- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılAsgari ücret + prim veriyor bir çoğu. Üniversite ara dönemlerinde Boyner ve Media Marktta çalışmıştım.
Çalışma temposu oldukça yoğun. Sürekli ayaktasınız zaten. Haftanın 2 günü 11 saat çalışırsınız. Diğer günler 8 saattir. Mesai ücreti ödemezler.00 Yorumla
+1 yılhttps://career.hm.com/content/hmcareer/tr_tr.html
Dostum bu linke göz atıp doldurmanı tafsiyelerim.
Buranın çalışma şartları piyasadakiler den daha uyumlu, eğlenceli.02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında h&m i bendr düşündüm evime yakında var. Nasıl şartları? Biraz bilgi verirmisin?
- +1 yıl
Öncelik ile personellerinin özgürlüklerini asla kısıtlamıyorlar.
Tarzlarına ve tercihlerine müdahale de bulunmuyorlar.
Müşterinin önüne atıp bir ürünü zorla sattırmıyorlar,
Personelleri prim diyerek den birbirlerine kırdırmıyorlar.
Rahat bir ortam.
Müşteri personele gelmedikçe , personel müşteriye gitmiyor.
Ayrıca farklılığa sahip olanları farksızlaştırmıyorlar.
Bu anlayışa sahip olmaları başvuru için yeterli.
#GibiGibi
ben de ilgileniyordum bir ara ama bu saydigin magazalarda maas iyi degildir, Zarada maas iyidir, part time 1200-1400 maas veriyor, bir de deri magazalarinda ucret yuksekdir, mesela Derimod, Desa falan
02 Yorumla
Soran+1 yılZara düşünmüyorum. Hımm onlarada bakabilirim evet. Mağazalar örnekti zaten sadece teşekkürler :)
Eğer satış danışmanlığı düşünüyorsan kesinlikle Zara ya da Mango'ya başvurmanı öneririm. Maaşları çok iyi ve diğer şartları da. Koton'u bilmiyorum ama diğerlerinde kazandığın çalıştığına değmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılZara satış danışmanı aramıyor bildiğin manken arıyor daha önce katıldım mülakatlarına çok çirkin bir şekilde yapılıyor orayı düşünmüyorum ama mango olabilir teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Mango iyidir,8 saat mesai, sadece indirim dönemlerinde fazla mesai yaparsın ama her durumda da çalıştığın ek saatlerin ücretini alırsın. Yılbaşında ikramiyesi var. Sürekli alım yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Yakınında bir mağazadan form doldursan daha iyi sonuç alırsın. Rica ederim.
Soran+1 yılEvet var form dolduracağım hemen :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılkotonda çalışıpta maaşını tam olarak alan var mı yazsan daha dogru olurdu girebiliyorsan daha düzgün yerlere zara waikiki vb yerlere gir koton maaşını tam vermez ve seni sözleşmenden fazla çalıştırır
01 Yorumla- 5 ay
Koton mağazasında satiş danışmanı olarak düşünüyorum alımlar ne zaman olur
+1 yılçalışma saatleri yuksek ayaktasın hep sadece tekrarlı ilker yapıyorsun fazla bir maaşı yok deneme derim
00 Yorumlabende ek iş olarak düşünüyorum böle yerleri.
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar