şu an öğretmenlık okuyorum ama memnun degilim polisliğe gecmeyi düşünüyorum
Cevabın nedir?
Bana göre öğretmenlik gerçekten sabır işi, örneğin ben birisine sus diyeceğim, yapma diyeceğim vs. sürekli beni uğraştıracak, gerçekten en sonunda tokat manyağı yaparım, bazen aklıma gelir bu hocalar nasıl dayanıyor derim :) Polislik desen şansa çok iyi geçebilir ama şu devirde polis, milletvekili hatta bakan bile olmak sakat geliyor :) Yapabiliyorsan öğretmenlik çok güzel meslek, pislikle uğraşmazsın. Birde farklı alternatiflerin varsa onları da gözden geçir.
02 Yorumla- +1 yıl
ogretmenlikte gerekli vasıflara sahıbım ama polislik daha cazip geldi nedense iş imkanı acısından
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılKutsal olmayı seç ve Öğretmen ol. Polis olma.. Lütfen olma. :)
33 Yorumla- +1 yıl
:) güzeldi
- +1 yıl
Çok teşekkürler EİG için. Umarım hayatında mesleğinden hiç pişman olmazsın.
- +1 yıl
insallah umarımm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolislik.. gecen gun sinava girdim. Okulun icinde bir bayan arkadas 20 li yaslarda uzerine swetshirt giymis ustune polis yelegi cok hostu ozendim cok ta yakismis. tabiki önemli olan burada senin sevmen. kiyafet falan defil ama bende dusnuyorum. Bayanlar raht genelde. herkes disarda olmuyo teskilattada isler var
12 Yorumla- +1 yıl
ay evet ya bende cok özenıyorummmm :(
Cevap sahibi+1 yılGuzel meslk bnce
+1 yılsenin kararın yine elbet ama memnun olmadığın bir mesleği yapmak ileride pişmanlıklara neden olur polisliği çok istiyorsan onu yapmalısın :)
01 Yorumla- +1 yıl
ögretmenlık hayalımdekı meslektı ama gelecegı yok en azından polıslık her turlu ataması var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
63Cevap
+1 yılNet öğretmenli. çalışma şartları açısından. okulda en fazla öğrenciyle veli ile uğraşırsın polis olursan sokaktaki bütün potansiyel it kopuk seni bekliyor :) enteresan mesai saatleri mesai ücreti alman zor. yeri gelecek sabahlayacaksın. ol öğretmen 5te 6da neyse bitsin dersin evine gel ctesi pazar tatil mis...
00 YorumlaÖnce bir düşün hangi meslek senin yapına daha uygun. İkiside uygunsa hangisini daha çok benimsediğine karar ver. Hani bazı mesleklere insanlar daha sempatiyle bakar o yüzden. En son olarak da hangisi yaşam amacına daha çok hizmet edebilir onu düşün ve kararını ver.
00 YorumlaIktidarin kopekligini yapicagina ogretmen ol.. Okulda calismak istemezsen bile en kotu ozel ders verirsin saati 100 liradan haftada 4 gun 3 kisiye ders versen yasadin zaten cok iyi kazanirsin. Hem rahat is tatilinde cok sen polisligi bosver
02 Yorumla- +1 yıl
o kadar kolay oluyo mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılGoogle da "atanamayan öğretmenler" yazarak araştırmaya başlayabilirsin. Birçok branşta atama % 2-5 arasında. Yani sen kalk üniversite sınavında % 8'lik dilime gir, öğretmenlik oku, okul bittiğinde, her biri üniversite mezunu insanlarla sınava gir %4'e 5'e girebilirsen atan. İşin bu hale geleceğini bilseydim, 200 tercih hakkım olsa öğretmenlik yazmazdım. Polisliği de bayanlara pek yakıştıramıyorum ama sen bilirsin tabii, ayrıca onda erkekler çok daha avantajlı
00 YorumlaÖğretmenim Polis olmak istemezdim. ama Öğretmenliği istemek çok önemli istemiyorsan kesinlikle girişme derim. Son sınıfta sınavına katıl Polis ol istiyorsan onu da. Çünkü arkadaşım Komiser ve ne zaman bırakayım diye düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik daha iyi bence. Saygınlık, iş temposu, yıpranma payı polislikten daha azdır. Ama bir düşünüre göre, sevdiğin işi yapıyorsan hayatın boyunca çalışmazsın.
00 YorumlaBende ogretmenlik okuyorum bence bir bayan icin en ideal meslek ogretmenlik.. Geleceginide dusunmelisin
01 Yorumla- +1 yıl
işte atama yokkı gelecegı dusunelım :(
ilk okul öğretmeni ol kesinlikle tatiliydi falan süper rahat meslek polislik seviyosan ol bana kalırsa izindi cartı curtu rapordu tatiliydi bayramıydı öğretmenlik kebap bide merkezde bir okulda oldun mu batı taraflarında tamamdır ;)
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik kesinlikle. Polislik de iyidir de çok çetrefilli bir meslek.
Bayanlar çok çabuk yıpranır.00 Yorumla
+1 yılsakın sakın sakın ne var polislikte her yıl anca 30 gün tatil yaparsın ama öğretmenlikte boş vaktin daha çok olur
02 Yorumla- +1 yıl
ama devlet memurları ıcın gecerli o :S atama yok sıkıntı
- +1 yıl
evet o konuda haklısın ama atandıktan sonrada paşalar gibisin hani emir altında olmaktansa öğretmenlik gene iyi bence
polisliğin maaşı öğretmenliğe göre daha fazla ama öğretmenlik daha rahat tam bayanlara göre bir meslek bol bol tatil yaparsınız polislikte nöbet falan da var tavsiye etmem yani
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama sadece devlette rahatsın ögretmenlıkte. gerisi boş yani ücretli ogretmenlık asgari ücret
+1 yılJgecebiliyosan gec hem daha heyecanlı hem daha iyi maas
00 Yorumlapolis de psikoljin çok bozulur atanamadın galiba polislik düşünüyorsun
00 YorumlaAtanmak istemiyorsan öğretmen ol, hayatını yakacaksan polis ol (;
00 Yorumla
+1 yılBence bir bayan icin en uygun meslek ögretmenlik... Yani baska meslek yapamaz demiyorum ama ögretmenlik kadar bayanlar icin ideal bir meslek yok
10 Yorumla
+1 yılÖğretmnlik canm tabiki de. Bir öğretmn ol o zmn göreceksin rahatı. Bende öğretmn olacm inş. güzel birşy :)
06 Yorumla- +1 yıl
canım ama atama :(
- +1 yıl
Bölm ne
- +1 yıl
arkadaşlar özellikle kızlar bu sahtekar @shadesofblue kız degil erkek amacı nedir bilmiyorum dikkat et @elagözlübayan !!!
- +1 yıl
pardon da hangı kıza mesaj atmısım veya bı yavsaklıkta bulunmusum acaba? siz sanırım kendınızle karıstırıyorsunuz benı msjınıza cevap vermedım dıye mı bunlar?
- +1 yıl
sen bana resim at inanmıyorum dedin iddaya girdik kazandım !!! sonrada bana cevap vermedin en son ben erkegim bilader diye yazdın hatırladınmı !! yalancıı sahtekar insan olmayı ögren !!!
bence polislik. Atanma derdin yok. Eğitimini bitir ve görev yerine atan.
00 YorumlaResimdeki. gibi. örtmenim olsun sınıfta kalırım. la:))) sen geçme. boşver :))
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılbence öğretmenlik daha iyi.. öğretmenlik okumaya devam et :)
00 Yorumla
+1 yılBence öğretmenlikte kalın polisi hali ortada mesleğinizi iyi yaptığınız zaman küfür ediliyor arkalarından
00 Yorumla
+1 yılAklin varsa polis olmaa cook tanidigim abi var oyle hepsi isyanlarda deli gibi ek gorev yaziyorlar zor yani
00 Yorumla
+1 yıltabikide öğretmenlik. polislik kadar ve polisler kadar mikrop pislik bir meslek yok. kutsa ollllllllll :))
02 Yorumla- +1 yıl
ögretmen olursam ac kalcam atama 0
- +1 yıl
aç kalsanda hep saygı görürsün. 2 öğretmenin çocuğuyum biliyorum. ayrıca özel okullar var niye devlet diye kasıyorsun. özel okullar genç öğretmenleri tercih ediyorlar genellikle...
Atama sorunu olduğu için polislik cazip halde su an
00 Yorumla
+1 yılbayan için öğretmenlik uygun bölüm üzerine o öğretmenliği istemiyorsan polislik olabilir
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenliği bırakıp polis olan arkadaşım var. şu an tekrardan öğretmen olmak için uğraşıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
cidden mi
- +1 yıl
Evet
+1 yılarkadaşlar özellikle kızlar bu sahtekar @shadesofblue kız degil erkek amacı nedir bilmiyorum dikkat edin bayanlar !!!
