Bim’de çalıştım 1.5 ay kadar ve mağaza müdürü uyuz kadın yüzünden istifa etmek zorunda kaldım. Şimdi şöyle bir şey var her ay şirket bize bimpara uygulaması üzerinden yemek parası yatırıyor. Ben bu ay 24 gün çalışıp çıktım ve maaşımı ay sonunda yatırdılar ama bimparayı yani yemek paramı yatırmadılar. Bu konu için bölge sorumlusunu aramam gerekiyor ama onunla muhatap olmak istemiyorum. Annem de boş ver diyor. Ama düpedüz hakkımı yemiş oluyorlar. Şirkette çalışan düzeni bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
sizce ne yapayım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ara hakkini savun birakma eski bimci olarak
Sen de mi eski bimcisin? Yani bilmiyorum ki acaba artık çalışanları değilim diye mi yüklemediler diyeceğim ama ne alakası var o kadar gün çalıştım sonuçta.
Muhattaplikla alakasi yok eski arkadaslarindan birine sor yatmissa ara direkt birakma bu p.. kurularina parani
Ya öyle de bunlar benden memnundu ben işi bırakınca ortada kaldılar 1 haftadır eleman arıyorlar şimdi. Benim de bölge müdürünü aramam lazım şimdi ama istemiyorum onunla muhatap olmak. Bana ters ters konuşacak. “Zaten işi bıraktın eleman arıyoruz bir de şirket senin paranla mı uğraşacak” der
Diyemez oyle bi hakki yok ya cildirtma insani az girisken ol bu senun hakkin sirket vermis
Günde 100 çalışanın yemek parası yense şirketin elde edeceği karı düşün
Bütün arkadaşlarımınki yatmış bir tek benimkini yatırmadılar
Ara hakkını al. Hak yiyen b. k yesin.
Çok haklısın ama insan değiller ki öküz gibi bağırıyorlar. Hakkımı yediler resmen
Hangi ilde bu BİM
Ankara . Noldu ki
Yakın olsak mağaza müdüru olacak o... Yanına giderdik bizde bağırır çağırır rahatlardik
Düşünmen yeter keşke herkes senin gibi olsa. Kış günü işsiz kaldım. O zaten kaaşarın önde gideni de bölge müdürü de şerrefsiz.
Ben it gibi çalıştım herkesten çok uğraştım bana diyor ki telefonda “ben senin ihtiyacın olduğunu bildiğim için ısrar ediyorum”
Bu ne demek ya? Resmen sana acıdığım için ısrar ediyorum diyor. Ulan çakal hiç mi emeğim yok sizde? Bedava para veriyor sanki.
Asıl bunlara acımak lazım yemek paramı bile çaldıklarına göre. Elemanın parasına göz koymuşlar.
Şimdi bir de ben bana bu lafları diyen adamı mı arayacağım
Ahlaksız birisiymis. Kendini incittigine değmez. boş ver iş mi yok sana. Sen dirayetli birisin yaparsın. Kaç yaşındasın?
19 yaşındayım şimdi sınava hazırlanıyorum. Buraya zaten girmezdim de kitaplar falan çok pahalı. Eğitimim için biraz param biriksin aileme yük olmayayım istedim ama rahat vermediler işte
Onlarda şeref yok ondan dolayı. Daha yolun basina gelmemissin bile merak etme her şey senin o güzel gönlünce olur...
Gerçekten o kadar kırılmıştım ki. Bir de emek vermesem neyse der geçerim. 12 saat çalıştığım günler mola bile vermiyordum bazen. Kasanın yanına su koymama bile kızıyordu içme diyordu ya. O kadar emeğim geçti onlara hem paramın üstüne oturdular hem de sana acıyoruz demeye getirdiler.
Merak etme bende bir zamanlar senin gibiydim. Sorasinda bana ağalık yapanlari elimin altına verdi Allah. Şimdi inim inim inletiyorum hepsini. Zamanı gelecek sabırlı ol
Allah umarım bir gün bana da yardım eder. Ben kötü bir insan değilim ama karşıma çıkanlar hep kötü.
Peki sence bu yemek parası olayı için bölge müdürünü mü arayayım şirkete mail mi atayım yoksa boş mu vereyim
Şirkete Mail at bölge müdürünü de ara
başkaşubeye geçseydin
Ya benim olayım karışık. Ben kendi mağazamda çok mutluydum zaten bir buçuk olmuş işe gireli daha yeniydim ve 15 gün sonra kadroya girecektim. Derken bizim bölge sorumlusu benim mağazamı değiştirdi beni manyak bir kadının yanına verdi. Kadın her şeye bağırıyor kendi içeride oturuyor ben hem temizlik hem kasa hem de mal atmaya yetişmeye çalışıyorum çok yoruldum. Bölge müdürü de yalandan değiştiririz belki falan diyordu da resmen dalga geçiyor benimle. Ben de öyle mi deyip istifa ettim şimdi hala eleman arıyorlar bir haftadır. Normalde arayıp hakkımı sorarım da bölge müdürüyle muhatap olmak istemiyorum
bildirsin mobing uyguluyor diye görüntüler var mağazadaispat ede bilirsin
Görüntüler olsa bile benim de depoda işim vardı der geçer. Depoda kamera olmadığı için de bir şey ispat edemem. Zaten bölge müdürü insan olsaydı üç gün önce mutluyken bir anda istifa etmemin nedeninin kendileri olduğunu anlardı.
arkadaşların şahitlik etmezmi
Etmez. Mesela bu yemek parası için onlara mesaj attım size yattı mı diye. Hiçbiri cevap bile vermedi.
Zaten hakkım yense ne olur yenmese ne olur adamlar çoktan çıkışımı verdi
şansızsın o kadın zikmeklazım
Kış günü işsiz kaldım. O zaten kaaşarın önde gideni de bölge müdürü de şerrefsiz.
Ben it gibi çalıştım herkesten çok uğraştım bana diyor ki telefonda “ben senin ihtiyacın olduğunu bildiğim için ısrar ediyorum”
Bu ne demek ya? Resmen sana acıdığım için ısrar ediyorum diyor. Ulan çakal hiç mi emeğim yok sizde? Bedava para veriyor sanki.
Asıl bunlara acımak lazım yemek paramı bile çaldıklarına göre. Elemanın parasına göz koymuşlar.
Şimdi bir de ben bana bu lafları diyen adamı mı arayacağım
farklı firmalara bak