- Hemşireyim fakat bir hafta içinde istifamı vermeye gideceğim zaten bir aydır da gitmiyorum.
- Kendi finansal özgürlüğümü mü yakaladın diyebilirim yani 24 yaşındayım evim arabam falan var kira gelirim falan yani çalışmama gerek yok.
- Zaten hemşirelikte de özel olduğu için pek sevmiyorum çünkü parayı az tutuyorlar.
- Şimdi finansal özgürlüğümü yakaladığım için kendimi bir tane dükkan açmak istiyorum oraya da birini koyacağım başında beklesin öyle para döner durur fazla kar etmesine de gerek yok yani zarar etmesin yeter param yok değil param var kira gelirim de var.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzelim bence bunu yapmak için acele etme. Hemşirelik çok güzel bir meslek. Hem sana yakışır. Sonra pişman olma
Bir itfaiyeci ile hemşire çok iyi olmaz mı? Bence süper ikili
Bırakma bence keşke şartlarım el verişli olsaydı da okuyup çalışsaydım kendi gelirin olması çok güzel bisey bidaha düşün
Kendi gelirim var ki zaten hani şu anda çalışmadan 20.000 TL üstü para zaten geliyor. Tamam hastanede çalışınca da bana ver diyecekleri şu an yeni asgari ücretle 25 falan verirler ama cidden hastane çok yorucu oluyor böyle olacağına dedim ki dışarıda kendimi yeni bir yer açayım hani aylık oradan 20 bin TL gelse hatta 25 gelsin 150.000 TL olur diye düşünüyorum kaldı ki olur Çünkü bunun siparişi var zaten bir kahve 50 TL çevrem var pastadır kekleri var.
Ben zaten bir günde arkadaşlarımı çağırsam sana net söylüyorum 50 tane kahve satarım öyle diyeyim sadece telefonla aramayla zaten 50 TL'den 50 kahve ne yapar ₺2.500 TL para hani böyle bir durum varken daha bunun pastası keki falan benim arkadaşım olmayanların da gelmesiyle bu fiyat çıkar gider yani Ben her türlü karlı çıkarım gibi hani bir tane dükkan satın almak istiyorum parası mühim değil
Bence bir kaç yıl daha çalış bir şeyler otursun
Bendeki muhabbet şu ki ben istifa edip çıktığımda zaten benim 20.000 TL'nin üstünde gelirim var yani kira gelir o boşluğu ve bir tane dükkan alabilecek bir param da var özellikle şimdi Şubat gibi falan sana şöyle diyeyim biraz birikmişim var biraz daha gelecek Yani bir dükkan satın alabilecek param olacak anlatabiliyor muyum nakit olarak.
Çay kahve kek pasta falan bir olur dükkanda zaten direkt satın alırım yani böyle kiralık mevzusunu girmem benim arkadaş çevremde biraz geniş yani bir de arkadaş arkadaşını çağırıyor mesela günde Ben sadece telefonla aradığım kişilerden 50 tane kahve satarım onlara hani 50 TL'den satsam en düşük zaten 2.500 TL para yapıyor.
Hani gelen tek gelmiyor 4-5 kişi geliyorlar biliyor musun ya da sevgilileri ile geliyorlar yani bu yüzden 50 kişi ben telefonla toplarım ama yoğun olur tabii sabah 10 gibi açarım akşam 23.00 gibi kapatırım bence işler yoluna girer hani bunun eşin içine daha keki pastası her şeyi girince fiyat daha da şişer gibime geliyor. .
İlk başlarda yanıma bir yardımcı olurum biraz dekoltek giyiniriz falan zaten erkekler dekolte giyindikten sonra arkadaşım olmayan erkekler de geliyor Çünkü ben şu muhabbetleri çok duyuyorum çevremden ya şuradaki kız çok güzel Yok kıçına bak falan g********** bak diye adamlar gidiyordu her gün o kafeye 200-300 TL bağlıyorlar En kötü ihtimalle bak dönüp dönüp o kafaya gidiyorlar dönüp dönüp o kafaya gidiyorlar böyle erkek çoktur bence biraz dekolte giyinmekten o***** olunmaz.
Mantıklı bakış açısı ama iyi ölç biç
Bende senin gibi istifa ettim
30una dogru yapmani oneririm
Şu anda direkt dükkan alabilecek param var bunlardan haricinde 20.000 TL ve biraz fazlası gelirim de var yani kiradır falan yani o sebeplerden nakit yönünden sorun yaşamam olgun bir insanım yani çok da küçük göstermiyorum her zaman da öyle olmuşumdur ya biraz dekolteli giyin hep o şekilde satış yapmayı düşünüyorum zaten müşterim de çok olur erkekler böyle dekolteli kızlara çok beğeniyor zaten arkadaş çevrem de var Yani sana şöyle söyleyeyim sadece sabahtan akşama sürekli telefonla arkadaşlarımı arayarak 50 tane falan kişi toplarım ben bir kahveyi 50 TL'den koysan bir kek 50 TL'den koysan en düşük 100 TL hadi sadece kahve satabildiğini düşünsen ya 50 kişi de 2.500 TL para yapıyor zaten daha hafta sonları falan dahil etmiyorum Bir de kurye falan olursa o daha da güzel olur
Sadece konumu ve yapacagin işi iyi seç
Durduğunu kabahat
aynen