15 Yorumla- +1 yıl
senın amacın ne? erkek olsam seks muhabbetı yapardım burada sen git milletin adını lekele
- +1 yıl
yalan konuşma neden o zaman bana erkegim diyorsun !!! iddaya girdik ben kazandım sözünde durmadın beni niye kandırıyosun !!!
- +1 yıl
pardon da neyden bahsedıyorsun sen?
- +1 yıl
bana resim at demedinmi sahtekar bende atıcam ama şartlarım var demiştim anlaştık resmi gördün şaşırdın sonrada erkegim ben bilader diyip ortadan kayboldun ne ayaksın sen !
+1 yılbence polıs ol nedenmı atanma derdın yok, yok özelmı yoksa devlettemı calıssam derdın yok gıbı gıbı :))
00 Yorumla
+1 yılBayan için öğretmenlik erkek için polislik diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
ama maddı acıdan bakmakta lazım
- +1 yıl
Bayan Doğası Gereği çok sitresli ve uykusuz vs gibi durumlarda çalışamaz... Öğretmenlik bayanlar için çok ideal meslek diye düşünüyorum minimum 2000 tl maximum 3000 tl lise ve ilk okul için geçerlidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılöğretmenliği bitirip askeriyeye geç :) ciddiyim bak
00 YorumlaAma mesleğin emlak ve inşaat mı? Senden her eve lazım bir tane
00 YorumlaTabi ki ogretmenlik bu ülkede polis olmak zor o kadar heves etme derim.
00 YorumlaEğer atanabilirsen öğretmenlik bayan için çok iyi meslek :)
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılÖğretmenlikte atama yok bayan polis olman daha mantıklı dilerim her şey gönlünce olur iyi geceler.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle polis olmaa.. eski sevgilim polisti ve işinden dolayı ayrılmıstm
00 YorumlaBence tuvaletçilik iyi para var millet herşeyini tutar ama dötünü tutamaz 😆😆😆
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhot cops olur senden. olur yani geç polisliğe uuu süper
00 YorumlaHangi öğretmenlik olduğu önemli
01 Yorumla- +1 yıl
sosyal bilg.
birilerine bişeyler ögretmek kadar güzel bişey yok
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar özellikle kızlar bu sahtekar @shadesofblue kız degil erkek amacı nedir bilmiyorum dikkat et !!!
+1 yılPolis sakin. Nolur yapma
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar özellikle kızlar bu sahtekar @shadesofblue kız degil erkek amacı nedir bilmiyorum dikkat et !!!
Polis ol attigın fişeğe kafa atalim hatun :d
00 Yorumla
+1 yılpolis mi?
sakın olma.
bu ülkede polis...
olma.01 Yorumla- +1 yıl
bu ulkeye en cok polis gereklı degıl mı
Öğretmenlik daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılOgretmenlik. bence birakma. bransin nedir
02 Yorumla- +1 yıl
sosyal bılgıler ma ataması cok azz :(
- +1 yıl
Benim de oyle:(
önemli olan sevdiğin işi yapmandır !
00 Yorumla
+1 yılpolislik kızlara gitmiyi yav
02 Yorumla- +1 yıl
neden ki
- +1 yıl
ne bilim öğretmenlik kızlara daha özel ama atama riski var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayan için öğretmenlik ideal ;)
00 Yorumla
+1 yılöğretmenlik 3ay tatil var
00 Yorumla
+1 yılÖğretmen olursan saygı görürsün.
00 Yorumla
+1 yılCocuklarla ugrasmak daha kolay olsa gerek
00 YorumlaSen polis olamazsın realist ol..
00 YorumlaHangisinde mutlu olacaksan onu yap
00 Yorumlamayış ne kadar hangisinde iyiyse ora git
00 Yorumlaöğretmenlik
02 Yorumla- +1 yıl
atama yok :(
+1 yılSen polis ol ya sana teslim olabilirim :D
00 Yorumla
+1 yılTartışma siz öğretmen likkkk
00 Yorumla
+1 yılÖğretmen adayı olarak öğretmen tabiki :D
00 Yorumlaogretmenlik
00 Yorumla
+1 yılPolis
01 Yorumla- +1 yıl
bende öyle düşünmüştüm :)
+1 yılÖğretmenlik tabiki
02 Yorumla- +1 yıl
atama cok sıkıntı
- +1 yıl
Polislik zor cünkü bende öğretmenlik okuyorum şu an hemde okul oncesi çocuk gelişim bölümünü
Mühendislik.
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım