Türkiye şartlarından bahsediyorum. Yorumda yazarsanız sevinirim
Kamuda maaşlı memur olmak mı, kendi işini kurmak mı?

Türkiye şartlarından bahsediyorum. Yorumda yazarsanız sevinirim
Kendi İşimi Yapiyorum, Daha Önce Kamu da Çalışıyordum. Konum Olarak Ve Maaş Olarak da İyiydim Ama Anladım ki Çalışarak Bir Yere Varamayacağım Kendi İşimi Kurmaya Karar Verdim. Tabiki Kolay İş Değil Kamu da Memursunuz Cumartesi Pazar Günü Tatil Vs. Günün 8 Saatinin 6 Saati Çalış Gerisi Yat Karışan Eden Yok Vs. Ama Net Maaş Üzerine Çalışıyorsunuz. İş Kurmak İse Cesaret İsteyen Bir Olay %50 Şansınız Var Ya Batacaksınız Ya da Paranın A*ına Koyacaksınız Türk Tabiri 😂, Ama Çok Zorlu Süreçti Ticarete Başladım Ben Başta Gitmedi 1 Ay 50-100 TL İle Gecirdigimi Hatırlıyorum Ailem Destek Çıkmasa Ve Kenarda Birikimim Olmasa B*ku Yiyecektim Neyse Ama Su Anda Gayet Güzel Bir Gelire Sahibim Kamudaki İşimi Arıyorum Evet Rahatlığı Konusunda Ama Her İşin Bir Zorluğu Vardır Derler Ve Bu Anlattığım Olaydan Yola Çıkarak İşaretlediğim Seçenek Tabi ki Kendi İşinizi Kurmak Başarılar 😁
Memur olmak en güzeli ama bakıyorsun insanlar memuriyeti arkasına alınca işini ciddiye almıyor savsaklıyor. Bu gözler nelere şahit oldu.. Helalinden kazanacaksan paranı işini iyi yapacaksın aldığın maaşa yoksulun yetimin ekmeği karışıyor çok önemli meseleler bence
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Her ne kadar riskli olsa da, kendi işimi kurmayı tercih ederim.
En iyisi kendi işin herşeyi sen kendine göre ayarlıyorsun sabah kalk 9 10da aksam istediğin zaman kapa taki borcun yoksa tatile git 15 20 gün degil istediğin zammı ayarla
Ozgur olmak her zaman iyidir o yuzden maaali iste isini duzgun yapsanda insanlarin egolarini tatmin edemez ve emeginin karsiligini alamazsin. Bu yuzden cok mudur dövdüm 😂
memurluk diyorum en azından daha az risk içeriyor kendi işinde daha fazla risk var borç alacak ilişkisi den dolayı şuanda dengesizlik çok fazla
kendi işimi kurdum çokta iyi ilk başlarda biraz zor oluyor ama sonrası tamamen ekonomik özgürlük
Kendi işini kurmak aşırı stresli geceleri uykun kaçar saçların beyazlar sıkıntıdan
İhracat yapacaksan kendi işini, iç piyasaya çalışmaktansa kamuda memur olmak daha iyi
Mesleğe göre işi tutrmaya göre değişir iş kurup yurutmekte çok zordur
tabii ki kendi işinin patronu olmak yoksa asla zengin olamazsın
Kesinlikle memurluk su zamanda kendi işini kurmak demek cok risk almak demek
Biz çiftçiyiz 200 koyunumuz var o 200 koyun sayesinde şu an 4 evimiz var.
Kendi işini kurmak fazladan sorumluluk getiren, üstesinden gelebilecekler için daha uygundur. Ancak ben kamuda maaşlı memurluğu tavsiye ederim. Kafanız rahat olur.
Kendi işinde yürütrmeme olasılığı hep var.
Gerçi bu yapılacak işe göre de değişir.
Memurluk daha ağır bastı.
kişiye kalmış bişey, herkes aynı kapasitede değil
İşleyecek bir iş ise kendi işini kurmak ama kendi işini kuran 10 firmanın 9 unun battığı bir ülkedeyiz. Göz önünde bulundurmak lazım
Her zaman kendi işini kurma taraftarıyîm her ne olursa olsun düşük kazancım olsa bile
Kendi işimi kurmayı tercih ederim ama TC şartlarına göre maaşlı çalışmak daha kolay
Çok kolaydı zaten kendi işini kurmak. Ayrıca bunun dışında niye sadece tek bir seçenek var?
Paran yoksa nasıl kendi işini kuracaksın, diyelim paran var kendi işini kurdun ve battın ozaman ne yapacaksın elinde olanda gidicek
Tabii ki memur olmak her ay 15.000₺ tık diye hesabında sosyal hakların var arkanda devlet var daha ne olsun :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş