Sahibinden de iş ilanına başvuru yaptım whatsapptan da fotoğaf yaş il meslek vs sordu 2-3 saat sonra arama geldi sonrasında sözleşme gönderildi sözleşmede 1000+%20 kdv yazıyordu menajer masrafı çekimden bir gün önce verilmesi yazıyordu sizin başınıza geldi mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hic bir duzgun ajans para istemez. Cok uzun yillar once ben de İzmir de biyere basvurmustum. Donus yaptilar. Fakat o an gormemistim aramayi. Donus yapmama gerek kalmadan araliksiz gunlerce israrla aradilar resmen taciz ettiler. O an iskillendim niye bu kadar israrla ariyolar vs diye. Ve vazgectim bu yollardan 😃 bahsettigin yerin de adini duymustum ayrica. Bence gel sen de vazgec bu sevdadan 😅 parani da geri alabilecegini pek sanmiyorum acikcasi, alsan bile uzun zaman alir gibi geliyor.
Benim bir kuzen ödedi böyle bir ajansa para sonra bir kaç dizide görev aldı. Yani %100 dolandırıcı diyemem ama ihtimali yüksek dikkat et.
Durum şu 10 günlük çekim çekim başı 5000₺ önden 1000 ₺ %20 kdv veriyosun bir gün önce yazıyor sonrasın da 1200 attım adam hepsini göndermen gerekiyor yoksa 1000€ sözleşme ihlali var dedi gönderdim bekliyorum
Haa bilader sen bayağı dolandırılmışsın. İmza atmadığın sözleşme sana 1000€ nasıl ödetecek tam olarak?
Yasal ve Anayasal Haklarımızı Gizli Tutacağımızı İhtaren Bildiririz
Konu savcılığa bildirilmiştir.
Bu tür provokasyonlara geçmeyiniz
whatsapp'tan iş ilanına geri dönülmez
Ben whatsapptan yazdım
Olabilir
Abi 12000 tl verdim sözleşme şartı vs vs
Olabilir
12000₺ boşa gitti
güvenme fazla
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen sende...
Şimdiden teşekkürler 😎👍