Alışveriş & Hediyeler Çeyiz için borç mu alırsınız kredi mi çekersiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çeyiz dizerken zorlanırsanız borç mu alırsınız kredi mi çekersiniz? Çeyiz için borç mu alırsınız kredi mi çekersiniz? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben ikisini de yapmam.. çeyiz gerekli değil. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Borç almam, birikimim varsa birikimle yaparım, gerçekten hiç param yoksa kredi almayı denerim 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Ne borç alırım nede kredi çekerim. Kredi kartından taksitle alırım. şu an ki kredilerin faizlerine kimsenin gücü yetmez. 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kredi çekmem ailem yardım ederm 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Eder mi Yorumla Jeynepp +1 yıl Evet tabiki yardım ederler. Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisine de girmem insan altından kalamayacağı işe girmemeli düğün bile olsa 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çeyiz saçma bir şey, kredi çekeceğine paran olunca az az al. 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl param varsa alırım yoksa harca borca girmem - 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. kredi çekerim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki :) Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kimseden borç alma huyum yok 0 1 Yorumla GodOfWarAres +1 yıl Eğer o standartlarda bir şey istiyorsa zaten ne bileyim nsndjs Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Ikiside olur kredi ağırlıklı olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben ikisini de yapmam.. çeyiz gerekli değil.
Borç almam, birikimim varsa birikimle yaparım, gerçekten hiç param yoksa kredi almayı denerim
Ne borç alırım nede kredi çekerim. Kredi kartından taksitle alırım. şu an ki kredilerin faizlerine kimsenin gücü yetmez.
Kredi çekmem ailem yardım ederm
Eder mi
Evet tabiki yardım ederler.
İkisine de girmem insan altından kalamayacağı işe girmemeli düğün bile olsa
Çeyiz saçma bir şey, kredi çekeceğine paran olunca az az al.
param varsa alırım yoksa harca borca girmem -
kredi çekerim
Peki :)
Kimseden borç alma huyum yok
Eğer o standartlarda bir şey istiyorsa zaten ne bileyim nsndjs
Ikiside olur kredi ağırlıklı olur