Güncellemeler
+1 yıl
Birde corona zamanının öncesinde youtube kanalım vardı minecraft roblox ilgili videolar çekerdim hep hayalimde zaten yazılımada oyunlar için ilgiliyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Corona öncesi okula pek gitmezdim çünkü telefonla ilgilenirdim sürekli sonra okullar online olmaya başladı zaten derslere girmiyordum bile okullar yine yüz yüze olunca açığa geçtim sonra açıkta yüz yüze olunca mezun olamadım şimdide ingilizce ve yazılım öğreniyorum ama yazılımdan pek para kazanamam diye bir yerde çalışmak istiyorum ama coronodan sonra insanlarla anca sosyalmedyadan konuştum onlarda küfürbaz insanlardı ben gerçekde insanlarla nasıl konuşucağım hangi işleri yapıcağım bilmiyorum onu geçtim ben markete giderken bile stres oluyorum ne yapıcağım ki? Siz coronodan sonra iş veya başka şeylere alışabildiniz mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla doğru tespit, koronadan sonra hayat kalitesi bitti.
Öyle ya ben mesela kuzenlerime geldim bana sürekli bir şeyler diyorlar eskiden en azından bir şey derdim ama şimdi ağlıyorum bir şey diyemiyorum
Beyne hasar verdiği söyleniyordu da ben pek inanmazdım ama doğru galiba
Sosyal medya bana göre yine güzeldi bence en azından bir şeyler öğreniyordum ama maalesef zorbalık filan iyice artı özellikle gerçek hayatta markete gidiyorum kasiyere poşet verirmisini hemen söylemediğim için kızıyor artık herkes delirdi iyice
Haklısın insanlar farklı bir renge büründü
Öyle ya bende eskiden neşeliydim kuzenlerimle yazın hep kalırdım neler neler yapardık şimdi insanların yüzüne bakamıyorum markete giderken başkalarına giderken aşırı stres oluyorum onu geçtim bazı şeyleri dalga geçmesinler diye saklıyorum
Hiç önemseme onları önemli olan sensin 😄
Öyle diyorsunda eskiden meslek lisesindeydim sonra açığa geçince kuzenlerime dedim onların aileside bana keşke biraz dursanda çalışsaydın dediler onların kızları para aldı diye birde ailesine gitti paralar banada aynı şeyi diyorlar kafayı yiyicektim bende bir şey demedim malgibi
Öyle de deme boş ver ya
Boş ver demekte pek işe yaramıyor ki ben mesela küçükken çok şey yaptım şimdi yine hatırlayıp sinirleniyorum
Söyleyebilirsin
Kuzenime sürekli aşık olduğum çocuğu söylüyordum oda insanlara söylüyordu
Dert ettiğin şey dert değil yahu
Baya şey var mesela eskiden diş doktoru olmak isterdim kuzenlerime arkadaşlarıma derdim ama bana matematik yapamıyorsun nasıl olucaksın derlerdi ezerlerdi bende tek dediğim şey fenim iyi matematiğide hallederim diyordum
Senin fenin iyi en azından bende o da yok 😂
Öylede fende pek bir şey katmıyor yksde bile matematik en önemlisi
Düzelir inşallah
Yok düzelmez ki zaten liseye bile gitmiyorum açık lise sınavları yüz yüze olunca bir carem kalmadı bıraktım YKS zaten ayrı zor feni yapsam bile o tyt matematiği yapamam o yeni nesil soruları yapamam hem zaten yazılım için üniversite okumak bile istemiyorum erkek dolu bölüm zaten okullara pek alışık değilim
Hayırlısı olsun ne diyelim
Valla her şey kötü keşke yine corona gibi olsa en azından 5 gün çalışırsım asgari ücret alırdım hem o zamanlar anca tuvalet kağıdı pahalıydı şimdi corona bitti her şey kötü
Arkadaşın var mı
Var erkek kız karışık baya vardı özellikle discorda çok takılırdım arkadaşlarımla oyunlar oynardık sabahlardık flim izlerdik harikaydı ama aslında ben pek sevmezdim çünkü bana mal canım derlerdi aşırı itici geliyor bana
Tabi ki itici
Gerçekte arkadaşın var mı onu soruyorum. Sanaldakini sormuyorum
Gerçek hayatta var ama gerçekten onlarda pek farksız değil bana mal demezler ama lisede iyice beni ezdirmeye çalıştırdılar onu geçtim açığa geçince biraz konuştukdan sonra okulu bırakınca direk iletişimi kestim onlarında doğru arkadaş olarak görmüyorum
Anladım
İstersen arkadaş olabiliriz
Valla bana göre arkadaş yok
?
Öyle diyorsunda ben mesela erkekle arkadaş oluyorum ileride iyice saçmalıyor mesela kız arkadaşın var mı filan ben sadece oyun veya konuşmak için arkadaş olurum aşk gibi şeylerle değil
Anladım tatlım. Arkadaş olalım mı
Sen tanımadığın kızlara tatlım mı diyorsun
Bazen
İyi ki mal demiyorsunda bana tatlım diyen kişilerede pek samimi olamam
Bnmde valla
Siz kurtulabildiniz mi? Ben hala aynı durumdayım 4 sene beri