ağızdan ağızda dolaştığı için de muhakkak eksik ya da yanlış iletildiği olabiliyor
Dün bir mesaj attım ona bize dönmeye tenezzül etmemiş. Şu an wp de milletle yazışıyor
kendisini ne sanıyor anlamadım.
Yönetici denilen kişi böyle mi olmalı?
İnsanlara ne kadar yüz verirsen o kadar kendinilerini bir bok zannediyorlar da o yüzdenEmin ol karşındaki de herkese sert yapmayı muhatap olmamayı kendisi severek yapmıyor demek ki zamanında ağzı yanmış o yüzden şimdi herkes rütbesini bilecek yapıyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Açık ve net G. t tür adam falan değildir... Yönetici dediğin insan ilişkileri yüksek biridir böyle egoist gbencil güç sever tiplerin bu konumda olmasından tiksinirim elimde olsa bir yerlerinde şampanya patlatırım fakat şampanya alacak kadar param yok... Ama sen alırsan yaparım acımam
Liderlik olayını beceremiyordur. Ego tatmin ediyordur , normal şeyler. Türk insanı malesef aşırı egoist
Işde insanlarla ne kadar az yüz göz olursan o kadar iyi adam en iyisini yapıyo
Yönetici lider değil idarecidir
Haha deme öyle çağrı merkezi çalışsnımısın
Hayır
Güçlü
Bırakın takım liderini, iletişim kuramayan iletişimci akademisyenler var dünyamızda.
Toplumda pek çoğumuz iletişimin maalesef ne demek olduğunu dahi bilmiyoruz. İletişimin sağladığı gücün farkına varmayan, iletişimsizliğin verdiği zararı göremeyen karar vericiler maalesef bunu bir kriter olarak bile ele almıyor. Çoğu zaman neye bakılıyor; mevcut iş kolunda teknik olarak işi biliyor mu, baskı ile de olsa insan yönetiyor mu, yukarıya söz getirmesin aşağının da sesi çıkmasın tarzındaki geleneksel yönetim anlayışı işyerinde aidiyet duygusunu da öldürüyor. En büyük sermaye olan çalışanların mutluluğunu yok ediyor. Hepimizin bunun farkına varması ve şiddetsiz iletişimi hayatımızın bir parçası haline getirmemiz gerekiyor.
Size küçük bir tavsiye, uygun bir ortamda tek başına kırmadan, birey odaklı olmadan sorun odaklı olarak meseleyi konuşun ve çözüm arayışına girin. Yani derdinizi anlatın...
Bazen en doğru şey dosdoğru net olarak yaşanılan durumu ifade edip açığa çıkarmaktır. Açığa çıkmadan çözüm olmaz.