşüncesi ailesinin sözlerinden olur tam olarak söyle derler güvendiğin biri var gidersin el eline benden kotu olurdun seni de görecek korkuyor olabibilir zamanla sakınlesşicektir sınavı bitsin herley hallolucaktır ona eğer konuşabilirsin kısa ve öz konus beklerim ve başaracağıma eminim gibi şeyler diyebilirsin onu sen daha iyi tanıyorsun
Beni sevdiğini söyleyip ertesi günü uzaklaştırmak için sevmiyorum dedi beni sevdiğini biliyorum onu iyi tanıyorum ne sesimi duymaya cesareti var ne de beni görmeye ne zaman sarilicaz diye bile sordu bana
Bak çok belli şu an aşırı fazla sorunları var bak o sana kesin yazıcak bunu bil bundan eminim ama biraz geç olabilir birşeyleri halletmemiz gerek sanki seni sevdiği belli seni engel olarak gördüğü için uzallasyormaya çalışıyor anla onu ona yazma biraz yalnız bırak düşünsün
Yalnız kalmak için telefonunu kapattı sanırım çok yorgun onu çok iyi anlıyorum ama korkuyorum kendine bisey yapacak diye yanlış anlamazsan istek attım sana anonimbiri diye gelişme olursa danisabilirmiyim sana