Arkadaşlar ben ozel bir üniversitede hukuk okusam nasil sizce is imkani ya da okumasi zor mu
Cevabın nedir?
+1 yılÇevrenin var ise kendi ofisini acacaksan fark etmez. Ama bilgi bakimindan zorlanirsin. Onun dişinda genelde özel universitelilerle çalışmak istemiyor avukatlar. Yani birinin yanında ise girmen zor. Onun dışında kurum avikatligi ve hakimlik savcılık sınavlarında işin zor. Çünkü hocalar özelde sıkmıyor diyorlar ve genelde pek bilgili olmuyorlar. Kendi cabalarınla çok uğraşman gerekir yani.
00 Yorumla
Burslu olmadığın sürece özel üniversite mezunlarından önce devleti alırlar iş konusunda. Ama hayalin hukuksa değerdir herhalde bilemiyorum.
02 Yorumla
Kesinlikle Özel Üniversitede okumanı tavsiye ederim. En iyi hocaları kaptılar ama Özeller arasında da farklar var malum. Hukuk olarak Yeditepe şu an en önce özellerde Türkiye'nin kritik kararlarını almış emekli tüm savcı hakim ve başkanları şu an orada hoca
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Hukuk okuyorum ama vakıftan üniv değil devletten hukuk hukuktur devlette de çok iyi üniv ve hocalar var. Önemli olan okulu bitirmen.
02 Yorumla
+1 yıldevlet üniversitesinde vasıfsız bir bölüm bitirecegine eğer imkanın varsa özelde hukuk okuman mantıklı.
11 YorumlaCok pahalı o bir nett
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHukuk okumak nerde okursan oku kolay değil zaten.
15 Yorumla- +1 yıl
Ben uzattım okulu sıkı çalışmazsan kesin uzar ki özelde bu sana pahalıya patlar.
- +1 yıl
Hocam sen hukuk mu okuyorsun
- +1 yıl
Edaa peki sen şu an üniversiteye gittin mi
+1 yılpara var huzur var
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz