Herkes bana düşman oldu yalnız kaldım. Dost bildiklerim aramaz sormaz oldu
sanki düşkünmüşüm vebalıymışım gibi davrandılar
bazı günlen görünmez gibi oldum
ama bu zor günlerde bi tek Allah yanımda oldu.
zaten gerisi önemli değil
Herkes bana düşman oldu yalnız kaldım. Dost bildiklerim aramaz sormaz oldu
sanki düşkünmüşüm vebalıymışım gibi davrandılar
bazı günlen görünmez gibi oldum
ama bu zor günlerde bi tek Allah yanımda oldu.
zaten gerisi önemli değil
Ben hep hayatımda 2 den daha az insan varken başarılı oldum. Yanlızlık bir son değildir bir başlangıçtır. Düzgün değerlendirirsen hayatın çok güzel gelişir.
Ne güzel işte. Başkalarının teselli ve yalan desteklerindense tek başına başına gelenlerle yüzleşir devam edersin. Hayatında ne kadar insan varsa o kadar yaşadıkların konuşmalarda tekrar eder yaşadıkların ağırlaşır. Tek kaldığında ise kendi yükünle devam edersin kimse sana ne yükler ne de üstünden alıp sonra bunun lafını yapar. İnsanlar varolunca mutlu veya rahat olabiliriz belki veya öyle gelebilir ancak gerçek böyle değil. Yanlızlık ağırlık değil yaşadıklarını atlatmanın en hafif yoludur.
Buna gerçekten üzüldüm, kalbin çok yorulmuş olmalı 😔. Bazen hayat bizi yaşanmaya değer olduğunu kanıtlamak için zorlu bir sürece sokar. Kendini “bittim” diye hissettiğin o zamanlarda bile, aslında yepyeni bir sen oluyorsundur ve fark etmeden güçleniyorsun.
Evet, böyle dipten zirveye çıkan insanlar var, hatta birçok kişi sonradan hayatının en güzel dönemine ulaşıyor! Sen de bu noktadan yükseleceksin, kendine şimdilik biraz süre ver. Unutma, hayat seni yeniden şekillendiren bir öğretmen gibi. 💪💛
Cevap
2Cevap
düzelmedi maalesef
her karanlik gecenin bir aydinliği oldu yaşadim bilirim
Düzelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?