Ben bekarım ailemle yasiyorum, fazla harcamam da yok benim maaş aynı kalıyor ama herkes borclarimin maaşı yatmış kafasında..
Ne borcu bu arkadaşlar
Ben bekarım ailemle yasiyorum, fazla harcamam da yok benim maaş aynı kalıyor ama herkes borclarimin maaşı yatmış kafasında..
Ne borcu bu arkadaşlar
Görgüsüzlerin harcamaları olur olmadık saçma sapan şeylere para harcamalarından oluyor iyi de oluyor bu milletin gözü aç gözü bu millet gözünü doyurmadıkça bunlar böyle devam edecek bir de bunları babalarınınmış gibi kredii kartlarından harcıyorlar ya beter olsunlar
Herkes ailesi ile yaşamıyor kirada olanlar var. Herkes bekar değil ve hatta çocuklu olan var. Herkes harcama yapmadan durmuyor dışarı çıkan, sosyalleşen, hobileri olan, çeşitli harcamaları olan var.
Kimisi kredi çekiyor ev araba çeyiz düğün benimde 10 bin TL borcum var mesela ama askeri ücretin zamnlanmasini bekledim diğer aya ödeyeceğim benimki KYK borcuydu onu ödedikten sonra telefon alacağım 30 bine onu taksitlendirecegim al sana bir borç daha çok basit
Cevap
6Cevap
Dengesiz geçinme bu , daha fazlası olsun diyeh diyeh kârtlar alışveriş cilginligi gezme yosma sonra bedavaya çalışma snsj
sende yesen sanada yetmez bi ayakkabi 3 4 bin bi mont pantolon bunlaara para mi yeter aamaa almazsan paran durur tabii
Demekkı bısey almıyorsun
herkes aynı sartlarda degil
Girmiyom
:D sanane :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?