Çalıştığım firmada aynı pozisyonda olan biri çalışanlardan bir şeyin yapılmasını istediğinde o çalışan onu hemen yapmak istiyor itiraz etmiyor ama ben bir şey yapılmasını istediğimde yapmak istemiyorlar gibi hissediyorum. Bu zamana kadar gördüğüm bazı insanlarda bu liderlik yapma özelliği çok kolaylıkla üzerine otururken kendimde onu göremiyorum. Bu özelliğimi nasıl geliştirebilirim? Veya bu kişilerde farklı olan şey ne?
benzer örnekleri sizde verebilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Otoriter bir yapın yok anlaşılan. Bir söz var
"“Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.” der... Sen ne kadar özel yaşantında iyi kalpli olursan ol, işyerinde keskin çizgilerin olmalı.
burcun ne
Yengeç
liderliği iyi yaptıgın adamların burçlarına hiç baktın mı
yapan*
İkizleri gördüm Koç gördüm bu iki burcun insanları iyi yönetici liderlik sahibi gibi duruyor
evet biri ateş elementi, diğeri hava elementi. ikisi de eril burçlar. su ve toprak elementleri dişil oluyor. sen ondan kaybediyosundur. ateş elementlerinden aslan ve yaylar da liderlik vasfına sahip olur. hatta mafyababalarının çoğu yay burcundandır.
ben balık burcuyum balıklarda da var yönetici vasfı. tayyip mesela bir balık. su elementi olmasına ragmen çıkıyor anlamadım sebebini.
Valla bende aynı örneği verecektim Erdoğan mesela Balık burcu ama çok deli liderlik yapıyor meydanlarda.
Akrep içinde doğuştan liderlik vasıflıdır yazıyor mesela. Yani ben yengeçim ama özelliklerini fazla taşımıyorum içimde tutuyorum aslında bazı duygusal şeyleride ama demekki dışardan anlaşılıyor bu yinede
Evet aynen öyle tayyipe ben de şaşırıyorum. benim tahminim değişken burçlarla ilgisi olabilirr. ikizler, yay, başak ve balık değişken burçlardır. koç zaten doğuştan savaşçı bir burç ve ateş elementi zaten onu saymıyorum bile. bana bir kız en çok seri katilin değişken burçlardan çıktıgını söylemişti. belki bununla ilgisi olabilir balıkların yöneticilik vasıfları. ve Evet akrepler çok fena olabiliyor su olmasına rağmen. dediğim dedik tipler genellikle..
yengeçler duygusal alınganlar. dediğin gibi onu anladıkları için ciddiye almıyor olabilirler seni.
bak ben balık burcu olarak dışardan sakinim ama çıldırdıgımda eşiğim aşıldığında tanınmayacak hale gelen biriyim aynı zamanda. yani ani agresif tepkilerimi görenler şaşırıyor ve çekinmeye başlıyorlar. ama benim yükselenim akrep. bir de mars burcu koç benim. hiç haritanın diğer bölgelerine baktın mı bilmiyorum ama mars burcu erkeklerde çok önemliymiş. bende mars koç ve en iyi koçta çalışıyormuş mars. ve cesaret atiklik pes etmeme olayı katıyormuş karaktere. doğum haritana mutlaka bak derim.
Bende baktım Mars burcum Boğa, Ay burcum Koç, Yükselenim Oğlak, Güneş burcum yengeç Venüs Aslan Jüpiter akrep. Mesela Ay burcu duygusal alanımızı temsil ediyor ve benimki Koç. Yengece anneci derler ama ben hiç anneci olmamışımdır. 11 yaşımdan beri dışarıda evimden uzakta yaşadım. Biraz kekemeliğim var o benim yöneticilik özelliğimi kısıtladığını düşünüyorum. Yani bir şeyi çat diye söyleyip yapılmasını beklemek varken ben kekelememek için dolaylı anlatıyorum veya duraksıyorum bu beni biraz geri plana atıyor sanki iş hayatımda.
evet kekelemelik varsa ondan ciddiye almıyor olabilirler belki de seni. bir araştırma okumuştum kekemelik sorunu yaşayanların beyinlerinde bir bölgede b1 vitamini eksikliği oldugundan bahsediyordu ama unuttum nerde okudugumu belki işine yarar bu bilgi senin.
ay burcunun koç olması güzel bir şey ama tek başına yeterli olmayabilir. ay burcu içgüdüsel tepkilerde ve duygularında etkili oluyor. belki de anneci olmamanın nedeni koç ay burcundan kaynaklıdır. benimkisi ikizler ve öğrenme konusunda herşeye meraklı biriyim cidden yansıtıyor ay burcum.
Bu arada mars boğa olması iyi mi bilemedim. boğalar biraz hantal oluyor. internetten mars boğa'yı bir oku istersen bir de mars boğanın kaçıncı evde oldugu da önemli ona da bak. benimkisi 5. ev yani aslan görünüyor. yani sende mars boğada ama kaçıncı evde? eğer 12 falansa balığa denk gelir veya 4. evdeyse o da yengeçe denk gelir ve o da berbatlaştırır durumu.. benim mars hem koç hem de 5. ev aslanda. ikisi de ateş elementi. o yüzden iyice dayanıklılık veriyor bana. bir de satürn hangi burçta ona bak. zorluklara karşı mücadele şeklini belirleyen şey satürndür. bende akrep görünüyor ve o da 1. evde koçta.
haritadaki evlere mutlaka bak 12 veya 4 olanlar iyi olmaz pek. balık ve yengeçe denk gelir ve o da kötüleştirir.
bu arada yükselenden sonra 2. ev geliyor. senin yükselen oğlak ise 2. evin kovadır. 2. ev para evidir. para kazanma şeklini belirler. 2. ev kova diye aratırsan ne tür yeteneklerinle parayı rahat kazanırsın hangi meslekler sana göre para kazanma konusunda daha iyidir hepsini görürsün.
Ben de çok araştırmacı biriyimdir bir çok farklı konuda bilgi edinmeyi fikir sahibi olmayı severim. Bu ev konusunu ben çok anlayamıyorum bilgilerimi versem yorumlayabilir misin benim için
ok doğum tarihini, doğum yeri ve saatini bi yaz bakıyım. ben de çok anlamam yeni sardım bu işlere ama bazı noktalarda yüzeysel de olsa az çok bilgim var
01.07.1994
SAKARYA
20:00
Bekliyorum yorumlarını
bu arada aşagıdaki siteye bilgilerini kendin girerek de bak istersen. çogu şeyi yüzeysel de olsa yorumluyor. tüm metinleri tek tek oku haritadanki bulunan evlerle ilgili şeyleri direkt anlatıyor sana.
https://www.astroasist.com/
senin satürn balık burcunda görünüyor. bu durum seni engelliyor olabilir haberin olsun. bir de satürn 2. evde senin yani boğada. bu sana olumsuzluk verebilir.
Satürn Balık Burcunda
Doğum haritasının bu konumu, Satürn’ün ve Balık burcunun doğasındaki büyük fark ve zıtlık göz önüne alındığında biraz karmaşıktır.
Aşırı duygusal gibi görünen şeylerden rahatsızlık duyar. Aslında içten içe arzuladığı bu çok insani niteliklere tam olarak izin vermeyerek, kendisini sınırlandırmış olur.
Gerçekte, mazlumlar için çok şey yapar, ama onlardan biriymiş gibi görünmek istemez. Duygusal destek gösterilerinden ziyade somut yardım ve tavsiyelerde bulunmaktan hoşlanır.
Başkalarına, nezaket, iltifat ve desteğe ihtiyacı olmadığını ustaca gösterir ve sonunda kendisini yalnızlığa sürükler.
Satürn’ün etkisiyle, duygusal alanda sınırlanma yaşadığı ve derinlerdeki duygusal arzularını ortaya koyamadığı için ikilemler yaşar ve suçluluk psikolojisine girer.
Satürn burcu Balık’ın kendisi ve başkaları için sınırlar belirlemesi ve gerektiği kadar disiplinli ve düzenli olması zor olabilir.
Sezgisel, sempatik, duyarlı, hayal gücü kuvvetli ve özverili birisidir. Şimdiki sıkıntılarının geçmişteki eylemlerden kaynaklandığı hissine sahip olabilir. Perde arkasında, kamuoyundan uzakta çalışarak, belki araştırma yaparak ya da hayır kurumlarında çalışarak başarılı olabilir.
satürn 2. ev boğada ise şöyle yazıyor bak;
SATÜRN 2. EVDE
Maddi güvence için para ve mala değer verme. Cimrilik derecesine varan tutumluluk. Çok gerekli harcamaları bile yaparken hesaplı davranma. Kendi emeği ile kazanmada daha şanslı, miras veya başkaları yolu ile gelen paralar ile ilgili şanslı değildir...
Satürn ikinci evde olduğunda para ve zenginlik genellikle muazzam yükler olarak görülür. Harita sahibi servet elde etmek için çok büyük miktarda zaman harcayacak olsa da, buna içerlemeleri de aynı derecede muhtemeldir.
Satürn ikinci evdeyken, para kazanmanın ezici yükünden kaçmak için vazgeçme olasılığı vardır. Haritadaki diğer olumlu yerleşimler yardımcı olurken, ikinci ev Satürn, her zamanki kısıtlayıcı, kapana kısılmış hissini getirmek yerine, servet edinme ve sürdürme yeteneğinde dengeleyici ve güçlendirici bir faktör olarak hareket edebilir.
Bununla birlikte, Satürn’ün doğum haritasının ikinci evinde olağan rotasını izlemesi ve harita sahibine maddi dünyada hayatta kalmanın aşırı derecede önemli ve çok zor olduğunu hissettirmesi yaygındır. Ancak zamanla, buradaki Satürn genellikle meyvesini verir ve servet kazanmak için harcanan sıkı çalışma ve uzun vadeli çabalar finansal olarak güvenli bir yaşamla sonuçlanır.
seni engelleyen şey satürnün balık olması olabilir dostum. şurada satürnün hangi burçlarda neler yaşadıgı yazıyor mutlaka okumalısın sende satürn balık görünüyor. ve ilginç şeyler yazıyor
www.naztroloji.com/.../sat%C3%BCrn-bur%C3%A7larda-naztroloji
bak senin haritanda çok fazla retro bulunuyor bu iyi bişey değil. Haritada R yazan yerler hep retrodur.
Astrolojide Retro ne anlama gelir?
Astroloji de ise gerilemeye giren gezegenin (Retronun) anlamı ise; "duraksama, yerinde sayma" olarak geçiyor. Retro dönemi ise duraksama ve yavaşlamadan kaynaklanan olayların bütününü kapsar. Bu dönemde keşmekeş ve pek çok alanda kargaşa meydana gelebilir.
çok fazla terim var anlamakta zorlanıyorum tüm yazdıklarını okudum attğın linke tıkladım okudum inan kafamda oturtamıyorum hiç.
valla ben de yüzeysel biliyorum. bu iş çok derin gerçkten. bunun açıları var hesaplamaları var. en ufak şey büyüyü bozuyor hiç beklenmedik sonuçlara yol açıyor. en güzeli sağlam bir astrologdan danışmanlık alıp nerelerde hata yapıyorsan ona göre seni yönlendirmesini sağlamak bence.
mesela attığın linkten doğum haritama bakıyorum senin dediğin R harfleri nerede ben göremiyorum yorumlayamıyorum. Youtubeden harita yorumlama videoları izlemeliyim
ister youtubeda veya googleda tek tek araştır bilmediklerini ve kafanda oturmasını sağla. eğer benim para sorunum yok bunlarla vakit kaybedemem dersen, işinde başarılı bir astrolog bulup ondan danışmanlık al bence. bu tarz şeylerde özellikle geçinemeyen anlaşamayan çiftlerde başarılı sonuçlar alındıgını duydum, adam astrologdan danışmanlık alıp eşine nasıl davranması gerektiği konusunda bilgi alarak ona göre rota çiziyor ve başarılı da oluyor. astroloji derin bir bataklık girdin mi çıkamazsın. bilmediğimiz çok şey var. işe hakim olan deneyimli astrologdan dinlemek lazım bence
kesinlikle yani ben bunlara 2, 3 yıl önce biraz kafa yormuştum o zamanda ev kısmını anlamamıştım üstünede gitmedim. sadece gezegen burçlarıma baktım anlamlarına baktım ha iyiymiş dedim ay koç yükselen oğlak mars ve venüs aslan boğa hepsi karakteristik olarak sağlam burçlar diye yorumladım. Ve evet duygusal olarak kendimi sınırlandırıyorum çok fazla iç dünyamı göstermiyorum sosyal yaşantımda. Yöneticilik yapma isteği içimde var ama bunu tam yapamıyorum gibi. ya da kendime haksızlık yapmayayım bir şirkette uzun süre çalıştıktan sonra altlarıma kendimi kabul ettirmiştim. Geçen hafta yeni bir işe girdim ve bazı yöneticilik sorunları yaşıyorum zamanla geçer biraz zaman tanımalıyım hala tecrübesiz sayılırım bu konuda.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!