Ya kanka cash para işte, bi aylık alsan şu an 17k alacaksın, neyden kötü, babanı da 1-2 ay idare ettirir o maaş, susturursun yani sonra başka bir işe yönelirsin. Fakat hani bi vasfın yoksa gideceğin yerler belli ya fabrika ya sanayi ya da garson falan
Kanka öyle öyle ama alışınca geçiyor. Yaşın da 25 artık bir yere girmen lazım dayı Otel işi sarar bak, turistlerden falan iyi bahşiş koparırsın ağzın laf yapıyorsa, var öyle arkadaşlarım
walla kanka bende cennette avokado yemek istiyorum ama almıyorlar işte, her istediğimizde olmuyor çabalamak lazım. Ama dediğim gibi herhangi bir vasfın yoksa işin zor, çok zor
Eyw bra. Yani tabii daha kolay iş bulabiliyorsan ona sarıl, sigorta falan da varsa, yol yemek bazında da zarara girmiyorsan o iş geçerli sayılabilir bir iştir kanka
Vasfın yoksa mecbursun keenks. Git arada işlere gir, ara elaman olarak, erkeksin dayı gidip alıştırman lazım kendini, sende çalışmazsan kim çalışacak. Hayır sanki çok iyi bir yeteneğin varda yapmıyorsun kanka Yoksa herkes nasıl para kazanıyorsa sende öyle kazanacaksın. Ben üni mezunuyum, yazılım üzerine programcılık mezunuyum. Arada haftalık işte fabrikalara işe girdim. Sabahları o sağda solda köşede bekleyen insanların aslında nasıl bir hayatının olduğunu bizzat yaşayarak gördüm. Sabah 6 da kalk, hazırlan servise yetiş falan, git 8-9 saat ebeni zksinler sonra eve gel halin kalırsa 1-2 saat takıl sonra yine aynı döngü :D
Ben şahsen bu kadar basit bir insan değilim. Bu tür işlere yalnızca cebime para girsin ve tecrübem artsın diye arada giriyorum. Planlarım çok farklı, keyfime göre takılıyorum, gencim ve yapabiliyorum o zaman neden yapmayayım?
Takıl gir çık kafana göre usta, sonra hayatı öğreneceksin ufaktan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne iş şu an kanka yaptığın.
Az sabret derim, bende 1 hafta taklıp çıkmıştım da işte bazen keşke 1 ay yapıp sonra s.. ktiri çekseymişim diyorum
Neden?
Ya kanka cash para işte, bi aylık alsan şu an 17k alacaksın, neyden kötü, babanı da 1-2 ay idare ettirir o maaş, susturursun yani
sonra başka bir işe yönelirsin.
Fakat hani bi vasfın yoksa gideceğin yerler belli ya fabrika ya sanayi ya da garson falan
üstüne sigorta falan da oluyor ya ondan
Otelde çalışmayı düşünüyorum ben turizmde.
Çok zor ya fabrika bittim 2 oldu gireli
Kanka öyle öyle ama alışınca geçiyor. Yaşın da 25 artık bir yere girmen lazım dayı
Otel işi sarar bak, turistlerden falan iyi bahşiş koparırsın ağzın laf yapıyorsa, var öyle arkadaşlarım
Yaşım 26 bitti knk. Ama fabrikada istemiyorum
walla kanka bende cennette avokado yemek istiyorum ama almıyorlar işte, her istediğimizde olmuyor çabalamak lazım. Ama dediğim gibi herhangi bir vasfın yoksa işin zor, çok zor
Haklısın, profil resmin süpermis bu arada. Ya daha kolay işlerde var bence. Güvenlik , otel, market gibi
Eyw bra. Yani tabii daha kolay iş bulabiliyorsan ona sarıl, sigorta falan da varsa, yol yemek bazında da zarara girmiyorsan o iş geçerli sayılabilir bir iştir kanka
Çalışmaktan nefret ediyorum. Benim DNA da yok
Kanka işini severek yapan eleman çok az zaten, akışına bırak sadece yap sorgulama
Ohooo öyle olursa boku yedim. Psikolojim mahvolur. Biraz rahat olmalı iş dedigin
Vasfın yoksa mecbursun keenks. Git arada işlere gir, ara elaman olarak, erkeksin dayı gidip alıştırman lazım kendini, sende çalışmazsan kim çalışacak.
Hayır sanki çok iyi bir yeteneğin varda yapmıyorsun kanka
Yoksa herkes nasıl para kazanıyorsa sende öyle kazanacaksın. Ben üni mezunuyum, yazılım üzerine programcılık mezunuyum. Arada haftalık işte fabrikalara işe girdim. Sabahları o sağda solda köşede bekleyen insanların aslında nasıl bir hayatının olduğunu bizzat yaşayarak gördüm. Sabah 6 da kalk, hazırlan servise yetiş falan, git 8-9 saat ebeni zksinler sonra eve gel halin kalırsa 1-2 saat takıl sonra yine aynı döngü :D
Ben şahsen bu kadar basit bir insan değilim. Bu tür işlere yalnızca cebime para girsin ve tecrübem artsın diye arada giriyorum. Planlarım çok farklı, keyfime göre takılıyorum, gencim ve yapabiliyorum o zaman neden yapmayayım?
Takıl gir çık kafana göre usta, sonra hayatı öğreneceksin ufaktan
Çalışmak iğrenç birsey
Ben çalışıyorum gayet iyi bi iş
Benim canım cikiyo belim agriyo yaa un fabrikasında calisiyorum
Orada zor olur tabi
Zor yaa bırakmak istiyorum yeni bı iş bulucam. Bırakırsam babam evden atar aq ne bok yicem
ne is yapıyorsun ben bir ara düşünmüştüm
Uretimdeyim un fabrikasinda belim agriyo baya
Zorsa bırak bro
Babam evden atar ozaman napicam. Daha kolay iş bulmam gerek ah be brooo napicam ben
Nerede yaşıyorsun
Manisa'da yasiyorum
Vestelde mi çalışıyorsun
Hayır Darmstadt ta
Var noldu
Zor mu sence ben zorlanıyor baya