Arkamdan konuşan bir çocuğa saydırdım. Çocuk gitmiş şikayet etmiş
Çocukla konuştum şikayeti geri çekeceğim diyor ama başhekim diyor ki işleme girdi. Çocuk şikayetten vazgeçse de soruşturma açılacak. Ben aday memurum memuriyet yanar mı gençlik?
Çocukla konuştum şikayeti geri çekeceğim diyor ama başhekim diyor ki işleme girdi. Çocuk şikayetten vazgeçse de soruşturma açılacak. Ben aday memurum memuriyet yanar mı gençlik?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Atmazlar.
Müberik olsun ey Müslüman kardeşim sjsjsjsj🤣. Boku yedin sen harbiden.
Yoo yemedim. Araya birileri girdi konu yarın kapanacak
Atılmadım soruşturma bile açılmadı. Ağla djdjd
Offf ya ben şimdi nasıl yaşıaycam
Ağlayarak 😄
dikkat çekme alirsin en fazla bir şey olmaz
Onu da almam hallettim knk
Kanka sen sen ol hicbirzaman yazili tehdit etme
Yedik bir bok sorma
Kınama alırsın
Çocuğa seni bıçaklarım demişim. Çocuk Suriyeli olduğu için de vatanını ananı babanı sattın ülkemize geldin demişim, işten atarlar mı knk
İş arkadaşın nasıl suriyeli mk memur olamaz ki
Vatandaşlık vermişler çocuk üni okudu atandı
Küfür etmeyeceğim :D
Ben ettim işten oluyorum sakın etme
Henüz atanamadim kaç almıştın
89 aldım
Helal olsun umarım uyarı ve kınamayla yırtarsın
Bakalım
Sen ne okudun
İktisat bu yıl gireceğim
Hakkında hayırlısı inşallah iyi bir yere atanırsın
Teşekkür ederim inş bana netlerini yazar mısın
Tarih 25 coğrafya 14 vatandaşlik 9 güncel 3 Türkçe 29 mat 23
Daha ne yapacaksın :D
Kanka 7 ay çalıştım. Ama böyle ders çalışmadığım zaman oyun oynardım oyun oynarken bile kulaklığı takıp benim hocam dinlerdim
Ben de çok çalıştım geçen yıl yeni nesil sorular maf etti beni çözmediğim deneme yoktu şu an alt yapı var da korkuyorum
Bak aklında bulunsun. KS de takılıyor musun oyun mu oynuyorsun ne yaparsan yap ama kulaklık kulağında olsun sen kpss dersi dinle. Dinlemesen bile aklında kalıyor
Yeni nesil soruları gördün mü bir de matım o kadar iyi değil ya
Mat yoksa sözeli geliştir sözeldem zaman arttır matematilye sonuca şıklardan git yine en kötü en az 15 yaparsın
Tarihten 25 altına düşmüyorum çoğrafya zorluyor yeni nesil sorular yüzzünden onu bayram meralden mi çalışmıştın
Kanka coğrafya için bayram meral dinle. Spora mı gidiyorsun tak kulaklığı adam konuşsun oyun mu oynuyorsun tak kulaklığı. Benn bayram meral dinledim ben coğrafya yüzünden kaç yıl atanamadım. Babamın oğlu değil ama adam iyi anlatıyor istemesen bile aklında kalıyor
Eksik anlatıyor gibi geliyor emin olamıyorum
Ama coğrafya atanmama engel olduğu için ben harita falan da almış odamın her yerine asmıştım
Valla kanka babamın oğlu değil kalkıp da savunmak gibi bir şeye girmem. Bana yetti. Baktın eksik anlatıyor başka adamı dinle
Harita alıp asmayı deneyebilirim sağ olasın nereye atandın bu arada ve ne olarak
Ank fizyoterapist
Ankara 'da yaşıyorum Ankara 'ya atanırsam süper olur her şeyin hayırlısı umarım sen de ceza almazsın teşekkür ederim bilgiler için
Ceza konusu kapandı gitti. Almadım. Ankaranın neresindensin bir ara gel misafirim ol kızılayda takılalım bro
Çok dışarı çıkan biri değilim denk gelirsek neden olmasın
Gel çıkarırıZ
Sözleşmeli personel misin
olablir