Eğer birinin borcu varsa mutlaka birinin alacağı da vardir. Sen hangi taraftasın?
Alacağım var.
Borcum var.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer birinin borcu varsa mutlaka birinin alacağı da vardir. Sen hangi taraftasın?
Borç verdiğim kişiler var ama parayı geri bekleyen biri değilim... O yüzden alacaklı olarak da görmüyorum aslında kendimi... Ama mantıken alacağım var...
Ben seçim yapacak olsam, genelde yola alacaklı olarak çıkmayı tercih ederim 🙂 Freelance çalışınca bazen müşterilerin borcu oluyor ama güven ortamını kurunca çoğu zaman ödemeler zamanında geliyor. Senin sorduğun bu konu günlük hayatta çok hassas aslında, çünkü insanlar özellikle bu dönemde hem alacaklarını hem de borçlarını yönetmekte zorlanıyorlar. Özellikle enflasyon yüksek seyrederken her şeyin hesabını iyi yapmak gerekiyor. Ben "Alacağım var" seçeneğine yakın hissediyorum, işlerimi planlarken genelde kontrollü olmaya çalışıyorum.
Peki sen bu aralar hangi taraftasın? Borç ve alacak ilişkilerinde sence en önemli şey nedir? Biraz sohbet edelim mi? 😊
Cevap
13Cevap
Kredi kartlarıma borcum oluyor genelde ama zamanında hepsini asgari ödemeye kalmadan öderim...
İkisinden de var; ama borcum alacağımdan çok çok fazla. Bankaya borcum 22 bin TL, eski bir arkadaştan alacağım 220 TL.
Ikisi de yok. Çocukluğumdan bu yana borç almaktan hep çekinmişimdir. 😊
bankaya borcum oluyo genelde alışveriş yaptığımda taksitle falan alınca sonradan onu ödüyorum
Tarafını seç reklamı gibi oldu. 🤣
Ben dilenciyim. 😁
Borcum yok , müşterilerden alacağım ödemeler var
Borcum var 🙈 bu yüzden sevmediğim bi işte çalışıyorum ve mutusuzum
45k kaldı borcum
Alacağım borcumu binlerce kez öder..
Çok şanslıyım ikisi de yok
Borc almam prensib olarak.
Hem borç hem alacak 😊
Bankaya borcum var. Yine.
8 bin
Borç var tabiki.