Part time veya tam zaman olucak büyük ihtimalle ilk işim olucak sürekli. Ne yapabilirim öneriniz nedir soğuk çekingen biriyim. İşe adapte olursam her türlü devam ederim zaten bilgisi olanlar yardımcı olursa önerilerini görmek isterim. Bilenler cevap versin teşekkür ederim..
18 günlük çalıştım öncelerinde temizlik market vs ama tanıdıktı bide öğrenciydim. Sürekli ilk işim olur cv yazmam ama bu işleri büyük ihtimalle ama çalışmayı severim
İlk ne iş yaparım ve yükselme nasıl oluyor. Aslında okumayı düşünüyorm tercihte yapıcam ama gitmeyeceğim kayıt yaptırıcam ama işe ihtiyacım var. Ki Eylül ekime kadar bırakmam seneye işte. Hem tecrübe deneyim olur hemde maddi yönden destek bu şekilde düşünüyorum. Okumazsamda devam ederim.
A101 cok geç salıyor yakın oda ama bilmiyorum BİM daha iyi geliyor banada. Ama kasa olaylarından korkuyorum. Benim lisans üzeri kuzenlerim çalıştı 2 erkek ve ikisi de ilk girdiğinde kasa ödemekten gına geldiler ama çok yükseldiler. Sonra isteyerek bıraktılar. Mecburum çalışmaya alışıcam kasa bilmiyorum mesela videolardan Bakıcam biraz. Bide BİM fazla burada baya var aynı yol üzerinde 2 den fazla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
BİM tam zamanlı alım yapar
Kaçta bırakırlar max
21 de kapansa kasa falan 22 olur
Evime yakın bir yerde basvurucam yoksa o saate ulaşım yok. Zor mudur ki. İlk başlayınca ne yaparlar
oryantasyon olur, fiziki yapın iyimi iş yapma konusunda
165 kilo 60. Lise mezunuyum 1 yıl çalışmayı planlıyorum.
hangi ildesiniz
Mersin
hastanede iş düşünürmüsün
Bilmiyorum hiç düşünmedim
düşünürsen hasta karşılama vs
Bilgim yok hangi hastanede olduğuna bağlı
mersin şehir
Cok cok uzak. Nereden başvurulabilir peki
Ben bimde mağaza sorumlu yardımcısıydım
Cv cok önemli mi. Evime yakın bir yer var oraya basvur ayı planlıyorum
Başvurmayı
Cv önemli bence başvur paran ve sigortan tam yatar ama çoğu kişiye güvenme
Şu kasa olayı bana iyi gelmedi sadece bide soğuk biriyim elimden bir şey cıkar da gideceğim yerdeki insanlar biraz olgun belki iyidirler. Bilmiyorum.
Ama verilen iş öğretilirse ortama uygun her türlü yaparım kendime güvenim tam sinsi insanlar olmasa yeter
Yaş kaç ki ilk işin mi?
18 günlük çalıştım öncelerinde temizlik market vs ama tanıdıktı bide öğrenciydim. Sürekli ilk işim olur cv yazmam ama bu işleri büyük ihtimalle ama çalışmayı severim
Bence dene gör ben çok şey öğrendim ama sabret sabırlı ol
İlk ne iş yaparım ve yükselme nasıl oluyor. Aslında okumayı düşünüyorm tercihte yapıcam ama gitmeyeceğim kayıt yaptırıcam ama işe ihtiyacım var. Ki Eylül ekime kadar bırakmam seneye işte. Hem tecrübe deneyim olur hemde maddi yönden destek bu şekilde düşünüyorum. Okumazsamda devam ederim.
Yükselmek için çok çalışman lazım olduğun şehirede bağlı
Mersin
Orada BİM çok var mı bilmiyorum ama girsen başvur emin ol şok ve a101 den daha kurumsal
A101 cok geç salıyor yakın oda ama bilmiyorum BİM daha iyi geliyor banada. Ama kasa olaylarından korkuyorum. Benim lisans üzeri kuzenlerim çalıştı 2 erkek ve ikisi de ilk girdiğinde kasa ödemekten gına geldiler ama çok yükseldiler. Sonra isteyerek bıraktılar. Mecburum çalışmaya alışıcam kasa bilmiyorum mesela videolardan Bakıcam biraz. Bide BİM fazla burada baya var aynı yol üzerinde 2 den fazla.