- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKurum dışı işçi alımı öz personeli olmayan ancak sözleşmeli olarak aldıkları işçilere verilen terimdir. Bir çok kurum bu şekilde çalışmakta daha doğrusu her bakımdan işlerine gelmektedir...
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden kurum için avantajı nedir
En İyi Cevaplar
"Kurum dışı işçi alımı" daha az resmi bir işe alım süreci anlamına gelir. Kurum, belirli bir iş pozisyonu için resmi bir işe alma süreci düzenlemeden veya kendi iç kaynaklarını kullanmadan işgücünü dışarıdan sağlar. Bu, işe alım ajansları, danışmanlık firmaları veya doğrudan başvurular yoluyla gerçekleşebilir. Kurum dışı işçi alımı genellikle daha hızlı bir işe alma süreci sunabilir, ancak resmi işe alım prosedürleri uygulanmadığı için aday seçiminde dikkatli olunması önemlidir.
00 Yorumla
+1 yılKurumun içinde ama kuruma bağlı olmayan şirketler diye yorumladım. Mesela bazı iş yerlerinde atıyorum kalite kontrol için anlaştıkları farklı firmalar oluyor fakat o firma yine aynı kurumun binasında çalışıyor.
Fakat bunu mu kastettiler bilemiyorum😂00 Yorumla
+1 yılBir şirket üzerinden farklı şirket için çalışan alınması adı altında yapılan bir işlem olabilir, öğrenirsen banada yazar mısın?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, sözleşmeli personel olarak işe alınıyor onlar bildiğim kadarıyla. Asgari ücret olur diye düşünüyorum en düşük maaş olarak. Başarılar diliyorum.
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sözleşmeli personel, dönemlik.
20 YorumlaKurum dışı işçi alımı, bir kurumun kendi bünyesinde değil, dışarıdan bir firma veya işveren aracılığıyla işçi çalıştırma sürecidir. Örneğin, bir şirket, ihtiyaç duyduğu işçileri doğrudan işe almak yerine bir işçi sağlama firması aracılığıyla işçi kiralar. Bu durumda, işçiler aslında işçi sağlama firmasının çalışanları olurlar, ancak gerçekte başka bir kurumda çalışırlar. Bu tür işçi alımları, işverenlere bazı avantajlar sağlayabilir, ancak işçilerin hakları ve çalışma koşulları açısından dikkatli olunması gereken bazı durumlar da ortaya çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılÖrnek ibb ispar şirketi bu özel şirket burada çalışınca işçi oluyorsun. Devlet işçisi olmak var özel firmada işçi olmak var. Kısacası normal işyerinden fark yok normal bir yerde sigortalı gibi düşün.
10 Yorumla
+1 yılYani yükselme falan olmadan, personel artırmak için dışarıdan alim
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılKadrolu değil yani, ya belli bir süre için; ya da belli bir amaç için benim anladığım
10 Yorumla Murat Kurum gelmeden alabildiğin işçiyi alıp para yedirmek demek 😉
12 Yorumla- +1 yıl
İmamoğlu gelince bütün sözleşmeliler kovuldu İstanbul'da
- +1 yıl
@linkerboy1991 siyasi görüşüm yok ama, İmamoğlu gelmeden önce 2500 civarı personel aldı akp İmamoğlu zora girsin diye.
+1 yılKürüm. ile hicbir alakasi ve kurumdakierle akrabalık derecesi bulunmayanlar
00 Yorumlaiçeriden hali hazırda çalışan değil ama dış firmalardan başvuru şeklinde..
10 YorumlaDonemlimi yoksa 4/b 4c li mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılDevamlı yazıyor dönemli değil
İş kurun açıklamasımı bu
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılMurat kurum hariç birisi belediyeye işçi alırsa kurum dışı oluyor
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum
10 Yorumla
+1 yılKurumun dışından işte
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılKadrolu değil dönemsel işçi.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum takip ediyim öğreneyim
10 Yorumla
+1 yıl4/b 4/c li mi ?
19 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bi bilgi yok ilanda
- +1 yıl
İş kur mu yoksa belediye mi
Soran+1 yılİşkurdaki bi ilan ama ilanda çalışma yeri olarak belediye ait birimler yazıyo
- +1 yıl
3 aylık sözleşmeli personel olarak alırlar sonra kadroya alırlar beğenieselee
- +1 yıl
Sözleşmeli olursan asgari ücret bile alamıyon anca kadroya geçince
Soran+1 yılAsgari ücretin altında vermez bu yasal değil
- +1 yıl
Ben 3 ay öyle çalışmıştım 3 yıl önce üniversite okuyordum o zaman belki ondandır. Biz öyleydik arkadaşlarla
Soran+1 yılSigortanız yapılmamış mıydı o zaman?
- +1 yıl
Yapılmıştı
Taşeron gibi bir şey
00 Yorumla
+1 yılBelediye gibi yerler dışardan eleman alır
10 Yorumla
+1 yılTaşeron gibi mi
10 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumla
+1 yılAskeri ücret maaşı olmayan düz meslektir...
00 Yorumla
+1 yılNe demek?
00 Yorumla
+1 yılMevsimlik işçi gibi bir şey
00 Yorumla
+1 yılKpss slim yapmiyor normal düz işçi alıyorlar demek
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTasoren mi acaba
00 Yorumla
+1 yılHangi kurum ilanı o
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne