Ilahiyat okumak düsüncelerimin arasinda. Basim simdilik acik.. Bence başı kapali olunsa daha uyar ama acik okuyan tepki aliyo mu?
Cevabın nedir?
tabiiki çok köü bir olay değil konu edecek kadar. ama ilahiyat okudugun için kapanmak daha şık olucak sanırım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlahiyat okuyorum acık arkadaşım var tepki almıyor ve dışlanmıyor
74 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim yorumun icin. Ilahiyat bölümü nasil peki severek mi okuyosun? Zor geliyor mu? Birde hangi uni?:)
Cevap sahibi+1 yılYani biraz zor. Ankara üniv 4yıllık bu sene son özel okulda din kült öğrt işe başlayacam
Soran+1 yılHayirli olsun smdiden:)
Cevap sahibi+1 yılSaol canım senin de hakkında hayırlısı olsu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgit güzel bir okul oku derim, bırak bu işleri, bu yobaz insanlar ömrünü bitirir
17 Yorumla- +1 yıl
neyin kafasını yaşıyon daha nerde okuyacağını bilmeden götünden bişey sallıyon yobaz sensin gibi
Soran+1 yılYobaz damgasi kullanmaktan vazgecin bence. Ilim ilimdir. Insanlarin ne yaptigi sizi düsünmey3 'yobazlastirmasin' lütfen
- +1 yıl
Yobaz diye adlandırdığınız insanlar da sizleri de dualarına katıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılben önceden çok dindar beş vakit namazını kılan biri idim artık değilim çünkü bu yobaz bencil din tacirleri, cemaatciler ve akp liler dinden soğuttular beni. Bunların ki gerçek müslümanlıksa ben müslüman değilim
Soran+1 yılKisi kendisinden sorumludur. Cemaate ona buna bakip mi sogudun dininden? Cok üzüldüm acikcasi.. Kuranin ilk emri oku dan baslasaydin keske.. islam kusursuz müslümanlar kusurludur unutma.. insanlar sonucta 4/4lük degldir ve hata yapmaya meyillidir bu yüzden noksansiz olan Allaha sigin güzel kardesim tekrar
- +1 yıl
Herkesin ömrü birgün bitecek karşısındakine önyargılı konuşanında bsşörtülününden başı açık olanında hepsinin üstünü örtecekler başörtüsü ile değil ama, toprakla. Hesaba çekileceği güne kadar orada bekleyecek. Mesela şöyle düşünelim. 100 yıl önce bu tartışmanın aynısını yaşayanlar mutlaka olmuştur ve her iki tarafta şu an kabirde. Yobaz derken 50 sefer düşünelim kul hakkının hesabı zor.
+1 yılKuran-ı Kerim derslerinde mecbur tesettürlü olmalısın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
öyle bir şart yok ama başörtüsü ilahiyat okuyana özel bir şey degil,
20 Yorumla
+1 yılbeden eğitimi okuyan birinin aşırı şişman olması gibi bir şey
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kendi düşüncesine bırakılmalı açıklık kapalılık ayıplanmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlahiyatı boşuna okumuş olursun.. ilmin senden davacı olacak.. başını kapatmayacaksan din ilmi sana ne gerek? Abdestsiz namaz kılmak gibi bişey bu
30 Yorumlahep ilahiyat okuyup motorsiklet dimmu borgir t-shortu ile gıtmek istedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok anasının amidur... tabi kapalı olacak ya bir git şöyle saçma sapan sorukar sorma... dini bilmezsin mushafı bilmezsin gelmişsin *** kürek sorular soruyosun mal kalk * git şurdan... nerenin manyağısın ilgi çekmek için bu kadar da uğraşılmaz ki
114 Yorumla
Soran+1 yılGerizekali misin nesin sen soru sorduk adam gibi fikrini belirtsene aydan inmis ayi
Soran+1 yılInsanoglu baska ya nesliniz tükenmedigi icin inan cok seviniyorum syn baris
Cevap sahibi+1 yılulan develer allah için örtünün diyor kitapta aç da bir oku insanlık mış... siz ne anlarsınız.. hem ilahiyat okuyacaksın hemde başın açık olacak sen başını örtmeden abdestini düzgün almadan o mushafı eline nasıl alıpta öğreneceksin malll
Soran+1 yılDogru konusmayi ögrensene sen. Senin gibiler yüzünden insanlar dinden soguyor uzak kaliyor Hesabi agir olur demedi deme.
Cevap sahibi+1 yıl* l*n hesabını sana vercek değilimö bu dünyada siz ve siz gibiler tanrı olsanızda önünüzde eğilmem... Önce siz islamın ve imanın şartlarını öğrenin de öyle konuşun... okumadan etmeden konuşuyosunuz. bu sitede her şeyi paylaşıyosunuz sruyosunuz eyvallah ama dini bilemeden buna alet etmeyin bari asıl siz nasıl verceksiniz onun hesabını
Soran+1 yılLanlu lunlu git asker arkdsnla konus i*ne. Daha adam akilli saldirmadan konusamayan fetva vermesin. Adam ol.
Cevap sahibi+1 yılben fetva vermiyorum allahın sözüdür daha da bu yorumdan sonra hiç bir şey yazmam allah affetsin artık sizi
"Ey Esma! Şüphesiz kadın erginlik çagına ulaşınca, onun şu ve şu yerlerinden başkasının görünmesi uygun değildir." Hz. Peygamber bunu söylerken yüzüne ve avuçlarına işaret etmişti." (Ebu Davûd, Libâs, 31). "Allah Teâlâ ergin kadının namazını başörtüsüz kabul etmez" (İbn Mâce, Tahâre, 132; Tirmizî, Salât, 160; Ahmed b. Hanbel, IV, 151, 218, 259).
Soran+1 yılBizde zaten mayoyla namaz kilioduk demi. Namazin kurallarini bilioruz cok sükür sen fetva verme igrenc bir kisiligin var negatif enerji saciyosun. l*n lun konusmalar. burada adam gibi tatli sözle basts cevap versen olmaz miydi yani. Islam güzel ahlaktir sen neresindesin bunun.
Cevap sahibi+1 yılsöylemeyim söylemeyim diyom bak hala alnımdan kaşıyon güzel ahlak ise mushafı açık başla okuyamazsın... güzel ahlak ise inandığın dini böyle sitelerde reklam edemezsin güzel ahlak ise namaın kuralını biliyosun başın acık namaz kılınmayacağını ve mushaf okunmayacağını bilirsin sen ya inandığın dini gösteriş olsun diye orda burada reklam ediyosun ya da ilgi çekmeye çalışıyosun... ben ahlakkı da senden öğrencek değilim... güzel ahlak zaten tamamlandı ve bu ahlakı tamamlayan 632 yılında vefat etti sen git başka yerde provakatörlük yap mileltin zihnini bulandır
Soran+1 yıll*n gereksiz ilgi cekmek istesem kimlgmi gizleyip soru sormam. Buraya sordum cnku gencler takiliyo aralarindan ögrenciler cikarda cevaplar mi bunu diye. Yorumlara bakarsan bitanede cikti zaten. Allah seni islah eylesin güzel ahlakla nasiplendirsin seni. Cok malsin yemin ederim neyse dahada yazmicam zaaman israfi bu senin gbi psikolojik manyaklara zaman israfi günahtir
Cevap sahibi+1 yılوأكبر قريتك.
+1 yılHayır hic bir sıkıntı olmuyor okuyabilirsin
10 YorumlaBahriye Üçok' u araştırın, okuyun.
00 YorumlaKediciklerin arasına alalım seni :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbla merak ettim okudun mu naptın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapan kanka daha hayırlı olur senin için
20 Yorumlatersi abzürt olur
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi