Fabrikada çalışan var mı ortam nasıl çalışılirmi sizce bir kadın orada yapabilirmi ya da ortamına gore değişir mi
İyi bir iş bulana kadar çalışmak istiyorum evde durmak istemiyorum asgari ucret zam gelicegi icin
Fabrikada çalışan var mı ortam nasıl çalışılirmi sizce bir kadın orada yapabilirmi ya da ortamına gore değişir mi
İyi bir iş bulana kadar çalışmak istiyorum evde durmak istemiyorum asgari ucret zam gelicegi icin
Plastik ve tekstil işine girme. Onun dışındakiler iyi. Yiyecek olursa daha rahat ve temiz olur. Kesinlikle boş durmaktansa çalış derim. Zaten taşeron firma ile iş yaparsan oralarda ful kadınlar çalılıyor. kadınların içinde rahatça çalışırsın bir sıkıntı olmaz.
Taşören ne demek
Plâstik ve tekstil ne var peki
Taşeron firma günübirlik eleman götürüo getiren firmadır. İhtiyaca göre alır yani. Fabrikalara anlaşmalar yapar. O fabrika da mesela 1 aylık bir ürün için 20 kişi ister taşeron firma o 20 kişiyi ayarlar ve servisliğini yapar. Ayda 2 defa da ücret ödemesini yine bu firma yapar. Yani fabrikalarla direkt anlaşmaktansa böyle yerler daha iyi. Hem iş aramamış olursun
Tekstil çok yorucudur. Deli gibi yorulur yorulduğunun yarısı paraya çalışırsın. Plastik ise çok fena kokar. Plastik olduğu ve etraf da çok fazla pislendiği için temizliği de çok sık olmaz. Bu yüzden hem pis hem de kokulu yerlerdir. Dediğim gibi, en iyisi yiyecek sektörü
Ayrıca taşeron firma sizin gğnübirlik sigortanızı da yapar. Her fabrika sigorta yapmak istemiyor çünkü
Google'dan taşeron firma iş ilanları diye baksam çıkar mı
Mesela meyve suyu fabrikası var o nasıldır bir bilginiz var mı bilmediğim için soruyorum Siz de soru yağmuruna tuttum ama
baktım bulamadim ki
@odoaa bursa
@odoaa evet isterimm
Görüş
5Görüş
hiç çalışmadım ama çalısan kadında erkekte tanıdıgım oldu
kimi uyum saglıyor kimi sagglayamıyor
Fabrika ortamı berbat bende 3 ay çalışmıştım. Kadın için fabrika ortamı kötü yani
Fabrika ortamında her türlü şey döner
Ne döner
Herkes birbirine yürür , evli veya bekar fark etmeksizin. Daha da çok şeyler dönüyor da bunu bil şimdilik yeter
Kurumsal firmada çalışıyorum bu gözler neler gördü 😅
Ayy neler dönüyo anlat nolur 1 yıldır evdeyim yaaa djsjs
Ama işsizlik daha zor
Anlatırım da uzun hikaye çok git çalış kendin gör.
Millet öpüşüyor mu napiyo dndndnsvs
Ondan fazlasını gördüm
Belki olmustur sen görmemişsindir.
Kardeşim açık konuş ona göre gideceğim gizliden sormanın bir nedeni var sonuçta Yani insanın adı falan mı çıkar girme mi demek istiyorsun
İnsan kendisini bildikten sonra adı da çıkmaz sorun da yaşamaz çalıştığı yerde bu kerhane icin bile geçerlidir.
Valla genelde kadınların ağırlıklı olduğu yerlerde çalıştım belki de o yüzdendir. Ama bende şunu söyleyebilirim ki ful kadın olarak çalışıyorsanız akşama başınızın ağrıma ihtimali yok. 40 yaşındaki kadınlar susmak bilmiyor. Milletin çorabının desenine kadar dedikodu yapıyor. Hepsi büyüğüm olsa da ağızlarına bi tane çarpmamak için zor tutuyordum kendimi
Bence en iyi çalışılacak yer
Ciddimi ne konuda
Çalışma şartları
Erken çıkıyolar onu mu diyorsun
Hem o hem yaptığın iş belli maaşın zamanında yatar
Mesela siz ne fabrikasında calistiniz
Calis deneyimlemiş olursun
Aynen siz hiç calistinizmi
Yok çalışmadım fakat işleyişi biliyorum. Sadece kendi işini yapar geçersin. Başka işe karışmazsın
Lise mezunuyum sıkıntı olur mu
Olmaz
Fabrikanın kurumsallığına bağlı
Nasıl yani
Ne fabrikası bir Bosch fabrikasında çalışmak var bir dandik bir fabrikada
Meyve suyu fabrikası
Güzeldir çalış para paradır
Şehir fark eder mi Bir de hemen alıyorlar mı
En İyi Görüş