Ama özel sektör market mağazacılık ve dönemsel turizm işlerinden oluşuyor (ev kira parası yok ama aile evinde sürekli işine karışılıyor tartışmalı ortam)
Düz memur olup kendi yagimda kavurulmak diycem. Ama özel sektörde çalışıyorum tek yaşıyorum gayet memnunum hayatimdan
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kira vs çok pahalı Özellikle turistik yerdeysen zaten sonuna kadar memur olacağımı sanmıyorum sadece bu evden ayrılmak istiyorum 27 yaşında saçımda beyaz var
Saçındaki beyaz detayını vermen hoş 😂😂 inanirmisin bilmem tam 27 yaşımda kendi evime çıktım akıllıca harcama yaparsan istediğin gibi yasayabiliyorsun. Ev arkadaşı işine kesinlikle girme bin pisman olursun. Memurluk emeklilige kadar sürer. Atama alıp daha sakın ve kirası düşük bir ilçeye gidebilirsin.
İnşallah sende yaparsın en İstanbul'da olduğum için özel sektörden sıkıntı yaşamıyorum iş imkani çok. Memur maaslari ne durumda bilmiyorum ama zorluk yasamaman gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düz memur olup kendi yagimda kavurulmak diycem. Ama özel sektörde çalışıyorum tek yaşıyorum gayet memnunum hayatimdan
Kira vs çok pahalı
Özellikle turistik yerdeysen zaten sonuna kadar memur olacağımı sanmıyorum sadece bu evden ayrılmak istiyorum 27 yaşında saçımda beyaz var
Saçındaki beyaz detayını vermen hoş 😂😂 inanirmisin bilmem tam 27 yaşımda kendi evime çıktım akıllıca harcama yaparsan istediğin gibi yasayabiliyorsun. Ev arkadaşı işine kesinlikle girme bin pisman olursun. Memurluk emeklilige kadar sürer. Atama alıp daha sakın ve kirası düşük bir ilçeye gidebilirsin.
En iyisini yaptın valla umarım bende yaparım ömürlük düşünmüyorum Memnun kalırsam ayrı tabi ama özel sektör de insanı çok yıpratıyor
İnşallah sende yaparsın en İstanbul'da olduğum için özel sektörden sıkıntı yaşamıyorum iş imkani çok. Memur maaslari ne durumda bilmiyorum ama zorluk yasamaman gerekiyor
Bizde bi mağazacılık turizm var ve artık midem bullandı bundan
O zaman şöyle bir yol izleyebilirsin ;
Belli bir süre orada çalışıp sağlam para biriktirip sonra büyük şehirde tek yaşamayı deneyebilirsin.
Memuriyette mi
Fark etmez memuriyette olur özel sektörde
Düz memur
Sen ne okudun
Uluslararası ilişkiler
Ya özel göre kamu iyi
Evet zaten alan değil düz memuriyet
Öyle