Açık öğretim lisesi mezunuyum alanım yok, KPSS'ye girebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar ben 2023 tarihinde açık öğretim lisesi (AÖL) den mezun oldum eğitimimi orta okuldan sonra liseye geçtiğimde direkt olarak açık liseden devam ettim ve mezun oldum. Açık öğretim lisesi resmi sitesine giriş yaptığımda öğrenci alanı yazan bilgi kısmında ALAN YOK yazısı mevcut ve ben alan seçimi veya herhangi bi bölüm seçmedim sadece sınavlara girip kredi puanı toplayıp mezun oldum yani kısacası. Kpss sınavına hazırlanıyorum herhangi bir memurluk görevine atanmak istiyorum fakat alanimin olmaması kafamı karıştırıyor çünkü net bir şekilde bilgi yok internette bu konu hakkında. Geçenlerde bir arkadaşım paramedik üniversite mezunuydu ve kpss den büro personeli olarak ataması gerçekleşti en altta öğrenci alanı yazan yerde ilk yardım ve yardım yazmaktaydi çünkü okuduğu bolum ile ilgili olan bir alandı. Bu konuda bilgi sahibi olan cevap verirse sevinirim gercekten. Soruyu basitleştirecek olursam eğer açık ogretim lisesinden kpss sınavına gireceğim ve alanım yok girebilir miyim girersem de hangi meslekleri yapabilirim?

Açık öğretim lisesi mezunuyum alanım yok, KPSS'ye girebilir miyim?