3. kez sınava girdim kazanamadım
sevmediğin bölümü oku
3. kez mezuna kal
Açıktan sevdiğin bölümü oku
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3. kez sınava girdim kazanamadım
çok iş olanağı yüksekse sevdiği bölüm için mezuna kal, kazanabilcek azmin varsa tekrar aynı strese dayanabilcek azme kararlığa sahipsen mükemmel bir şekilde bu sefer kazanacam diyorsan dene yine. Sevdiği bölümü bile okusa çoğu insan zaten sevmediği işleri yapıyor, sevmediğin Ama iş olanağı yüksekse oku.
Kesinlikle sevebileceğin bir bölüm veya ona yakın diğer bölümleri okumalısın. Sevmediğin bir bölümü okumak daha doğrusu okumaya çalışmak seni mutsuz eder. 2018 de çoğu arkadaşım mezuna kalmaktan korktuğu için istemediği bölümlere gitti, çoğu bıraktı bu sefer hem aileye masraf hem sana manevi hasar. Eğer okumak istediğin bölümü bana söylersen, benzer bölümler hakkında fikir verebilirim.
grafik tasarımı başka bir şey düşünmüyorum kazanamadım Ailem aşçılık aşçılık yaz diyor çünkü lisede okuduğum için ek puan geliyor bi yere yerleşebiliyorum ama aşçılık okumak kesinlikle istemiyorum staj yaptım ve soğudum
Cevap
6Cevap
sevdiğin bölüm
Ne olursa olsun sevdiğin bölümden vazgeçme eğer yaparım diyorsan bir sene daha mezuna kal
sen bijüteri aç bence
neden
okuyup napcan bissürü okumuş işsiz var zaten en iyisi kendi işini kur
Valla ben 5. girisimde hukuk kazandım xd
oha
:)))
Zaman su gibi akıp gidiyor açıktan oku gitsin
Açıktan okurum
Hedefin ne ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?