3.sınıfım okuduğum bölümü sevmiyorum. Mezun olsam mı yoksa ilgime göre iş mi bulsam?

İşletme bölümünü bırakmak istiyorum 2021de girdim ama 2019da iktisat kazanıp bırakmıştım. 2021dede puanım buna yettiği için bunu seçme durumunda Kaldım ama ailem bunu sevdiğim için geldiğimi düşünüyor. Ben uzun yıllardır sosyal medya ile ilgileniyor ve orada tasarım yapıyorum dergilerde editör oldum , sosyal medya sorumlusu oldum ve bunları yaparken çok mutluyum huzurluyum ama şu an hiç masaya oturup çalışmak istemiyorum evet devlet evet garanti ama istek yok. Kalk sabaha kadar dergi hesabı için post hazırla desen okeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum, aileme nasıl derim. Son yılım kaldı şu an 3. sınıfım tasarım ve video alanında kendimi daha da geliştirip dersleri salsam sene sonuna kadar da gelir kazanmaya başlasam ve bunu sonra aileme söylesem mi. Yoksa bu bölümden sevmesemde mezun olunca —ki okulum da uzadı bu arada— iyi maaşlı bir işe girmek mi? Ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum bu durumdan?

3.sınıfım okuduğum bölümü sevmiyorum. Mezun olsam mı yoksa ilgime göre iş mi bulsam?