- 1 yıl
Kurum dışı işçi alımı öz personeli olmayan ancak sözleşmeli olarak aldıkları işçilere verilen terimdir. Bir çok kurum bu şekilde çalışmakta daha doğrusu her bakımdan işlerine gelmektedir...
01 Yorumla- Soran1 yıl
Neden kurum için avantajı nedir
En İyi Cevaplar
"Kurum dışı işçi alımı" daha az resmi bir işe alım süreci anlamına gelir. Kurum, belirli bir iş pozisyonu için resmi bir işe alma süreci düzenlemeden veya kendi iç kaynaklarını kullanmadan işgücünü dışarıdan sağlar. Bu, işe alım ajansları, danışmanlık firmaları veya doğrudan başvurular yoluyla gerçekleşebilir. Kurum dışı işçi alımı genellikle daha hızlı bir işe alma süreci sunabilir, ancak resmi işe alım prosedürleri uygulanmadığı için aday seçiminde dikkatli olunması önemlidir.
00 Yorumla
- 1 yıl
Kurumun içinde ama kuruma bağlı olmayan şirketler diye yorumladım. Mesela bazı iş yerlerinde atıyorum kalite kontrol için anlaştıkları farklı firmalar oluyor fakat o firma yine aynı kurumun binasında çalışıyor.
Fakat bunu mu kastettiler bilemiyorum😂00 Yorumla
- 1 yıl
Bir şirket üzerinden farklı şirket için çalışan alınması adı altında yapılan bir işlem olabilir, öğrenirsen banada yazar mısın?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
u
1 yılMerhaba, sözleşmeli personel olarak işe alınıyor onlar bildiğim kadarıyla. Asgari ücret olur diye düşünüyorum en düşük maaş olarak. Başarılar diliyorum.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sözleşmeli personel, dönemlik.
20 YorumlaKurum dışı işçi alımı, bir kurumun kendi bünyesinde değil, dışarıdan bir firma veya işveren aracılığıyla işçi çalıştırma sürecidir. Örneğin, bir şirket, ihtiyaç duyduğu işçileri doğrudan işe almak yerine bir işçi sağlama firması aracılığıyla işçi kiralar. Bu durumda, işçiler aslında işçi sağlama firmasının çalışanları olurlar, ancak gerçekte başka bir kurumda çalışırlar. Bu tür işçi alımları, işverenlere bazı avantajlar sağlayabilir, ancak işçilerin hakları ve çalışma koşulları açısından dikkatli olunması gereken bazı durumlar da ortaya çıkabilir.
00 Yorumla- 1 yıl
Örnek ibb ispar şirketi bu özel şirket burada çalışınca işçi oluyorsun. Devlet işçisi olmak var özel firmada işçi olmak var. Kısacası normal işyerinden fark yok normal bir yerde sigortalı gibi düşün.
10 Yorumla - 1 yıl
Yani yükselme falan olmadan, personel artırmak için dışarıdan alim
10 Yorumla - 1 yıl
Kadrolu değil yani, ya belli bir süre için; ya da belli bir amaç için benim anladığım
10 Yorumla Murat Kurum gelmeden alabildiğin işçiyi alıp para yedirmek demek 😉
12 Yorumla- 1 yıl
İmamoğlu gelince bütün sözleşmeliler kovuldu İstanbul'da
- 1 yıl
@linkerboy1991 siyasi görüşüm yok ama, İmamoğlu gelmeden önce 2500 civarı personel aldı akp İmamoğlu zora girsin diye.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 335 cevap paylaştı. içeriden hali hazırda çalışan değil ama dış firmalardan başvuru şeklinde..
10 YorumlaDonemlimi yoksa 4/b 4c li mi?
14 Yorumla- Soran1 yıl
Devamlı yazıyor dönemli değil
İş kurun açıklamasımı bu
12 Yorumla- Soran1 yıl
Aynen
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Murat kurum hariç birisi belediyeye işçi alırsa kurum dışı oluyor
00 Yorumla - 1 yıl
İlk defa duyuyorum
10 Yorumla - 1 yıl
Kurumun dışından işte
10 Yorumla - 1 yıl
Kadrolu değil dönemsel işçi.
10 Yorumla - 1 yıl
Bilmiyorum takip ediyim öğreneyim
10 Yorumla - 1 yıl
Kürüm. ile hicbir alakasi ve kurumdakierle akrabalık derecesi bulunmayanlar
00 Yorumla - 1 yıl
4/b 4/c li mi ?
19 Yorumla- Soran1 yıl
Böyle bi bilgi yok ilanda
- 1 yıl
İş kur mu yoksa belediye mi
- Soran1 yıl
İşkurdaki bi ilan ama ilanda çalışma yeri olarak belediye ait birimler yazıyo
- 1 yıl
3 aylık sözleşmeli personel olarak alırlar sonra kadroya alırlar beğenieselee
- 1 yıl
Sözleşmeli olursan asgari ücret bile alamıyon anca kadroya geçince
- Soran1 yıl
Asgari ücretin altında vermez bu yasal değil
- 1 yıl
Ben 3 ay öyle çalışmıştım 3 yıl önce üniversite okuyordum o zaman belki ondandır. Biz öyleydik arkadaşlarla
- Soran1 yıl
Sigortanız yapılmamış mıydı o zaman?
- 1 yıl
Yapılmıştı
Taşeron gibi bir şey
00 Yorumla- 1 yıl
Belediye gibi yerler dışardan eleman alır
10 Yorumla - 1 yıl
Taşeron gibi mi
10 Yorumla - 1 yıl
Bilmem
00 Yorumla - 1 yıl
Askeri ücret maaşı olmayan düz meslektir...
00 Yorumla - 1 yıl
Ne demek?
00 Yorumla - 1 yıl
Mevsimlik işçi gibi bir şey
00 Yorumla - 1 yıl
Kpss slim yapmiyor normal düz işçi alıyorlar demek
00 Yorumla - 1 yıl
Tasoren mi acaba
00 Yorumla - 1 yıl
Hangi kurum ilanı o
00 Yorumla
Detaylı bilgi